Brugerdiskussion:Flej

  Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

  Det ser ud til, at du har fundet dig tilrette her på wikipedia, men du får alligevel lige vores standardvelkomst for en god ordens skyld ;) Velkommen!

  Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

  --B.A.C. 28. jan 2006 kl. 22:49 (CET)

  Svar[rediger kildetekst]

  Hej Flemming

  Vil bare lige gøre opmærksom på at du kan se svaret på dit spørgsmål på min diskussionsside. --Peter Andersen 14. feb 2006 kl. 15:37 (CET)

  På primær- og sekundærruter[rediger kildetekst]

  Hej

  Fint arbejde med at forklare geografien i ruterne. Dog synes jeg, når det nu er en encyklopædi, at der burde være lidt årstal, vejnavne, tidligere landevejskroer, historie, et eller andet, der gør artiklen til "lige det mere" end et ordbogs- eller atlas-opslag. Jeg kender ikke din baggrund for at skrive om ruterne, og kender heller ikke dine visioner med artiklerne, men de "stikprøver" jeg har læst efterlader stadigvæk ubesvarede spørgsmål for mig, der kommer helt ovre fra Bornholm. Er ruten anlagt på eksisterende vej? Er vejen bygget for at danne en rute? Går vejen gennem byerne eller er der lavet ringveje eller andre forbikørsler? Du kan helt sikkert selv finde på flere tilsvarende "dumme" spørgsmål og indbygge dem i artiklen. God vind med projektet! G®iffen 16. jul 2006 kl. 15:41 (CEST)