Brugerdiskussion:KnudW

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Kontaktinformation[redigér wikikode]

Dette er KnudWs diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til KnudW.

Arkiver

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 19. Apr 2021 05:30

Side om NOVI Forskerpark[redigér wikikode]

Hej Knud

Tak for besked om artikel om NOVI Forskerpark.

NOVI spiller en stor rolle ifht. det danske forskermiljø og et stort antal studerende på AAU. Der har været flere henvendelser om, hvorfor der ikke kan fremsøges en beskrivelse af, hvad NOVI Forskerpark er på Wikipedia. Hvordan kan vi dække det behov?

Teksten, vi har skrevet, er ikke tænkt som reklame – NOVI kan sagtens reklamere andre steder. Men set i lyset af din feedback, kan den godt tones yderligere ned.

Kan vi gennemgå teksten for "reklamelignende" udsagn og prøve igen?

Venlig hilsen

Jesper Andersen

Hej Bruger:NOVI Forskerpark.
Ikke tænkt som reklame?
  • af Danmarks mest innovative forskerparker og rammen om et dynamisk iværksættermiljø.
  • virksomheder fleksible og veldrevne kontorfaciliteter
Jeg tror at det er bedst at I venter på at en neutral, uafhængig bruger, uden relation til Jer, finder det relevant at skrive om Jer, baseret på neutrale kilder.
For det er klart at den ikke skal skrives af Jer selv.
Du kan læse mere om hvordan Wikipedia hænger sammen og reglerne i velkomsterne på din bruger-diskussion. Mvh KnudW (diskussion) 12. aug 2021, 11:53 (CEST)

Şamaxı-Observatoriet[redigér wikikode]

Hej.

Kontroller venligst artiklen: Şamaxı-Observatoriet

Tak, 31.200.14.90 13. aug 2021, 11:26 (CEST)

Paul Christian Stemann Olrik[redigér wikikode]

Gad vist hvorfor De slettede den artikel, jeg endnu ikke har færdigredigeret. Jeg har ingen familiær tilknytning til Familien Olrik, men jeg forventer ikke, at de unge af dage læser Familien Olriks Slægtebog 2. udgave 1901. Den virker med datidig ortografi forældet. Imidlertid er professor Hans Olrik næppe en upålidelig kilde. Jeg er velvidende om, at på gravstenen for Paul Christian Stemann Olrik i Olriks familiegravsted på Helsingør Kirkegård er fornavnet Paul fordansket til Poul. Det er sandsynligt, at han selv har valgt denne navneændring, om end der ved dåben i Sankt Mariæ Kirke i Hovedministerialbogen står Paul. Årsagen er ikke usandsynligt dansksindet modvilje mod tyske drengenavne efter nederlaget i 1864. Der er ingen grund til, at De forsøger at skyde noget i sænk, der endnu ikke er færdigredigeret.

Paul Christian Stemann Olrik II[redigér wikikode]

Knud W. De er meget velkommen til at gendanne den side, der netop i dag er under redigering med foto fra 1895 fra Det Kongelige Bibliotek. Selv om kilder endnu ikke var tilføjet, ej heller foto af gravstenen fra Helsingør Kirkegård. Jeg kan iagttage, at andre bidragydere også har beklaget, at de har slettet deres artikler. Preben Pedersen Det kan være vanskeligt at kommunikere med en ubekendt person, der ikke meddeller modtageren sit efternavn. Det forstår De nok, Hr. W.

Hej bruger:Prebenped — jeg antager at du vil noget med din artikel, men når den stort set er ulæselig på grund af formatet og det forældede sprog, så er det svært at forholde sig til den.
Der er p.t en notabilitetsskabelon på. Ham er måske relevant nok, men det fremgår ikke af artiklen.
Som nævnt. Skal den overleve, så skal den følge de gængs kvalitetsstandarder.
Der er rigeligt med gamle ulæselige artikler, som ukritisk er kopieret ind. Vi har ikke brug for flere. Mvh KnudW (diskussion) 18. aug 2021, 20:35 (CEST)

Religion[redigér wikikode]

Hvorfor har du behov for, at siden om "ondskabens akse" indeholder en beskrivelse af taleskriverens religion? Det er rimelig åbenlys antisemitisme, det har ingen relevans. (skrev Philip overgaard (diskussion • bidrag) 19. aug 2021, 14:16. Husk at signere dine indlæg.)

Hej Bruger:Philip overgaard. Du fjernede det uden kommentar. Det et desværre noget vi ser tit i forbindelse med hærværk, hvilket var årsagen til at jeg rullede det tilbage. Ikke andet. Mvh KnudW (diskussion) 19. aug 2021, 14:39 (CEST)

Oprettelse af side[redigér wikikode]

Hej Knud.

Må jeg høre dig hvordan Image Foto siden var forkert? Jeg har virkelig undersøgt deres historie inden jeg skrev siden, da jeg synes det er sjovt med historien om gamle butikker -og hvordan de er blevet til det de er idag.

Er der nogle punkter jeg ikke må have med?

