Brugerdiskussion:Livtraser

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen til wikipedia, her følger vores standardvelkomst:

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

--B.A.C. 25. feb 2006 kl. 16:50 (CET)

Jacob Riis er billedet uden licens[rediger kildetekst]

Hej Robert Du har uploadet et billedet uden licens. Det er ikke smart da det vil bliver slettet. Iøvrigt når billedet kan bruges på flere sprog på wiki er det smarteste at upload til http://commons.wikimedia.org. Lennart Larsen 26. feb 2006 kl. 20:06 (CET)

Hej Lennart,
licensen er kun ukendt. Billedet er fra den engelske wikipedias hjemmeside, hvor licensen er Public :Domain. Jeg vidste bare ikke, hvad jeg skulle kalde den på dansk.
Jeg er ved at lægge billeder op af Holger Tornøe og Ludvig Valentiner hentet fra FDF's hjemmeside, :hvor der står, at de er til fri afbenyttelse. Her havde jeg også angivet dem til ukendt.
Jeg er ærlig talt ikke så stiv i Wikipedia endnu, så bær over med mig :o) :--Livtraser 26. feb 2006 kl. 20:12 (CET)
Valentiner er i alt fald ikke {{PD-self}} - han døde længe før du blev født. Vær rar at sætte dig bedre ind i billedreglerne inden du lægger flere billeder ind. --Palnatoke 27. feb 2006 kl. 11:45 (CET)
Jeg har nøje undersøgt ophavsretten, og jeg har ikke tildelt den PD-Self. Jeg har tildelt, at den er ophavsretlig beskyttet - men at udbyderen har lagt den til fri afbenyttelse.--Livtraser 27. feb 2006 kl. 11:54 (CET)
Sorry - jeg så forkert. --Palnatoke 27. feb 2006 kl. 11:55 (CET)
Til gengæld bør du nok sørge for på Commons at dokumentere (ved link eller ved citat fra brevveksling) at billeder og logoer er {{Copyrighted free use}}. Nogle Commons-brugere er meget hurtigt på sletteknappen med den slags. --Palnatoke 27. feb 2006 kl. 12:29 (CET)
Klart. Der er bare et problem med logoer, for der er ikke en licens kategroi de falder ind under. De er i hvert fald ikke "Copyrighted Free Use". Det må bruges i begrænset omfang, men foreninger er meget følsomme over, hvad deres logoer bruges til.
Kan vi derfor konkludere at du har fået tilladelse af Forn Sidr til at uploade deres logo til commons med licensen "for any purpose", hvilket jo betyder at hvem som helst kan bruge billedet til hvad som helst uden først at spørge forn sidr om lov? Lennart Larsen 27. feb 2006 kl. 17:56 (CET)
Hmm... pinligt. Men man lærer af sine fejl. Den skal vel fjernes hurtigst muligt - ved du hvordan?--Livtraser 27. feb 2006 kl. 23:28 (CET)
Mit gæt er at man går ind på http://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Fornsidr.jpg vælger edit og sletter linien med licens. Lennart Larsen 28. feb 2006 kl. 08:34 (CET)

Sankt Knud Kirke i Bramming Sogn?[rediger kildetekst]

Jf. Diskussion:Sankt Knud Kirke (Bramming) tvivler jeg lidt på, at kirken ligger i Bramming Sogn, da det vel snarere er tale om Sankt Knuds Kirke (med s) i Sankt Knuds Kirkedistrikt. Har du en kilde til din placering af kirken i Bramming Sogn? --Heelgrasper 23. nov 2006 kl. 22:42 (CET)