Brugerdiskussion:Anders Bovling

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Muskelcellens kerner[rediger kildetekst]

Muskelcellens kerner


En muskelcelle/fiber, består af flere celler, der er "smeltet" sammen. Derfor her en muskelcelle/fiber flere kerner.

Normalt ligger antallet af kerner i en muskelcelle/fiber på mellem 200 og 300 kerner. Dette afhænger af længden på den enkelte muskelfiber, jo længere, jo flere kerner.

Længden af de længste muskelceller/fibre er omkring 30-40 cm for en voksen mand, disse findes i m. Gracilis på forsiden af låret. Her er der helt op til ca. 2500 kerner i hver muskelcelle/fiber.


Muskelcelle Celle Aktin Myosin

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

Jeg ser, at du i artiklen om muskelcellen lavede en henvisning, der så ud som [[da:Muskelcellens kerne]]. Det er et henvisning, vi typisk omtaler som interwiki, og skal forstås som en henvisning til en af de andre wikipediaer om samme emne. Det med "da:" giver således ikke så meget mening, når vi nu allerede er på den danske. Hvis din mening var, at lave en henvisning til den artikel under "Se også"-afsnittet, nøjes du bare med [[Muskelcellens kerne]]. God skrivelyst :) --Pred 18. jan 2006 kl. 16:58 (CET)