Brugerdiskussion:KnudW

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Kontaktinformation[redigér wikikode]

Dette er KnudWs diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til KnudW.

Arkiver

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 15. Oct 2020 05:31

Søren Bregendal[redigér wikikode]

Søren Bregendal...

Hvad er dit problem? Og løs venligst hærværkslåsen op igen...

Søren Bregendal-siden. Hvad er dit problem KnudWickelmann? Lås hærværkslåsen op igen, og lad os tale sammen som voksne menneske. (skrev 93.161.31.190 (diskussion • bidrag) 3. aug 2020. Husk at signere dine indlæg.)

Fejl som skal rettes[redigér wikikode]

Volvo AB - altså Volvo lastbiler og busser og Volvo Entreprenør maskiner - de kaldes Volvo CE ..... disse er IKKE EJET AF GEELY !!!

Hvordan kan du skrive dette ?

Det er forkert ig faktisk strafbart og derfor bør dette straks rettes.

Fona2000 og venskab[redigér wikikode]

Hej KnudWinkelman

Efter mange års konflikter beder jeg nu om at vi begraver stridsøksen. Jeg kan ikke længere foretage mig noget herinde på wiki, hvilket er mega ærgerligt. Jeg er parat nu til at starte på en frisk sammen med alle jer inde på WikiDK og denne gang bliver det med kommunikation, i promise.

Jeg kan forstå at du har saboteret mine artikler omkring Bregendal, østkyst Husters mm. Det er ikke Hvad denne besked skal handle om, men jeg beder dig om at kigge på de artikler som jeg har skabt (og ja nu kan ikke benægte at jeg HAR skabt et par artikler og gjort andre meget bedre.

Jeg vil gerne anmode om en ny begyndelse for dig for mig og hele WIKIDK.

Skriv venligst tilbage til mig på min mailadresse: nikolaj1099@gmail.com. Så kan vi have en dialog der.

Jeg er moden nok nu til at bede om fred og venskab, resten er op til dig. Gi' mig fx. En prøve periode på en uge og hvis jeg dummer mig må du blokere mig for good. Giv mig i det mindste muligheden for at vise dig at jeg KAN blive en god Wikipedia-bruger.

God aften til dig og din familie Knud. Ønsker dig intet ondt 😊 Venligst Fona2000 (skrev 2.131.106.7 (diskussion • bidrag) 21. sep 2020, 20:49. Husk at signere dine indlæg.)

Jeg vil foreslå at du starter på en frisk, når blokeringerne udløber.
Hvis du følger alle de gode råd, som du har fået igennem tiden, går i dialog med dine medskribenter og diskuterer ændringer og forslag på artiklerne diskussionssider, skal det nok gå.
Men vær obs på at du efterhånden har opbrugt de fleste chancer og folk vil helst bruge deres tid på noget mere konstruktivt end at rydde op efter dig. KnudW (diskussion) 23. sep 2020, 09:48 (CEST)

We sent you an e-mail[redigér wikikode]

Hello KnudW,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.

MediaWiki message delivery (diskussion) 25. sep 2020, 20:48 (CEST)

Test af spamfilter[redigér wikikode]

Hej Knud, dette er blot en test af spamfilteret, som stopper autoarkiveringen efter diverse andre fejl er rettet. - Kåre Thor Olsen (Kaare) (diskussion) 28. sep 2020, 21:36 (CEST)

Det sker i arkiv 56, men med adminflag bliver man åbenbart ikke stoppet af spamfilteret, så jeg ved ikke hvilke URL'er, der er tale om. Hvis du kan finde og modificere de URL'er, som bliver fanget af spamblacklist, tror jeg denne diskusionsside kan autoarkiveres, og botten kan fortsætte på andre sider. - Kåre Thor Olsen (Kaare) (diskussion) 28. sep 2020, 21:40 (CEST)
Hov, måske er det "g . co". - Kåre Thor Olsen (Kaare) (diskussion) 28. sep 2020, 21:45 (CEST)
Det ser sådan ud, ifølge loggen. Ser lige på det. KnudW (diskussion) 28. sep 2020, 22:17 (CEST)
Prøv nu. Det var her på denne side. KnudW (diskussion) 28. sep 2020, 22:24 (CEST)
Tak, den kom forbi det kritiske punkt. Kåre Thor Olsen (Kaare) (diskussion) 28. sep 2020, 22:32 (CEST)

Ophavsret[redigér wikikode]

Hej KnudW

Jeg er ny i det her game, men hvordan kan jeg have overtrådt ophavsretten, når jeg linker til en offentlig tilgængelig hjemmeside, som alle har adgang til - en offentlig side? Det forstår jeg ikke.

