Brugerdiskussion:ChristianMathiassen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej Christian - velkommen!

Hvis du har i sinde at skrive om personerne i Jakob Ejersbos roman, så går det ikke direkte under personnavnene - husk på at dette er en encyklopædi som handler om meget andet end en bestemt roman; skriv derfor enten om personerne i selve artiklen om Nordkraft eller opret artikler under navne der ikke er til at tage fejl af, fx Maria (Nordkraft) eller lignende.

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 29. apr 2004 kl. 21:33 (CEST)

Du (går ud fra at det er dig som har IP-adressen 212.130.130.114) glemte åbenbart at logge på, hvorfor du ikke læste ovenstående; det kunne ellers have sparet mig for en del besvær. Jeg har nu flyttet dine nyoprettede artikler til navne der slutter på "(Nordkraft)" som beskrevet ovenfor - vær venlig at følge dette princip.
Som nævnt drejer Wikipedia sig om meget andet end den pågældende roman, hvilket man skal tænke på når man opretter nye artikler; det er ikke ønskeligt, at en bruger der søger på fx "Maria" bliver smidt i en beskrivelse af en person fra en roman, hvis titel eller forfatter ikke engang fremgår af selve artiklen (jeg tilføjer titlen til artiklerne).
Læs venligst Wikipedias stilmanual.
- Kåre Thor Olsen (Kaare) 11. maj 2004 kl. 17:29 (CEST)