Brugerdiskussion:AndreasSkjmt

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

og du skal indsætte {{Brønd|Overskrift=Overskrift for emne}} allernederst på forsiden af landsbybrønden og trykke på gem. Derefter kommer knappen rediger nedenunder, som du trykker på. Kan du ikke finde ud af det, så skriv bare almindeligt nederst på landsbybrønden. Husk også at sætte underskrift på dine indlæg - det gør du ved at indsætte fire tilder - eller ved at trykke på ikonet for underskrift, som er nr. 2 fra højre i redigeringsbilledet --Sir48 (Thyge) 19. aug 2005 kl. 13:22 (CEST)


Jo tak.

Jeg er dog stadig en smule i tvivl om hvordan man helt præcist bruger dette system men jeg håber lidt at du vil forklare mig det på denne side.

Hvis vi nu antager at jeg er logget ind og står på forsiden af hjemmesiden hvordan kommer jeg så frem til Landsbybrønden og opretter et nyt emne?

Dernæst vil jeg gerne høre om der ikke er en mulighed for at slipe for alle de forsk. formateringskommandoer når man redigerer et indlæg. Fx synes jeg det er en smule besværligt hele tiden at skulle skrive brackets for at gøre opmærksom på at det er mig der har skrevet denne artikel. Jeg kan desværre ikke skrive kommandoen, da dne jo så vil blive udført men det er den samme kommando som i andre står opført under når man trykker "rediger". Andreas Skjæmt Andersen

du går til forsiden for skribenter - der er et link til landsbybrønden. Mht. underskrift: Når du har valgt "rediger" så læg mærke til rækken af ikoner oven over boksen. De giver f.eks. din underskrift ved hjælp af et enkelt klik. Der er også en ikon for brackets. Hvis du har mulighed for det, så kan du iøvrigt gå ind på IRC-kanalen #da.wikipedia - der er som regel nogen, som kan hjælpe med det samme. --Sir48 (Thyge) 19. aug 2005 kl. 13:49 (CEST)

PUHA!

Jeg har godt nok problemer med dette.

Når jeg står her kan har jeg altså ikke en tekstboks nederst hvor jeg kan indsætte et nyt indlæg.

Jeg kan desværre ikke komme ind på IRC kanalen da freenode ikke genkender mit hostname. Jeg formoder det er fordi jeg sidde rpå et bibliotek med en bærbar og udnytter deres trådløse forbindelse.

Du klikker på redigér øverst på siden, hvorefter du kan følge Thyges instruktioner øverst oppe. Når du gemmer din redigering kommer der et rødt link nederst på siden, som du kan klikke på og derefter kommer der en tom redigeringsboks, hvor du kan skrive dit indlæg.--Heelgrasper 19. aug 2005 kl. 14:04 (CEST)
Når du står der, skal du bare trykke rediger og gå helt ned i bunden og indsætte kommandoen. Du burde kunne komme på IRC, hvis der er en IRC-klient på pc-en - prøv at taste /server freenode og derefter /join #da.wikipedia. --Sir48 (Thyge) 19. aug 2005 kl. 14:07 (CEST)

I stedet for at kæmpe meget med det, kan du også bare skrive dit spørgsmål eller forslag her. Vi kan da altid flytte det til brønden, hvis det er ønskeligt --Sir48 (Thyge) 19. aug 2005 kl. 14:16 (CEST)

Jeg vil faktisk gerne lære at bruge systemet ordentligt så hvis der er en af jer der gider at kontakte mig via Gaim (MSN) eller lignende ville det være perfekt. I kan finde mig som andreas-skjmt@hotmail.com

Hej Andreas. Du har allerede oprettet den korrekte side, nemlig Wikipedia:Landsbybrønden/PDF manualer til WikiPedia. Gå ind på den og skriv til dit hjertes lyst. Begynd med en overskrift, dvs. indsæt noget i stil med "===PDF manualer til WikiPedia===". /Med venlig hilsen --Anjoe (Anders) 19. aug 2005 kl. 14:35 (CEST)


I skal alle have mange tak for al jeres hjælp. Jeg har nu fået oprettet mit spørgsmål og er ret overbevist om at jeg kan oprette flere senerehen.

Tak skal i have!


Slettelse af brugerdiskussionen[rediger kildetekst]

Hej Andreas,

Vi ser helst ikke at brugere sletter deres brugerdiskussion, så derfor blev den gendannet. Når den er blevet for lang kan du evt. arkivere den. Mvh. Maitch 23. aug 2005 kl. 11:43 (CEST)