Brugerdiskussion:Cyp

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

en:User talk:Cyp

Velkommen til Wikipedia Cyp, jeg kan se du er kommet godt i gang med artikler indenfor matematik. Det ser godt ud, aktive deltagere er altid velkomne. JøhP 6. Jun 2003 kl.15:41 (CEST)

Var nysgerrig, hvor lang tid det ville tage mig at oversætte. Tænkte på om det ville være hurtigere med maskinoversættelser, men jeg synes desværre ikke maskinoversatte tekster ligner særlig meget dansk... Har også været lidt på den engelske Wikipedia. Hvordan kan det være, at jeg kun er nummer 75 her? كسيپ Cyp 6. Jun 2003 kl.16:48 (CEST)
Jeg kan heller ikke finde nogen gode værktøjer til maskinoversættelse, jeg ved ikke engang om noget sådant eksisterer, men hvis du skulle støde på et, så er vi meget interessede i at høre om det.
Du er såmænd nummer 75 fordi du loggede på som bruger nummer 75 ud af de ialt 120 brugere vi har i dag på den danske Wikipedia.
-- Christian List 6. Jun 2003 kl.22:22 (CEST)

Billede:Helix.png[redigér wikikode]

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 01:36 (CET)