Brugerdiskussion:Nature

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

Hvis du er i tvivl om noget, så spørg endelig. Mvh. --|EPO| 15. aug 2006 kl. 19:23 (CEST)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver både større og mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venlist at bruge beskrivelsesfeltet. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Især hvis det er en artikel, som andre har et personligt forhold til, kan det spare folk for en ekstra gennemlæsning, hvis du lige noterer, at du blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem.
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv.

--Christian (apoltix) 15. aug 2006 kl. 19:43 (CEST)

Billede:FrankKlepacki.jpg[rediger kildetekst]

Du har lagt dette billede op og blot angivet engelsk Wikipedia som kilde. Denne kildeangivelse er ikke tilstrækkelig. Når du lægger et billede op skal du så præcist som muligt angive, hvor billedet stammer fra. Dette inkluderer også en angivelse af, hvem fotografen er.

Derudover har du valgt GPL-licensen, der er beregnet til software. Derfor handler dennes licenstekst i høj grad om kildekoder, deling af disse og lignende. Men når jeg så finder billedet kan jeg se, at du har valgt en helt anden licens end for det originale billede. Dette må man naturligvis ikke.

Slutteligt kan jeg se, at det billede du har taget fra engelsk Wikipedia stammer fra Wikimedia Commons. Alle billeder (og andre filer) kan umiddelbart indsættes i artikler på alle Wikipedia'erne og alle Wikipedias søsterprojekter. Det er derfor dobbeltarbejde, hvis du så kopierer filen og lægger den op lokalt. Derfor sletter jeg også filen nu herfra. --|EPO| 19. mar 2007 kl. 21:53 (CET)