Brugerdiskussion:KnudW

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Kontaktinformation[redigér wikikode]

Jeg holder pause.


Ring ikke til mig, skriv ikke til mig på Facebook og har du kommentarer til min politiske overbevisning eller min seksuelle orientering, så hold dem for dig selv. Ellers kontakter jeg dine forældre.

Dette er KnudWs diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til KnudW.

Arkiver

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 15. Jun 2019 05:30

Det Økologiske Råd[redigér wikikode]

Hej Knud Du har kommenteret på mit indlæg om Det Økologisk Råd. Jeg er i praktik og ville oprette en wiki siden om virksomheden da jeg synes den manglede - jeg var ikke klar over det ville være et problem at bruge min midlertidige Ecocouncil mail. Jeg har ikke tilknytning til virksomheden som sådan og efter endt kortvarigt praktikforløb ingen tilknytning. Virksomheden er kede af der står advarselstegn på siden og jeg kan se jeg ikke kan slette den igen. Efter min mening er det ikke en reklamerende tekst, men en oplysende tekst om en NGO organisation der kæmper for en grøn omstilling af vores samfund. Hvad kan jeg gøre for at rette op på det her? På forhånd tak. Ecocouncil (diskussion) 22. maj 2019, 10:18 (CEST)

Hej Bruger:Ecocouncil - Jeg kan se at en uvildig bruger at omskrevet artiklen, således at den nu fremstår neutral. Selvom din tilknytning til råd er midlertidig, så viser erfaringen desværre at det er stort set umuligt at forholde sig objektivt, når man "sidder i det" og har en daglig tilknytning. Mvh KnudW (diskussion) 22. maj 2019, 12:33 (CEST)

Slettet wikipedia (Commentor A/S)[redigér wikikode]

Hej KnudW.

JEg kan se, at du har sørget for, at min oprettet wikipedia side om Commentor er blevet slettet. Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvorfor den er blevet slettet? Jeg er kandidatstuderende, og har fået til opgave i et kursus, at skal kunne oprette en wikipedia side om en virksomhed.(skrev Bnisse15 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Bruger:Bnisse15 - Jeg sletter den da den er reklamerende og da I ikke opfylder kravene til en virksomhedsartikel. Da den tidligere er blevet oprettet i samme form 3 gange nu, en af gangene af en bruger, der hed Commentor , antager jeg at I skriver om Jer selv og det er hellere ikke tilladt.
Hvis du skal skrive en artikel i forbindelse med et kursus, vil jeg anbefale at du finder en mere relevant virksomhed at skrive om. Mvh KnudW (diskussion) 24. maj 2019, 09:03 (CEST)

wikipedia (Commentor A/S)[redigér wikikode]

Hej igen Knud.

Jeg ser ikke siden som reklamerende, men oplysende ligesom eksempelvis Netcompany https://da.m.wikipedia.org/wiki/Netcompany

Jeg har haft forbindelse til Commentor for at høre, om det har været okay at oprette en side af dem, hvilket de gav god for. Jeg er ikke ansat hos dem, så forstår ikke, hvorfor jeg ikke må skrive en oplysende side om virksomheden. Kan du foreklare mig det? Jeg prøver blot at forstå reglerne herinde.

Hej Bruger:Bnisse15 - Netcompany har cirka 2000 medarbejdere og er blevet solgt for 1.1 mia. Commentor er meget, meget langt fra at være i samme kaliber. Der er krav til virksomheders relevans, som du kan læse om på WP:VIRK og disse opfylder Commentor ikke.
Vendinger som
  • har stærke kompetencer inden for produktudvikling og effektivisering af eksisterende forretningsgange
  • Virksomheden har, som uafhængig it-leverandør, fokus på komplette løsninger
  • Herefter strømmer der flere kunder til virksomheden,
  • og Commentor A/S har en vision om at runde 100 medarbejde i 2020.
lyder som om de er taget direkte fra deres eget reklamemateriale og dette overholder ikke kravene til gode artikler. Jeg håber det forklarer det- Mvh KnudW (diskussion) 24. maj 2019, 09:44 (CEST)

Mikkel[redigér wikikode]

Hvorfor har du tilbagerullet ændringer på Mikkel? Det er for mig at se ændringer i god tro som måske er rigtige. De mangler kilde, men det gør den oprindelige tekst også. Tilbagerulninger uden forklaring er ikke befordrende for at tiltrække og fastholde nye brugere. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 24. maj 2019, 13:31 (CEST)

