Brugerdiskussion:Fts andreas

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

Jeg kan se, at du har lagt Billede:Igor sikorsky.jpg op, men der mangler oplysninger om, hvilken licens billedet er lagt op under. Når licensen ikke er angivet er det sandsynligt, at billedet ville blive slettet igen relativt hurtigt. Den megen tekst i forbindelse med billedet virker også lidt fejlplaceret. Normalt forsyner man billeder med en kort beskrivelse af billedet, men din tekst minder mere om en artikel om Sikorsky. I øvrigt kunne de nok være overvejelse værd, om billedet ikke snarere hører hjemme på Commons, hvis det ikke ligger der i forvejen.--Heelgrasper 16. sep 2005 kl. 16:12 (CEST)

For at svare trykker du på "rediger" øverst oppe og skriver dit svar. De links, der er angivet øverst oppe rummer bl.a. en vejledning i, hvordan man bruger Wikipedia samt styrker og svagheder ved Wikipedia.--Heelgrasper 16. sep 2005 kl. 16:37 (CEST)

For at se nogen bemærkninger om wikipedia og hvad der kan stoles på, kan du f.eks. læse Wikipedia:Svar til kritikere. --Sir48 (Thyge) 16. sep 2005 kl. 16:48 (CEST)