Brugerdiskussion:Jarnek73

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hejsa og velkommen til. Vær dog obs på at man ikke skriver om sig selv.

Jeg syntes ikke jeg kan finde kilder til at den nye rise reelt har noget med den gamle at gøre. Var du med i sin tid eller har du bare overtaget navnet?


Jeg kan se at du har slettet kvalitetsskabelonen, som ip-brugeren har indsat på din engelske artikel, undlad venligst det. Det gør opmærksom på et reelt problem. Mvh KnudW (diskussion) 16. aug 2019, 13:54 (CEST)

Hej KnudW
Jeg var selv med i sin tid som ejer og det er jeg også nu. Vi måtte lukke i sin tid pga problemer med Koda. Jeg har dog prøvet at skrive så neutralt som muligt og mener ikke selv det lyder som reklame, men du er da mere end velkommen til at rette det hele lidt til hvis du har tid og lyst.
Og du har ret i at det bliver lidt svært at dokumentere sammenhængen mellem den gamle Rise og den nye. Dog er der enkelte personer i radiobranchen som vil kunne bekræfte det, men der er ingen offentliggjorte skrivelser som kan underbygge det, desværre.
Mvh. Jarnek73
Ja, problemet er jo at det uden offentligt tilgængelige kilder bliver svært at påvise at Rise er relevant i Wikipediasammenhæng og dermed skal have en artikel. Mvh KnudW (diskussion) 16. aug 2019, 14:41 (CEST)
Løsningen kunne jo være at krydse fingre for at en uvildig vælger at ombygge artiklen lidt så den bliver mere neutral og så selvfølgelig finde nogle flere kilder. Jarnek73 (diskussion) 16. aug 2019, 15:00 (CEST)

────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Njah, det fungerer omvendt her på Wikipedia, kilderne skal være der fra starten af. Og når du ikke kan finde dem, så kan jeg ikke se at andre ville være i stand til det. Mvh KnudW (diskussion) 16. aug 2019, 15:17 (CEST)