Hej Kartebolle (Dipsacus fullonum) - Umiddelbart virkede det som det sædvanlige hærværk vi ofte ser på navneartikler og en hurtig søgning gav ikke umiddelbart nogen sammenhæng mlm Mikkel og mikil. Jeg kan dog se, ved grundigere eftersyn, at brugerens bidrag måske er en sammenblanding af at Michael nok er afledt af det hæbraiske "Hvem er som Gud" [1] og det old-islandske mikill, "høj", "stor", "prominent"[2].
Du har derfor ret i at min tilbagerulning var forhastet, selvom brugerens udsagn nok desværre ikke holder helt vand, ud fra hvad jeg har kunne finde. Det beklager jeg. Mvh KnudW (diskussion) 24. maj 2019, 14:49 (CEST)
Der står noget tilsvarende på no:Mikkel. Her er sprakradet.no brugt som kilde.--Kjeldjoh (diskussion) 24. maj 2019, 15:05 (CEST)
Den kiggede jeg også på, men kilden understøtter ikke sammenhængen til navnet, kun betydningen af "mykill" som "stor", "diger". —Arne (Amjaabc) (diskussion) 25. maj 2019, 11:44 (CEST)

Ikke reklame[redigér wikikode]

Hej Knud,

Jeg så egentligt godt dine beskeder vedrørende Heymate og Admill - som faktisk ikke var ment som reklame.

Umiddelbart tænkte jeg, at jeg ville oprette wikipedia-sider til dem på linje med https://da.wikipedia.org/wiki/Hungry.dk og https://da.wikipedia.org/wiki/Mybanker.dk dog med lidt flere informationer.

Dertil ville jeg oprette en artikel om Kenneth Andersen, som sammen med Jan Lehrmann (https://da.wikipedia.org/wiki/Jan_Lehrmann) har invisteret i Spain Holiday, som har været i flere medier. Derfor tænkte jeg, at det var relevant i forbindelse med, at man ikke altid ser det der sker, når kamearerne er slukket i Løvens Hule.

Jeg beklager meget, hvis det er blevet opfattet som reklame.

De bedste hilsner, Lasse

Iværksætter[redigér wikikode]

Hej Knud

Hvorfor må jeg ikke oprette Startinfo.dk, som et link til wiki-siden om iværksættere?

Startinfo.dk er - på samme måde som Wikipedia - en gratis informationsside finansieret af sponsorer.

Hvis du fx. ser Martin Thorbogs portræt (https://da.wikipedia.org/wiki/Martin_Thorborg), så er der link til Jubii.dk, hans bog E-pusher og meget mere....

Jeg forstår ikke forskellen... bortset fra han er stor og jeg er lille.

Jeg mener i øvrigt i al beskeden hed jeg kan bidrage til Wikipedia vedr. emnet iværksætteri. Det var fx. mig, der rettede de forlængst forældende links på siden om Iværksættere.

Mange hilsner Hans Peter

Hej Hans Peter Wolsing, lad mig prøve at svare. "Startinfo.dk" opfylder ikke kravene beskrevet i "Wikipedia:Kriterier for artikler". Som du selv skrev "han er stor og jeg er lille", derfor er der en almen interesse for Martin Thorborg, men ikke for din webside. Desuden ønskes det generet ikke, at brugere skriver om sig selv eller noget man har et nært forhold til, jf. "Wikipedia:Selvbiografier".--Kjeldjoh (diskussion) 11. jun 2019, 08:21 (CEST)

Vedr. Henry Heimlich[redigér wikikode]

Hej Knud,

Tak for din fine og hurtige feedback. Jeg havde ærligt talt ikke skænket det en tanke, at linket var kommercielt - det er det jo teknisk set også til den artikel, jeg henviser til (man kan købe adgange til artikler), som du har ladet blive. Jeg mener at linket har sin berettigelse, da det valideres af netop dem, som dagligt står med det her i både praksis og undervisningsform, og især fordi der faktisk gives konkret viden om manøvren, viden man får helt uden at skulle betale (og man er heller ikke direkte i det univers på siden, hvor man kan købe).

Jeg mener stadig at henvisningen har en berettigelse ud fra ovenstående. Hvad mener du?

Med venlig hilsen Mads(skrev Madsandersen5000 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Mads. Jeg fandt et godt alternativ på Sundhed.dk. Mvh KnudW (diskussion) 13. jun 2019, 15:59 (CEST)

Sletting av Artikell på An-Magritt Wibell Nygaard-Ech[redigér wikikode]

Jeg skriver på norsk, og håper det er greit for deg? Jeg lurer på hvorfor du sletter artikkelen om An-Magritt Wibell Nygaard-Ech? Hvis det er slik at det kun kreves litt omskrivning av bioen fra den danske forfatterforening, så kan du vel bare varsle meg om det! Resten er jo bare en opplisting over utgivelser, og den blir jo likens om den ligger den ene eller andre nettsiden! mvh Frode Håkonsen

Hej Frode. Da artiklen allerede har været oprettet og slettet pga. det uencyklopædiske og kopierede format, slettede jeg den med det samme.
Hvis du kan finde neutrale kilder til hendes meritter, burde det ikke været et problem at oprette den igen. Undlad dog venligst at kopiere tekster. Mvh KnudW (diskussion) 13. jun 2019, 20:55 (CEST)