Brugerdiskussion:Hecko X~dawiki

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

OBS!!
Til alle der skriver i denne Bruger Diskussion: Når I tilføjer en kommentar for første gang, vil jeg oprette et afsnit der har jeres brugernavn som titel. Alle fremtidige kommentarer fra samme bruger vil derefter blive flyttet ind under det afsnit. Tjek derfor under jeres brugernavn om jeg har svaret, i stedet for at scrolle helt ned i bunden. Opdelingen er: "kommentar", "svar", streg. Dette er uanset om det tilhører samme diskussion, men det vil dog sættes kronologisk op, og i tilfælde af at endnu en bruger kommentere en iganggående diskussion, så vil der være en "henførsel til".

Christian List[rediger kildetekst]

Velkommen Hecko X

Jeg kan se du har fundet Billede:Spider-Man50.jpg på den engelske Wikipedia. Læg mærke til at de har markeret billedet som "Fair Use" og sådan en mulighed kunne du ikke vælge da du lagde det på den danske Wikipedia. Det er fordi vi ikke acceptere "Fair Use" billeder her, da det ikke er kompatibelt med dansk lovgivning. Vi er nok nødt til at slette det billede igen. --Christian List 11. okt 2005 kl. 01:13 (CEST)


Jeg har nu slettet billedet. --Christian List 11. okt 2005 kl. 05:48 (CEST)


Anjoe (Anders)[rediger kildetekst]

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

Hej Hecko X. Du har lige lagt et Spiderman-billede op med en bemærkning om at det bruges på den engelsksprogede wikipedia. Desværre er det en halvsvær videnskab det med billeder her, og et billede udgivet under fair use i USA kan overskride copyright i Danmark, så vi accepterer dem ikke. Du skal angive licens på billeder du oploader, og det skal enten være public domain, GNU Free Documentation License eller lign. Allerhelst skal du selv være den der tog eller tegnede billedet, hvis du ikke har fået lov fra den origiale opretshavsholder. Mvh/--Anjoe (Anders) 11. okt 2005 kl. 01:16 (CEST)


Hej Hecko,

Din artikel om Wolverine indeholder ingen normal tekst - kun en infoboks. Jeg ved godt at du er i gang med et superhelteinfoboksprojekt, men derfor kunne du stadig godt skrive en sætning eller to, der forklarer hvem Wolverine er. Ellers fortsæt med det gode arbejde. --Maitch 14. okt 2005 kl. 22:37 (CEST)


Hej, jeg har ændret lidt i din superhelteboks. Overskriften "statistik" har jeg lavet om til "data", hvilket nok er mere retvisende. Og så har jeg puttet muligheden for at sætte ikke bare amerikansk debut, men også dansk debut på. Håber ændringerne ikke falder dig for brystet. Jeg har så vidt muligt sørget for at lave de nødvendige følgerettelser (dansk debut) i de artikler, hvor du har sat den ind. Håber ikke det er glippet nogen steder. Og så har jeg brugt din boks på Spirit, Angel (tegneseriefigur) og Hulk. Og inspireret af dit har jeg lavet en superheltegruppeboks, som foreløbig sidder på X-Men og De Fantastiske 4. mvh --tsh 19. okt 2005 kl. 13:55 (CEST)

Det er skam helt i orden, og det er fedt at jeg har inspireret dig til at lave en superheltegruppeboks, men bare pas på med den. Det er nemt at tage munden for fuld, for nogle grupper har haft maaaaange medlemmere (fx X-Men), og pas endnu mere på med tiden, da de i DK og USA er MEGET forskellige. Tjekkede nemlig det du skrev i X-Men. I DK er X-23 stadig ikke blevet introduceret i hverken tegnefilmen eller tegneserien og Havoc er vist stadig antaget død i tegneserien. Rachel Summers er vist heller ikke officielt medlem i DK endnu, Polaris er stadig mod X-Men, Shadowcat er vist stadig ude i rummet et sted, Gambit kører solo endnu og Bishop er vist på nuværende tidspunkt tilbage i sin egen tid

Ja, jeg er godt klar over, at det ikke er så ligetil (udover med de fantastiske fire...), men jeg valgte umiddelbart at gå efter amerikansk tegneseriekronologi. Ikke kun fordi det er lettere (man kan skrive af efter den engelske wikkepædia), men også fordi det er den eneste entydige kronologi. Film og tegnefilm og danske oversættelser halter som regel bagefter med ændringer indlejret hist og her. Hvis dansk oversættelse fx springer en eller anden historie over, hvor der sker noget med medlemsstabben, hvornår skal man så regne ændringerne fra osv. Det er ikke sikkert, det er det rigtige valg, men umiddelbart er det det mest logiske i mine øjne. Hvis du er uenig, så sig bare til. Vær i øvrigt opmærksom på, at der allerede findes en Death-artikel (om metalbandet), som Wolverine-artiklen henviser til. --tsh 20. okt 2005 kl. 22:37 (CEST)

Det burde jeg næsten have regnet med (det med Death-artiklen)... Fik kun lige akkurat rettet det da jeg var inde og lave lidt i Angel, og jeg havde helt glemt at jeg også lavede det link i Wolverine. Skal nok rette det om lidt. Men hvad angår kronologien, så har du så evigt ret, laver også selv den slags ting fordi det er lettere. Kan især huske engang, tror det var i 80'erne bladene udkom, hvor "Den Skjulte Strid" var tegnet. Den var svær at følge med i, især hvis der var et blad der glippede, fordi den var delt op som ekstra-historie i fx Edderkoppen og vistnok også X-Mændene. Men den kom så med i tegnefilmen "Edderkoppen" som blev vist på Fox Kids og TvDanmark, og der er historien bare fuldstændigt anderledes. Ikke engang de samme karaktere er med (undtagen selvfølgelig Spider-Man) men der havde de så lavet ged i det med symbioten som senere blev til Venom (i tegneserien), som så i tegnefilmen allerede var blevet introduceret... giver det mening det jeg skriver? --Hecko X 20. okt 2005 kl. 23:37 (CEST)

Din konto vil blive omdøbt[rediger kildetekst]

17. mar 2015, 23:38 (CET)

19. apr 2015, 05:28 (CEST)