Mvh Rikke1967(skrev Rikke1967 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Bruger:Rikke1967. Problemet er at artiklen indeholdt tekst kopieret fra forsvarets hjemmeside.
Al tekst og billeder her på Wikipedia skal være fri af ophavsret, da det skal kunne bruges af alle til alle formål og derfor kan tekst ikke genbruges, uden at forfatteren/ophavsretshaver *eksplicit* har godkendt at teksten må bruges på denne måde.
Det er derfor ikke tiltrækkeligt at linke til teksten. Mvh KnudW (diskussion) 30. sep 2020, 14:23 (CEST)

Sletning af Martin Ravn[redigér wikikode]

Kære bruger,

Du har slettet en wiki-artikel om Martin Ravn. Hvorfor? (skrev Ravnmartin (diskussion • bidrag) 2020-10-02. Husk at signere dine indlæg.)

@Ravnmartin: Kan svaret ikke udledes af den velkommsthilsen, du har fået? --Madglad (diskussion) 1. okt 2020, 22:24 (CEST)
@Ravnmartin: Vi har nogle krav til notabilitet: Wikipedia:Kriterier for artikler. Og efter hvad Knud, som jeg også selv er kommet frem til, har vurderet, at artikel ikke opfylder de krav. --Steen Th (diskussion) 1. okt 2020, 22:29 (CEST)

Sletning af Junior Consult[redigér wikikode]

Hej Knud,

Jeg vil gerne skrive om Junior Consult på Wikipedia. Hovedformålet er blot at informere om, hvad Junior Consult er. Der er ingen tanke om reklame eller lignende. Hvad kan jeg gøre for at lave en side om Junior Consult? Hvad må jeg skrive?

Med venlig hilsen Mathias

Hej Mathias. Jeg kan ikke finde kilder til at I er ikke noget store nok til en artikel eller på anden måde opfylder kriterierne for virksomhedsbiografier. Under alle omstændigheder skal I ikke skrive om Jer selv. Mvh KnudW (diskussion) 8. okt 2020, 10:03 (CEST)


Hej igen Knud. Jeg forstår ikke, at Junior Consult ikke er store nok, når jeg ser på andre virksomheder og foreninger, som er på wikipedia. Nedenfor finder du artikler af, at Junior Consult ikke bare er en lille spiller. https://borsen.dk/nyheder/virksomheder/her-er-studiejobbet-der-har-skabt-karrierer-i-maersk-lego-og-vestas-3qli7 https://stiften.dk/artikel/studiejob-giver-adgang-til-danmarks-st%C3%B8rste-virksomheder-2017-7-3(2) https://omnibus.au.dk/arkiv/vis/artikel/junior-consult-kan-fejre-25-aars-jubilaeum/

At vi ikke må skrive om os selv, er jeg fuldt indforstået med. Hvis en ekstern, som ikke har noget med Junior Consult at gøre, og som bruger sine helt egne ord, skriver artiklen om Junior Consult på wikipedia, ville det så kunne gå an?

Nej, det går ikke an. Svaret ligger i din indledende tanke: "...formålet er blot at informere om, hvad Junior Consult er." Dét er reklame. I de links, flere brugere har givet dig herover, er det nøje beskrevet hvorfor man ikke selv kan være skribent på eller initiativtager til en side om sig selv eller noget, man er tæt knyttet til. Har du læst dé links? --Medic (diskussion) 8. okt 2020, 10:39 (CEST)

Sletning af fakta[redigér wikikode]

Hej Knud,

Jeg kan se af historikken, at du har valgt at slette min side om Erik.

Hvad er din begrundelse for dette valg?

Mvh.

Kristian

Hejsa. Jeg regner med du mener Erik Laurits Larsen? Den blev slettet fordi ikke fremstod som en artikel. Det er ikke meningen at artikler skal bruges som kladder eller til at komme i kontakt med folk. Du kan læse mere om det hele på din brugerdiskussion. Mvh KnudW (diskussion) 8. okt 2020, 21:05 (CEST)

MediaWiki links[redigér wikikode]

Hi Knud. I saw that you created some MediaWiki links in Danish for groups of references from the English Wikipedia. The MediaWiki links in Hungarian must also be created (MediaWiki:cite link label group-decimal, MediaWiki:cite link label group-lower-alpha, MediaWiki:cite link label group-upper-alpha, MediaWiki:cite link label group-lower-roman, MediaWiki:cite link label group-upper-roman). I've tried but I haven't had the chance to do it. -- Hypuxylun (talk) 01:25, 19. oktober 2020 (UTC)