Spring til indhold

Brugerdiskussion:Nusse

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

Og husk: Ikke signaturer i artikler.

mvh.

--Troels Nybo 30. aug 2005 kl. 15:50 (CEST)

Takker

Til gengæld anses det for god tone at signere indlæg på diskussionssiderne - som denne her. ;-) Pointen er, at artiklerne ideelt set skal være upersonlige og neutrale, hvorimod det er vigtigt at kunne se, hvem der skriver hvad på diskussionssiderne. (Jeg har vistnok selv et enkelt diskussionsindlæg liggende, som jeg glemte at signere.) --Troels Nybo 30. aug 2005 kl. 22:57 (CEST)
Sorry, jeg arbejder mig stadig frem mod at have været her i 24 timer, men det skal nok lykkes at lære det! Ikke mindst med venlig hjælp fra erfarne rotter :) --Nusse 30. aug 2005 kl. 23:00 (CEST)
Ingen grund til at undskylde. Der er meget at lære, og vi har allesammen været begyndere engang. Og selv veteraner kan begå elementære fejl. Og nogle af os har aldrig fået lært visse af de handlinger, som enkelte andre lærer allerede den første dag. --Troels Nybo 30. aug 2005 kl. 23:19 (CEST)