Brugerdiskussion:Hansenjeppe

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej, vi er altid glad for at se nye brugere her på Wikipedia, og derfor byder jeg dig velkommen. Jeg har slettet dine to billeder af Gøngehøvdingen, da de er omfattet af copyright og derfor ikke kan vises på denne side. Bortset fra billederne kan du stadig arbejde på siden om Gøngehøvdingen. Du skal bare spørge hvis du har nogle startproblemer.

Mvh. Maitch 22. okt 2005 kl. 15:53 (CEST)

Herefter følger standardvelkomst.

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi er glade for at se dig, og for at du vil bidrage til projektet. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an, er der lidt startinformation ved at følge disse links:

Hvis du ikke er inde i koder, klammer og tegn, så skriv blot uden koder og hold så øje med hvad andre gør ved din tekst de kommende dage. Så lærer du hurtigt hvordan det hele virker :-) Wikipedia er i øvrigt opbygget, så du slet ikke kan komme til at ødelægge noget, selvom du gør noget forkert. Alt kan bringes tilbage til, hvordan det var før, og det er der nogen, som sørger for.

Skulle du gå i stå og ikke kunne finde vejledning, så er der flere måder at få hjælp på. Den allersimpleste er at trykke på "min diskussion" i øverste linje, vælge redigér og skrive et spørgsmål. Så udfylder du ruden "Beskrivelse" forneden og trykker på knappen "Gem side" lige nedenunder. Inden for kort tid vil du sikkert se, at der på din skærm står, at du har fået svar.

Det vigtigste er at udfylde feltet "Beskrivelse", for indholdet af det kan ses af alle på seneste ændringer, så vi véd, hvad der sker.

Jeg har igen slettet et af dine billeder af samme grund som nævnt før. --Maitch 22. okt 2005 kl. 16:27 (CEST)

Ok, jeg vil slette ALLE de billeder, så det vil være en god ide at stoppe nu. --Maitch 22. okt 2005 kl. 16:31 (CEST)

Jeg er ked af at vi er noget til det punkt, men eftersom du nægter dialog og bliver ved med at uploade nye billeder, kan jeg blive nødt til at blokere dig hvis det fortsætter. --Maitch 22. okt 2005 kl. 16:42 (CEST)

Jeg vil som Maitch bede dig om at stoppe upload af illustrationer, der er uforenelige med politiken på Wikipedia. DVD-filmcovers er ikke udgivet under frie licenser og du bryder ophavsretten ved at uploade dem her. De vil blive slettet igen snarest, så spar dig selv for besværet med upload :-) Samtidig vil jeg bede dig om at omskrive teksten om Bent Mejding, da den i den nuværende form i artiklen er kopieret råt fra hjemmesiden www.danskefilm.dk - hvilket også bryder ophavsretten. Omformulerer du ikke indenfor et par timer vil jeg tillade mig at slette artiklen igen. Mvh Malene Thyssen 31. dec 2005 kl. 20:57 (CET)

Hej Hansenjeppe. Vil du ikke sætte en kildeangivelse på dine to seneste billedupload. Du kan redigere billedsiderne på samme måde som artikler. Så hvis du vil indsætte et kilde-afsnit på dem også ville det være en stor hjælp. Mvh Malene Thyssen 31. dec 2005 kl. 23:38 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 06:02 (CET)

Jeg har nu slettet dette billede. --Palnatoke 26. mar 2006 kl. 14:40 (CEST)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 06:03 (CET)

Og dette. --Palnatoke 26. mar 2006 kl. 14:40 (CEST)