Brugerdiskussion:Andreasnb

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

Ovenfor, vores standardvelkomst.

Caroline Wozniacki[rediger kildetekst]

Jeg bliver nødt til at spørge, hvordan du har fået billedet af Wozniacki under cc-by-sa-2.5. På billedsiden på flickr står blot "© All rights reserved". --Pred (diskussion) 13. aug 2006 kl. 11:55 (CEST)

Ah, jeg ser på den første version af billedteksten på enwiki, at du har spurgt fotografen pr. mail - kan du ikke tilføje mailen (spørgsmål såvel som svar) på billedsiden? --Pred (diskussion) 13. aug 2006 kl. 11:59 (CEST)
Dejligt du faktisk er opmærksom på, at vi skriver til dig. Men problemet er, at tilladelsen ikke direkte giver tilladelse til ændring, kopiering og kommercielt brug. Den nuværende tilladelse giver kun tilladelse til brug på Wikipedia - og ikke andet. Spørgsmålet er, om han er klar over, hvad det vil sige, at tillade et billede til brug hos Wikipedia.
Derudover ville det være yderst rart, hvis man kunne få billedet i en højere opløsning. Det må også meget gerne uploades til Commons, hvor det vil være umiddelbart tilgængeligt for alle Wikipedia'er. --|EPO| 14. aug 2006 kl. 21:33 (CEST)
"Spørgsmålet er, om han er klar over, hvad det vil sige, at tillade et billede til brug hos Wikipedia."
Ja, det er jeg ikke. I har uden tvivl ret i alle indvendinger.
Jeg har skrevet til fotografen og bedt ham ændre licensen på det pågældende billede, så det kan bruges på wikipedia. Fortsættelse følger. --Andreasnb 14. aug 2006 kl. 22:00 (CEST)
Noget nyt i sagen? --Pred (diskussion) 16. aug 2006 kl. 20:19 (CEST)
Jo. Det er der lige her: [1]
Jeg gør for god ordens skyld opmærksom på, at jeg har svaret på billeddiskussionssiden. --Pred (diskussion) 18. aug 2006 kl. 23:35 (CEST)

Du skal huske at angive et link til den side, hvor du har billedet. På den måde kan vi sikre os, at det rent faktisk stammer fra Folketinget og derfor er public domain.

Derudover findes Commons' skabelon til billeder fra Folketinget ikke her på dansk Wikipedia. Her skal du blot angive {{PD}}. Jeg har rettet billedet nu. Bare du husker det til næste gang. --|EPO| 6. sep 2006 kl. 19:17 (CEST)

Du har vist taget billedet fra Commons ser det ud til. Det er ingen grund til, da alle billeder på Commons kan bruges på alle Wikipedia'erne uden at man skal lægge dem op lokalt. Det er hele meningen med Commons. --|EPO| 6. sep 2006 kl. 19:20 (CEST)
Jeg harkke taget billedet fra Commons. Jegar selv uploadet det til Commons og til den danske side. Jeg oploadede det til den danske side, fordi jeg ikke kunne finde ud af at linke til Commons. --Andreasnb 6. sep 2006 kl. 22:38 (CEST)
[2] --Andreasnb 6. sep 2006 kl. 22:40 (CEST)