Spring til indhold

Brugerdiskussion:Cskoven

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

Mht. til det uploadede billede af POD, så vil jeg gerne høre om hvilke rettigheder der er til det billede. Her på Wikipedia godtager vi kun billeder, som er frigivet i public domain. Dette vil sige, at hvis du har kopieret billedet fra deres hjemmeside eller en anden fanside, så er det ikke lovligt at have billedet her. --Maitch 22. jun 2005 kl. 16:54 (CEST)

Ang. det billede havde jeg ikke tænkt på at det ikke var okay. Jeg har fjernet henvisningen til billedet med det samme. Hvilke billeder er det okay at indsætte?

P.O.D.-siden er ikke færdig endnu, men jeg bruger det som en øveside, hvor jeg løbende tilføjer mere information.--cskoven 23. jun 2005 kl. 22:01 (CEST)

Som Maitch siger skal billedet være frigivet i Public Domain eller under GFDL, som teksten på oplægningssiden også understreger.--Heelgrasper 22. jun 2005 kl. 22:30 (CEST)
Bortset fra det, så er vi da glade for et hvert bidrag til wikipedia. Bare fortsæt med at tilføje. --Maitch 22. jun 2005 kl. 22:40 (CEST)