Brugerdiskussion:Cbo

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

Der er altid plads til flere herinde. Et lille tip til at underskrive på diskussionssiderne: Tryk på krusedulleknappen over skriveruden eller lav 2 streger og fire tilder --~~~~ Med venlig hilsen--Jørgen 26. apr 2005 kl. 11:20 (CEST)

Tak for velkomsten - håber snart jeg finder mine ben herinde ;)
--Cbo 26. apr 2005 kl. 14:27 (CEST)

Hej og velkommen. Jeg har rettet lidt stavning i din artikel om panserværnsvåben og indsat nogen flere links. Bemærk, at det hedder panseret iflg retskrivningsordbogen [[1]]. På diskussionssiden finder du en sætning, der er gået helt galt - den bedes du selv rette. Ellers godt begyndt :-) Mvh --Sir48 (Thyge) 26. apr 2005 kl. 15:31 (CEST)


Hej igen, jeg så din artikel om Challenger A30, som du har illustreret med dit eget billede fra museet. Det er desværre forsynet med en copyright nederst til venstre. Hvis jeg forstår det rigtigt, har du lagt det op til fri afbenyttelse - så kan du ikke lave lidt billedbehandling og fjerne den copyright? Se også den igangværende diskussion om billeder og copyright på landsbybrønden. Mvh --Sir48 (Thyge) 27. apr 2005 kl. 09:50 (CEST)

Billedet er ikke til fri afbenyttelse, men under GNU FDL. Dvs. at al benyttelse skal følge vilkårene i den licens. Det er efter min mening glimrende og ikke i konflikt med et copyrightmærke på billedet. Om man ønsker billeder med sådanne copyrightmærker er en helt anden diskussion som ikke har noget af gøre med den igangværende diskussion på landsbybrønden. (Men ikke derfor urelevant). Byrial 27. apr 2005 kl. 10:23 (CEST)

Jeg skal ærligt indrømme at jeg blev lettere overvældet af mængden af forskellige licenser og deres implikationer da jeg sad og prøvede at finde ud af hvordan man arbejder med billeder. Jeg valgte den licens som er beskrevet på skribentsiden mht. upload af billeder og mht. om jeg skulle fjerne copyright linien, endte jeg med at konkludere som Byrial beskriver det - delvist på grund af dovenskab, indrømmet :)

Med hensyn til copyrightmærket, så kan det selvfølgelig have nogle implikationer, måske var det bedre at bruge Creative Commons "By" mærke, hvis man gerne vil have sit navn på et billede?

cbo