Brugerdiskussion:Krasmussen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Kim Koch Rasmussen[rediger kildetekst]

Se evt. mere på http://www.krasmussen.dk

Hej Krasmussen - først får du lige vores officielle standardiserede velkomst:

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

Interwikilinks[rediger kildetekst]

Med hensyn til links til artikler på andre sprog i Wikipedia tilføjer du nederst i artiklen følgende (eksempel med Shah Jehan): [[en:Shah Jehan]], så dukker linket til den engelske wikipedia op ude til venstre. Hvis den engelske artikel har links til flere sprogudgaver af artiklen kan du "høste" interwikilinksene (som vi kalder dem) i den engelske artikel, der vil de også stå nederst. Mvh Malene Thyssen 4. dec 2005 kl. 08:59 (CET)

Billedupload[rediger kildetekst]

Hej igen :-)

Jeg kan se du har lagt et billede op som illustration til en artikel. Husk at alle billeder der doneres til Wikipedia skal være udgivet under en fri licens - f.eks. GFDL eller Creative commons. Billeder uden licensangivelser bliver slettet, så vi ikke får problemer med ophavsret. Hvis du har billeder du gerne vil donere hertil, så brug lidt tid på at sætte dig ind i upload på vores fælles billedarkiv Commons. Når billederne uploades dertil istedet for lokalt på den danske wikipedia kan alle sprogvariationerne af wikipedia bruge dem direkte. Mvh Malene Thyssen 4. dec 2005 kl. 12:09 (CET)

Hej Kim. Du kan redigere billedsiden som enhver anden side i Wikipedia. Hvis du klikker på billedet kommer du dertil og så er det bare at trykke rediger. På siden skriver du f.eks. {{GFDL}} eller {{PD}} - alt efter hvilken licens du vil angive på billedet - du kan se en oversigt over bl.a. licens-skabelonerne (det er en skabelon du indsætter når du bruger tuborgparenteser) på siden Wikipedia:Skabeloner - se under afsnittet om ophavsret.
Nogle billeder er uploadet til Commons og findes ikke lokalt på den danske wikipedia (selvom man kommer til en lokal side hvis man klikker på dem), der skal du huske at klikke videre til billedets side på Commons, hvis du vil redigere siden, men der er altid et link på den lokale billedsiden man kan følge (du kan se et eksempel på en sådan billedside med link til Commons her). Mvh Malene Thyssen 5. dec 2005 kl. 15:50 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 00:52 (CET)