Brugerdiskussion:KnudW

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Kontaktinformation[redigér wikikode]

Jeg holder pause.


Ring ikke til mig, skriv ikke til mig på Facebook og har du kommentarer til min politiske overbevisning eller min seksuelle orientering, så hold dem for dig selv. Ellers kontakter jeg dine forældre.

Dette er KnudWs diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til KnudW.

Arkiver

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 21. Oct 2018 05:32

Medlem af jury til Wiki Loves Monuments[redigér wikikode]

Jeg gad vide om vi kunne overtale dig til at være med i juryen for dette års danske Wiki Loves Monuments. Det ville være rart med en fotografi-kyndig wikipedianer i juryen. — Fnielsen (diskussion) 24. sep 2018, 20:05 (CEST)

Hej Bruger:Fnielsen . Beklager svartiden, men jeg fik pludseligt meget travlt i den virkelige verden. Jeg kan ikke love noget, men jeg vil da gerne lige se nærmere på det. Mvh KnudW (diskussion) 6. okt 2018, 09:56 (CEST)
Jeg fandt Danand som kunne være med i juryen, så det ikke er så kritisk. Vi har nu tre i juryen. — Fnielsen (diskussion) 6. okt 2018, 15:47 (CEST)

Slettet opslag?[redigér wikikode]

Hej Knud Jeg ville lige høre hvorfor du har slettet min wiki om Emilie Briting? Jeg havde brugt rigtig lang tid på at lave den og er rigtig ked af det og irriteret over at du har fået den slettet. Med venlig hilsen Cecilie

Hej Bruger:Ceciliedaugaardd. Jeg slettede din artikel om Emilie, da den ikke fremstod som en encyklopædisk artikel, men mere som et reklameopslag, skrevet af hendes veninde. Den manglede kilder og jeg er ikke sikker på at hun er relevant nok i bredere kreds til at have en artikel. Du kan læse mere om hvordan tingene hænger samme på din diskussionsside. Mvh KnudW (diskussion) 6. okt 2018, 20:06 (CEST)

Jonas Bøgniel[redigér wikikode]

Hej Knud ville høre om jeg måtte oprette min wikipedia med info til min Google Knowledge Graph efter som jeg laver musik og gerne ville nå så langt ud så muligt. Da du tidligere har slettet min wiki ville jeg høre om der var en mulighed for at det kunne lade sig gøre med en wiki

KH Jonas J. B. Kramer


Knowledge Graph/Panel: https://g.co/kgs/1V5oSj

Label Name - KRAMER Records©

Det kan jeg godt svare på: Du må ikke skrive om dig selv på Wikipedia, og vi tillader ikke reklame. Så du må finde andre web-sider at lave PR om din musik. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 10. okt 2018, 21:22 (CEST)

Og jeg kan tilføje: nej. Jeg har slettet din side igen. KnudW (diskussion) 10. okt 2018, 22:10 (CEST)

Hilsen i diskussion på forfatterbibliografi[redigér wikikode]

D. 10.10. modtog jeg hilsen/besked i diskussionsfelt. Jeg er allerede bekendt med retningslinjerne for god skik på Wikipedia og hilser kun velkommen, at Wikipedia skal bestå af troværdig information, for jeg bruger selv siderne til opslag. Her på siden læser jeg, at man skal opføre sig ordentligt og handle i god tro og det håber jeg gælder for alle. På min side har administratorer (?) i løbet af i år slettet Marina Aagaard bibliografi, som også rummer et par bøger skrevet sammen med andre forfattere. En bibliografi - uden nogen form for tilføjelser - er vel ikke "at skrive om sig selv", "en anprisning" eller lignende. Det er en faktuel oplysning, som kan verificeres bl.a. andet på bibliotek.dk. Da jeg er helt ny i forhold til disse diskussioner beder jeg hermed om hjælp til at få rettet ovenstående, for Wikipedia skal vel være korrekt: Sletter administratorer (?) de mere end 30 bøger, der eksisterer og står på biblioteker, så det ser ud som om de ikke er skrevet, er det så korrekt, verificerbart og neutralt? Hermed vil jeg bede om hjælp til at få bibliografien retableret, gerne opdateret, af én som har retten til at skrive og bestemme, hvad der skal med eller ikke med på Wikipedia. Marina Aagaard (diskussion) 11. okt 2018, 09:02 (CEST)

Hej Marina Aagaard. Jeg har oprettet en diskussion på Diskussion:Marina Aagaard. Min anke mod den komplette liste er at den nu fylder mere end resten artiklen og det giver et vist reklamepræg. Men lad os se hvad diskussionen giver. Mvh KnudW (diskussion) 11. okt 2018, 15:41 (CEST)

DUH - BRODERSKABET[redigér wikikode]

Hej Knud.

Vores side er overhovedet ikke nonsens, og vi har næsten 600 medlemmer.

Mvh

hejsa. Så har du nogle rigtigt gode kilder til at I er relevante? Mvh KnudW (diskussion) 16. okt 2018, 18:01 (CEST)

Beerate[redigér wikikode]

Hej knud, du sletter gang på gang vores beerate side hvilket er ret uforståeligt? vi er en øl side som får ratet øl, så er du venligst sød at stoppe, og fjerne din blokering? (skrev Beerate (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Bruger:Beerate. Der er to problemer. Det første er at I er helt nye og jeg derfor ikke kan finde nogle kilder til at I er kendte og relevante nok til at overholde kriterierne for artikler.
Det andet problem er at I ikke skal skrive om Jer selv. I kan ikke selv forholde Jer objektivt, hverken til Jeres egen relevans eller til artiklens indhold.
Hvis I på et tidspunkt bliver så kendte at det bliver relevant med en artikel, så er det en neutral bruger, uden tilknytning til Jer, der skal skrive artiklen. Du har fået et par velkomster på din brugerdiskussion, som forklarer hvordan tingene hænger samme her på stedet. Mvh KnudW (diskussion) 17. okt 2018, 12:33 (CEST)

Alexander Oscar[redigér wikikode]

Hvorfor fanden har du slettet opslaget? Det er sku da for irriterende... (skrev 62.44.134.182 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Rettelser: Nils Hartmann[redigér wikikode]

Hej Knud! Troede, at det var ok, at jeg opdaterede min bibliografi, der var meget mangelfuld. Jeg opfattede det ikke som at skrive om mig selv. Men du synes åbenbart, at hele biografien og mit foto skal fjernes! Ærgerligt! Venlig hilsen Nils H