Brugerdiskussion:EPO/Folketingsvalg

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Bliver valget her, på din brugerside, eller rykkes siden? Du mangler også at lave en der hedder "blank". --Ølting 28. jun 2007, 19:15 (CEST)

Valget løber ingen steder. Der er blot tale om uformel meningstilkendegivelse. Blank stemme er også en mulighed om et øjeblik. --|EPO| 28. jun 2007, 19:17 (CEST)

Positiv overraskelse[rediger kildetekst]

Smider lige en kommentar ind her - jeg blev temmelig overrasket (positivt!) da jeg så fordelingen som den ser ud her i februar 08 (har ikke tjekket historikken). Jeg havde ikke forventet en så bred politisk palet som de nuværende brugerstemmer viser - men det er opløftende at der er "tunge" bidragydere i fra næsten alle partier (af folketingspartierne er det blot Dansk Folkeparti der ikke - eksplicit - er repræsenteret). Uanset at alle seriøse wikipedianere er indstillet på at holde NPOV-politikken i hævd, er det sundt og godt at bidragsyderne holdningsmæssigt afspejler det politiske spektrum i Danmark. Der er selvfølgelig alt for få deltagere i afstemningen her til at vise noget reelt om den politiske holdning hos en gennemsnitlig wikipedianer, men det væsentlige for mig er næsten alle (real)politiske grundholdninger er repræsenteret med mindst én erfaren wikibruger. Det synes jeg der er grund til at være stolt af. --JGC 8. feb 2008, 15:31 (CET)

Den tanke har jeg også tænkt mange gange. Det er dejligt, at vi alle kan mødes omkring dette projekt uanset vores baggrund, tro, alder, uddannelse, osv. Her er vi på lige fod med hinanden og kan endda supplere hinanden med vores personlige viden. --|EPO| 8. feb 2008, 19:29 (CET)