Hej bruger:Viher5— Jeg slettede din artikel, da den var skrevet som ren reklame.
Desuden kan jeg ikke se at den overholder kriterierne for virksomhedsartikler. En fotoforretning fra 2006 med 4 medarbejdere ifølge CVR er desværre ikke nok. Mvh KnudW (diskussion) 25. aug 2021, 15:25 (CEST)
Hej bruger:KnudW, tak for svaret, jeg har misforstået hvad der skulle til, for at oprette en side. Troede godt man kunne oprette sider omkring små virksomheder, for at skrive om deres historie, da jeg tænkte det kunne være sjovt for folk i lokalområdet. Jeg prøvede ikke at gøre det til en reklame, men baserede min tekst på den info der ligger på deres side, samt tekst jeg har modtaget fra ejeren af butikken. Det var virkelig ikke min mening at lave reklame, men kan sagtens se hvordan du kan læse det sådan, når jeg nu bliver gjort opmærksom på det. Jeg undskylder at have spildt din tid og ønsker dig en god dag. Mvh. Victor

Hvirfir[redigér wikikode]

Hvir

Fordi Olivia Eg Nielsen ikke er kendt. Mvh KnudW (diskussion) 29. aug 2021, 18:35 (CEST)

Få en hobby[redigér wikikode]

Du har for meget fritid Torvenkiss (diskussion) 7. sep 2021, 05:06 (CEST)

Rådmand i Odense tilstrækkelig for Wikipedia[redigér wikikode]

Hej Knud

Jeg så du havde kommenteret på min nylige artikel om Christoffer Lilleholt. Jeg vurderede at en fuldtidspolitiker i Odense var tilstrækkelig for en side. Jeg så at hans forgænger Jane Jegind havde samt alle Århusianske rådmand har en. Derfor ville jeg oprette dem for Odenses rådmand også

Hejsa. Ja, jeg ser lige at “ Rådmænd (Århus, Aalborg, Odense og Frederiksberg – i København borgmestre” er notable. Jeg har fjernet markeringen igen.Mvh KnudW (diskussion) 10. sep 2021, 15:52 (CEST)

Ved. wiki om NOVI Forskerpark[redigér wikikode]

Hej Keld

For et stykke tid siden havde vi en dialog om tekst til opslag om NOVI Forskerpark i Aalborg. Under godkendelsesproceduren skrev tilbage, at teksten visse steder bar præg af reklame/markedsføring. Vi forstod dine pointer. Da der eksisterer sider om fx INCUBA Science Park og DTU Sciencepark, vil jeg høre om, vi må gøre et nyt forsøg, som er støvsuget for alt i den retning. Dvs. om jeg må indsende et 100 % faktuelt opslag? Folkene på NOVI bad mig skrive teksten, men de er helt indforståede med, at indholdet skal være leksikalt. De vil bare gerne kunne findes på Wikipedia – uden anden agenda end det.

Håber på din forståelse.

Venlig hilsen

Jesper Andersen 26207882, ja@greenster.dk(skrev 193.106.165.146 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Jesper. Generelt skal artikler ikke skrives af emnet selv, deres reklamefolk eller deres tekstforfattere. Hvis neutrale brugere mener I er relevante, så kommer der nok en artikel.
Du kan bede dem om at indsætte forslaget på Bruger:NOVI Forskerpark/Sandkasse, så kan neutrale brugere se på det og måske komme med en vurdering.
Men bestillingsarbejder er ikke velsete, de frivillige ubetalte brugere herpå stedet foretrækker at skrive om noget, der interesserer dem. Mvh KnudW (diskussion) 13. sep 2021, 12:28 (CEST)

vedr. kabinescootere[redigér wikikode]

Hej Knud,

Jeg har prøvet at lave nogle ændringer på din side, men se det er blevet slettet og jeg blev blokeret en periode.

Er det muligt du kan forklare mig hvad du vil have ud af siden og hvad jeg må ligge op der er relevant?(skrev 31.193.232.23 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Bruger:31.193.232.23 - Du fik en pause, da du blev med at indsætte reklamemateriale for din scooter-biks i en artikel, som ikke har noget med sagen at gøre.
Artiklen omhandler de gamle benzindrevne køretøjer og ikke de eldrevne som I sælger. Hvis du vil skrive om de eldrevne, vil jeg foreslå at du opretter en separat artikel og skriver en neutral artikel, med neutrale kilder, som ikke er din hjemmeside eller andre salgssider. Mvh KnudW (diskussion) 13. sep 2021, 12:22 (CEST)

Inventarland[redigér wikikode]

Hvad ser du som værende markedsføring på siden "Inventarland". Hvad bør ændres? (skrev Erzael (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Bruger:Erzael
Hvis du ikke kan se det...
  • "virksomheden har stadig fokus på at levere kontor- og erhvervsmøbler af en høj kvalitet"
  • "Inventarland har siden starten haft fokus på bæredygtighed og grønne initiativer"
  • "hele processen fra produktion til levering hos kunden er det med minimal ressourceforbrug for øje"
Desuden er jeg ikke sikker på at Inventarland version 2 er relevant i forhold til kriterierne for virksomhedsartikler.
Under alle omstændigheder er der ikke noget I skal skrive, siden I ikke kan se problemet. Sådan er det altid, når man skriver om sig selv. Mvh KnudW (diskussion) 13. sep 2021, 12:14 (CEST)

vedr. kabinescooter[redigér wikikode]

Hej Knud,

Det giver vel mening at have 2 sider så, både for de eldrevne og benzindrevne kabinescootere?

Laver du så din side om til benzindrevne kabinescootere?

For hvis det er generelt om kabinescootere giver det jo mening at have begge dele.