Brugerdiskussion:KnudW

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Kontaktinformation[redigér wikikode]

Jeg holder pause.


Ring ikke til mig, skriv ikke til mig på Facebook og har du kommentarer til min politiske overbevisning eller min seksuelle orientering, så hold dem for dig selv. Ellers kontakter jeg dine forældre.

Dette er KnudWs diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til KnudW.

Arkiver

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 14. Oct 2019 05:30

vedrørende : https://da.wikipedia.org/wiki/Webapplikation[redigér wikikode]

Hej knudw.

jeg vil gerne gøre dig opmærksom på, hvad jeg mener er sygeligt magtmisbrug af position, fra https://da.wikipedia.org/wiki/Bruger:Zoizit samt https://da.wikipedia.org/wiki/Bruger:Nico

jeg har rigtig mange gange under : https://da.wikipedia.org/wiki/Diskussion:Webapplikation forklaret begge, at der mangler : https://da.m.wikipedia.org/wiki/Hjælp:Redigeringsopsummering på deres redigeringer her : https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Webapplikation&action=history

det resulterer i trusler om : https://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Politik_for_blokering_og_bandlysning fra : https://da.wikipedia.org/wiki/Bruger:Nico samt generel chikane fra : https://da.wikipedia.org/wiki/Bruger:Zoizit .. se eventuelt mere her : https://da.wikipedia.org/wiki/Brugerdiskussion:77.241.135.18

det er mig fuldstændig ubegribeligt, at når jeg faktisk kommer med beskrivelser/forklaringer/argumenter til redigeringerne - som man skal - og de 2 andre ikke gør, at jeg skal udsættes for denne form for magtmisbrug og trusler. (skrev 77.241.135.18 (diskussion • bidrag) 21. sep 2019, 16:42‎. Husk at signere dine indlæg.)

[redigeringskonflikt]  Hej KnudW, Blokerer du brugeren eller skal jeg oprette en AOA. Ud over den øvrige trolling er det klart utilstedelig opførsel at beskylde mig for sygeligt magtmisbrug i en eskalerende, men ret ligegyldig redigeringsuoverensstemmelse. - Nico (diskussion) 21. sep 2019, 17:37 (CEST)
@Nico : jeg har gennemskuet hvad han mener. Det var ikke oplagt. Det forsvarer ikke hans opførsel, så hvis det sker igen, feel free til at blokere. Det andet pjat er der ingen, der gider se på. Mvh KnudW (diskussion) 22. sep 2019, 13:50 (CEST)
ok - Nico (diskussion) 22. sep 2019, 13:55 (CEST)

Angående artiklen om Scorebogen[redigér wikikode]

Kære Knud. Da jeg i går oprettede artiklen om Scorebogen (årbogen på medicinstudiet i København) undrede jeg mig over, at den prompte blev slettet igen. Da bogen hvert år har et oplag på ca. 1.000 eksemplarer mener vi ikke, at denne artikel er noget, der kun har interesse for forfatterne selv.

Kan du uddybe, hvorfor artiklen om Scorebogen ikke hører hjemme på wikipedia og hvordan den kan komme i betragtning til en blivende side? Rigtig god dag. Mvh. Theis(skrev Theis Mikkelsen (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Bruger:Theis Mikkelsen - Jeg har meget svært ved at se hvordan Jeres årsbog er interessant for andre end Jer selv og de studerende. Jeg mener ikke at den er relevant i bredere kreds, dvs. miljøet uden for Jeres studie.
Du skal dog være velkommen til at få yderligere input fra andre brugere ved at oprette et gendannelsesforslagWikipedia:Gendannelsesforslag. Mvh KnudW (diskussion) 2. okt 2019, 11:33 (CEST)

Slettede faktuelle sandheder[redigér wikikode]

Prøv at hør her knud... Hvad bilder du dig ind at slette min dannelse af viden til den danske befolkning. Alt jeg skrev var faktuelt sandt og oprigtigt, kan du venligst indstallere det igen inden jeg forbander dit legeme for evigt uden en eneste udvej fra din grumme skæbne. MVH Kenneth (skrev 93.176.82.59 (diskussion) 2. okt 2019, 14:44. Husk at signére dine indlæg.)

Hej Kenneth. Må jeg anbefale at du sparer på forbandelserne (spejl) og at I bruger krudtet på at lære lidt om hvordan man skriver en god artikel istedet? Så bliver alle gladere. Mvh KnudW (diskussion) 2. okt 2019, 14:50 (CEST)