Brugerdiskussion:Laketown/Arkiv

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi


Nødvendigt?[rediger kildetekst]

Hej. Jeg kan jo se din anmodning om at få patroller værktøjer. I dine redigeringer fjerner du ikke så meget hærværk, så er det så nødvendigt at du ikke bare kan bruge "fjern redigering"? Patroller er jo til folk som fjerner hærværk konstant for så at gøre det lettere. --Simeondahl (diskussion) 11. feb 2013, 13:22 (CET)

Nedenstående kommentar er ment til at blive vist på Wikipedia:Patruljanter.
 Kommentar fra ansøngeren: På baggrund af den diskussion og afstemning der har været foretaget, har jeg overvejet grundigt hvor meget tid jeg ønsker at bruge på wikipedia i det daglige. Til dagligt er jeg gymnasieelev, hvilket tager store dele af min tid - både med sociale og faglige aktiviteter. Således har min aktivitet på Wikipedia indtil videre bestået i at skrive om mine interesseområder, der bl.a. er: Aktuelle begivenheder, Orienteringsløb, Grønland, Sverige og lokale artikler om Hadsten.
Ud fra diskussionen har jeg kunne konkludere, at hvervet som patruljant er et fornemt hverv, som kræver at jeg hver dag tilsidesætter andre aktiviteter, for at kunne fjerne hærværk på Wikipedia. Dette har aldrig været mit formål med ansøgningen, at skulle bruge timer af mit liv på at patruljere redigeringer, men bare et bidrag til at fjerne enkelte dele af det daglige hærværk, som Wikipedia bliver udsat for. Jeg har desuden observeret, at dette allerede foretages i stor stil at faste patruljanter - og er derfor også kommet frem til, at der ikke er et behov for flere, da I allerede klarer det godt.
Som et svar på et tidligere spørgsmål fra Simeondahl, er arbejdet på Wikipedia ikke mit fremtidige drømmejob, men blot en interesse for et frivilligt arbejde på denne platform, for at hjælpe med skabe bedre artikler om mine interesseområder. Jeg vil personligt ikke kalde min ansøgning for en døgnflue - selvom jeg i perioder, hvor jeg ville have været mere aktiv end andre. En kommentar til dit opslag på min egen diskussionsside, mangler der information til hvordan håndteringer at "gendanne-funktionen" virker. Det kan virke noget uoverskueligt at lære dette, uden nogle vejledning - også ender det med brugen af "fjern redigering"-funktionen.
Udover dette har jeg en bøn til de faste administratorer på den danske Wikipedia (men også almindelige brugere), der til tider har det med at gå for hårdt til nybegyndere. Tag ikke dette som et angreb, administratorer, men tænkt over, hvordan I selv ville behandles første gang I yder et frivilligt arbejde. Jeg har desværre ikke eksempler på dette, men har da vi gennemgik et "Wikipedia-forløb" på gymnasiet i januar, har flere af mine klassekammerater og venner været udsat for angreb, mod dette store arbejde de lagde i deres artikler, der måske ikke var i leksikon-genren, men alligevel havde samlet flere ugers arbejde i en enkelt artikel - og derfor bare får arbejdet slettet, da det med flere skabeloner blev erklæret uencyklopædisk. Jeg synes det tager ualmindelig lang tid, før en ny bruger kommer "ind i varmen" - og blandt andet med noget hæder, når der udføres et godt arbejde. Jeg blev personligt meget glad - og måske og lidt stolt, da Pelle Hansen gav en "barnstar" for mit store arbejde på Konflikten i det nordlige Mali, men ligger også mærke til, at der nærmest kun er Pelle Hansen der uddeler disse. Det er meget motiverende og modtage en hæder. Og endnu engang! Tag IKKE dette som et angreb på jeres person og arbejde, de jeg virkelig værdsætter at I bruger så meget tid på dette projekt, men som foreslag til forbedringer.
Mvh Jonas Søby 11. feb 2013, 15:44 (CET)