Brugerdiskussion:Biolog~dawiki

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Analsex og kunsten at bruge et beskrivelsesfelt[rediger kildetekst]

Hejsa!

Jeg har netop gendannet artiklen om analsex til det udseende, den havde efter Pinnerups seneste redigering. Dine senere ændringer forekommer kontroversielle, så du bør i det mindste beskrive dem i beskrivelsesfeltet. I det omfang, I er uenige om artiklens indhold, bør I nok benytte artiklens diskussionsside. --Palnatoke 21. maj 2007 kl. 20:47 (CEST)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring.

Analsex artiklen[rediger kildetekst]

Du har nu , vist for tredie gang, indsat samme ændringer i Analsex. Redigeringskrigen sletter også indlæg der kommet til i mellemtiden. Her er mine mest presserende indvendinger:

  1. ""skyldes at kroppen ikke er bygget til denne form for fysisk aktivitet". Sådan set sandt; men hovedsagelig noget vrøvl. Du kan da ikke skrive om evolution og så mene at menneskekroppen er bygget med et formål. (Kreationisme)
  2. "dennes [vævet omkring anus] septiske natur". Væv kan vel ikke have en septisk natur.

--Leo Laursen 18:15, 24. maj 2007 (CEST)

Din konto vil blive omdøbt[rediger kildetekst]

17. mar 2015, 23:33 (CET)

19. apr 2015, 05:24 (CEST)