Brugerdiskussion:Jeppe~dawiki

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

jeppe hjemmeside2 WM Synlighed


Jeg vil gerne høre hvad i siger til at jeg laver en oversigt over alle de danske teatre? Jeg havde tænkt mig noget i retning af skuespiller, med en side der samler alle teatrene og linker videre til en side med en kort beskrivelse af det enkelte teater, samt link til teaterets webside. Grunden til at jeg spørger er at det vil tage ret lang tid at lave en sådan kategori, og det ville være for surt hvis jeg først bagefter fik at vide at det ikke passede ind hos Wikipedia.


Jeg har lige svaret på ovennævnte på min diskussionsside. Vil du have flere personers kommentarer til et spørgsmål ala ovenstående, kan du stille det på en passende artikels diskussionsside eller ved landsbybrønden. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 16. nov 2004 kl. 15:43 (CET)


Hej Jeppe! Jeg ved ikke om den danske wikipedia vil være interesseret, men på Crewscut.com vil vi sige ja tak! Vi er igang med at skabe et opslagsværk i kulturlandskabet, der er lidt i retning af det du efterspørger. Wikipedia er ikke til for personlig promovering eller 'original research'. Crewscut.com forsøger at rumme begge dele. Vi arbejder under en lidt anden licens end wikipedia (Creative Commons), men baserer wiki'en på samme software. Håber du vil kigge forbi :-) --Morten Blaabjerg 20. mar 2006 kl. 00:44 (CET)


Henstilling[rediger kildetekst]

Lad venligst være med blot at genindsætte indhold i artikler som Jan Hertz, når det bliver slettet. Er du utilfreds så tag det op på artiklens diskussionsside.--Heelgrasper 2. jun 2005 kl. 04:53 (CEST)

Din konto vil blive omdøbt[rediger kildetekst]

17. mar 2015, 23:40 (CET)

19. apr 2015, 05:29 (CEST)