Brugerdiskussion:KnudW

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Kontaktinformation[redigér wikikode]

Jeg holder pause.


Ring ikke til mig, skriv ikke til mig på Facebook og har du kommentarer til min politiske overbevisning eller min seksuelle orientering, så hold dem for dig selv. Ellers kontakter jeg dine forældre.

Dette er KnudWs diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til KnudW.

Arkiver

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 15. Jan 2019 05:31

Diskussion: Steen Svartzengren[redigér wikikode]

Hej Knud, Forstår ikke helt, at du har slettet min artikel om Steen Svartzengren. Jeg er da aldeles uvildig og neutral i den henseende. Jeg så Steens DR-programmer tilbage i september, som fik ret kraftig medieomtale, og vurderede, at der lå en god journalistisk historie bag. Hans indstilling til og kamp for at løfte alkoholbehandling ud i det offentlige rum og aftabuisere den i de øvre lag i erhvervs- og kendiskredse, er da af stor relevans i et samfund med en halv million mennesker, der har et alkoholproblem. Altså, researchede jeg historien dybere, fik hele hans baggrund på blokken, og den tjener efter min bedste vurdering til videre udbredelse. Det er der intet ghostwriting eller bestillingsarbejde i. Udover, at jeg da har i sinde at forfølge hans historie i en eller anden grad, hvis jeg kan få ham med på det. I mellemtiden står en wiki-sammenfatning da så fint i offentlighedens tjeneste i sammenligning med så mange andre i det fine opslagsopværk :) mvh qrtlas

Hej Kurt. Umiddelbart fremstod artiklen mest som en liste over hvor meget han havde været i medierne og i aviserne. "Hans indstilling til og kamp for at løfte alkoholbehandling ud i det offentlige rum og aftabuisere den" er desværre ikke noget, som giver relevans i forbindelse med kriterierne for biografier.
Hvis du vælger at lave en historie på ham og får den udgivet, kan måske denne bruges som en kilde til hans notabilitet, når en neutral bruger finder det relevant. Men en artikel på Wikipedia skal ikke skrives i samarbejde med artikelemnet. Mvh KnudW (diskussion) 17. dec 2018, 22:05 (CET)

Min side[redigér wikikode]

Hej Knud,

Jeg har en side som hedder Niels Arbøl som er "foreslået omskrevet" fordi at den ikke kunne holde et neutralt synspunkt.

Jeg lavede den sammen med mit team og vi viste ikke helt før at vi lavede siden, at man ikke selv måtte lave den.

Derfor vil jeg spørge om du evt. kunne slette den, da jeg kan se du selv har været inde på den og ændre den lidt.

Mvh. Niels(skrev Niels Arbøl (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Bruger:Niels Arbøl - Ja, det er som regel en god ide at sætte sig ind i reglerne, inden man går i gang her op til valget.
Umiddelbart ser det ud til at du er relevant i henhold til kriterierne for biografier og jeg kan derfor ikke slette artiklen ude at den har været igennem en diskussion.
Jeg kan oprette diskussionen? Mvh KnudW (diskussion) 23. dec 2018, 10:01 (CET)


Hej Bruger:KnudW
Ja det må du da gerne. Hvad foreslår du så?
Måske kunne du eller nogle af de andre administratorer omskrive den så den ikke er "foreslået omskrevet".
Mvh. Niels (skrev Niels Arbøl (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.) (diskussion)
Desværre, den slags oprydning gør jeg det ikke i. Folk vil som regel også hellere skrive om emner,der interesserer dem. Jeg har oprettet Wikipedia:Sletningsforslag/Niels Arbøl . Mvh KnudW (diskussion) 30. dec 2018, 21:16 (CET)
Okay, kan se du har lavet sletningsforslaget. Hvor lang tid vil det tage før den er slettet?
Mvh. Niels (skrev Niels Arbøl (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.) (diskussion)
Normalt går der mindst en uge. Mvh, Kjeldjoh (diskussion) 4. jan 2019, 13:30 (CET)

Holst (Youtuber) siden[redigér wikikode]

Hej KnudW

Jeg kan se at det er dig der har slette Holst (Youtuber) siden. hvad var der glat med siden?

jeg ville næmelig gerne gøre så folk kunne læse om mig her på wikipedia.

Håber på at få et godt svar.

Mad venlig hilsen Mathias Holst

Hej Bruger:Holst det er mig - Problemet er at man ikke skriver om sig selv og at du ikke oveholder kriterierne for artikler. Wikipedia er ikke stedet, hvor man promoverer sig selv.
Hvis du bliver kendt nok, så vil andre, neutrale brugere måske oprette en artikel. Mvh KnudW (diskussion) 30. dec 2018, 21:20 (CET)

Angående information om sammenligningsplatform[redigér wikikode]

Hej Knud,

Håber du er kommet godt ind i det nye år.

Jeg kan se, at du som adminstrator er aktiv inden for kategorien "Sammenligningsportaler".

Jeg hedder Andreas og kommer fra Samlino.dk, Danmarks førende sammenligningsplatform inden for finansielle ydelser, herunder tele, internet, forsikring og bank(services).

Jeg har været inde på siden om prisportaler, https://da.wikipedia.org/wiki/Prisportal, og jeg tænkte, at I med fordel kunne tilføje os i den artikel - flere end 500.000 danskere har sammenlignet finansielle ydelser hos os, hvorfor vi har almen gyldighed.

