Brugerdiskussion:Nstenberg/Arkiv

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:Nstenberg.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.

Jeg antager det var dig der havde sat {{ibrug}} på Liberalisme? Opdagede det først efter en del redigeringer, håber ikke det gernerer for meget. Flot arbejde med artiklen i øvrigt. --Martin Manscher 10. feb 2009, 22:22 (CET)

-- Hej. Jeps, det er mig. Jeg glemte lige at få smækket min signatur ind i den til at starte med. --Nstenberg 10. feb 2009, 22:51 (CET)

Du skal lige have en stor ros (om end forsinket :-) for hvad Liberalisme artiklen er blevet til. Jeg synes den er blevet rigtig god. --Martin Manscher 20. okt 2009, 10:10 (CEST)

Grundlovens §68[rediger kildetekst]

Hej, Du har i Danmarks_Riges_Grundlov#Paragraf_68 skrevet at "Det ligger dog fast, at bestemmelsen ikke vedrører disse indirekte bidrag". Det er muligt at det er korrekt, men det ville være rart med en kilde, da det i sin nuværende form fremstår lidt "skråsikkert#" :-) Så vidt jeg er orienteret (hvilket ikke nødvendigvis er særlig godt :-) har højesteret ikke direkte taget stilling til dette, men der kunne alligevel være noget at hente i katolikkernes sag, der tidligere var omtalt under denne paragraf? --Martin Manscher 20. jan 2011, 17:31 (CET)

Uheldig brug af denne side[rediger kildetekst]

Hej Nikolaj. Jeg har tilladt mig at vende tilbage til versionen, før du overskrev denne diskussionsside med noget, der lignede en test. Det er jo sådan, at diskussionssider bruges til kommunikation med dig, og den vil man kun undtagelsesvis overskrive. Når man vil eksperimentere, bruger man i stedet typisk en anden side, fx Bruger:Nstenberg/sandkasse. Hvis du har brug for at finde det frem, som jeg fjernede, så skal du bare sige til, for jeg er ikke ude på at genere dig - blot give lidt vejledning. Mvh. Arne (Amjaabc) 3. maj 2011, 17:23 (CEST)Svar[svar]

Opfølgning på genetablering af siden[rediger kildetekst]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Vi vil gerne gøre opmærksom på, at det ikke er tilladt at slette på diskussionssider. Hvis du mener, at siden er blevet for stor, eller hvis der står noget på siden, du ikke er så glad for, kan du flytte hele eller de ældste dele af sidens indhold til et arkiv. Det forventes dog, at arkivering tidligst sker en uge efter seneste indlæg, så andre kan nå at se hvad der er skrevet. Dette link beskriver, hvordan man laver et arkiv og bruger det. Med venlig hilsen Arne (Amjaabc) 11. maj 2011, 13:16 (CEST)Svar[svar]