Dog synes jeg, det er lidt for "nemt" og "simpelt" blot at blive nævnt på en wiki-side, og jeg tænker, at I ikke bryder jeg om en sådan form for "spam", som det i sidste ende kan skabe.

Derfor vil jeg meget gerne udarbejde et længere skriv, som måske kan bruge til en isoleret side om Samlino.dk. Jeg vil tilføje logo og vigtig information om vores organisation, således at siden har autoritet og er relevant, informativ og troværdig. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg synes, det vil være vildt sejt at komme på en wikipedia-side og måske stå inde under kategorien https://da.wikipedia.org/wiki/Kategori:Sammenligningsportaler.

Hvad siger du til det?

Jeg ser frem til at høre fra dig!(skrev 62.48.215.150 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Andreas. Jeg beklager det bryske svar, men vi er trætte af Jer her på Wikipedia. Goodwill'en er opbrugt,
Dine kolleger har spammet Jeres website og oprettet reklameartikler om Jer i sådan en grad at Jeres URL er sorlistet her på Wikipedia.
Så sent som den 26-12 var der en bruger, der forsøgte at snige det ind i artiklerne.
Hvis nogen skal skrive om Jer, og det er hvis, så skal det ikke være Jer, eller på baggrund af input fra Jer. Mvh KnudW (diskussion) 2. jan 2019, 14:52 (CET)

IUNO[redigér wikikode]

Tak for din kommentar vedr IUNO - alle advokatvirksomheder på wikipedia er oprettet af en medarbejder eller anden med direktetilknytning til firmaet. Jeg mener ikke det er strid med retningslinierne at oprette en neutral fakta beskrivelse af en virksomhed der er blandt de førende inden for sin branche.


Hej Knud, ang IUNO så er alle sider vedr advokatvirksomheder oprettet af ansatte eller andre med tilknytning til virksomheden. Så længe siden er neutral og opfylder kravene til virksomhedsbeskrivelser kan dit synspunkt derfor ikke være korrekt.

Hejsa. Som det fremgår af velkomsterne på din brugerdiskussion, så er du som partner inhabil og ikke i stand til objektivt at vurdere jeres relevans.
Umiddelbart ser det hellere ikke ud til at I opfylder de kriterier, som automatisk giver en virksomhed relevans.
At der måske er andre artikler, som er oprettet af medarbejdere, er ikke usandsynligt, men det giver ikke Jer carte blanche. Hvis I er førende, så vil en neutral bruger måske finde jer relevante nok til at finde neutrale kilder og oprette en artikel. Mvh KnudW (diskussion) 2. jan 2019, 22:25 (CET)

Hej Knud, alle andre artikler om advokatvirksomheder er oprettet af medarbejdere - det er derfor vanskeligt at forstå politikken her. Ikke et forsøg på at få et carte blanche. Hvis formuleringen er neutral er der vel ikke tale om reklame. At artiklen i øvrigt opfylder kriterierne mener jeg kan underbygges, men der er jeg nødt til at vide hvilke kriterier du mener artiklen ikke opfylder. Iunoaer (diskussion) 3. jan 2019, 09:46‎

Hej Iunoaer. WP:VIRK— Har I over 100 ansatte og omsætter for mere end 112 mio eller på anden måde er førende inden for branchen?
Jeg syntes ikke umiddelbart at jeg kan finde neutrale kilder til dette.
Hvis du mener at alle andre artikler er oprettet af dem selv, så nævn dem gerne. Så vil der blive foretaget en relevansvurdering af disse.
Wikipedia:Selvbiografier — Man skriver ikke om sig selv. Indholdet kan være nok så neutralt, det hjælper bare ikke hvis man ikke er relevant.
Jeg mener derfor at politikken er simpel nok. Man skal være så interessant at andre, neutrale bruger finder det relevant og at der kan findes neutrale 3. partskilder. Så skal der nok komme en artikel. Men ikke før. Mvh KnudW (diskussion) 3. jan 2019, 20:23 (CET)

Mikeintosh[redigér wikikode]

Hej Knud. Hvorfor har du slettet siden Mike Olsen (Mikeintosh)? Må en af mine idoler ikke få en wiki side?

Nej, desværre. Han er mindst 99.500 subscribers og en del medieomtale fra måske at være relevant nok til en artikel.
Han er simpelthen ikke kendt nok i bredere kreds. Mvh KnudW (diskussion) 11. jan 2019, 07:26 (CET)

Hvorfor har du slettet mit indlæg om Fyns Musikkontor?[redigér wikikode]

Til KnudW.

Jeg har modtaget en brugerdiskussion, hvori der står mange ting om, hvordan I ønsker, et indlæg skal være / ikke skal være tilrettet. Men hvad - præcis i indlægget - gør, at du / Wikipedia ikke vil acceptere de informationer om Fyns Musikkontor, som jeg har lagt op?

I bedste mening fra Mettemhj(skrev Mettemhj (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Bruger:Mettemhj. Årsagen til at artiklen om din arbejdsplads blev slettet er at jeg ikke kan finde kilder til at I er relevante i henhold til kriterierne for virksomhedsartikler
Det er også årsagen til at man ikke skriver om sin arbejdsplads. Man kan ikke vurdere sin egen relevans og det ender som reklame.
Det er Wikipedia ikke stedet for. Mvh KnudW (diskussion) 15. jan 2019, 14:13 (CET)