Brugerdiskussion:Oddkid

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej Andreas - velkommen på Wikipedia!

Du har oprettet artiklen om grundstoffet magnesium, hvis du har i sinde at oprette flere artikler om grundstoffer, vil jeg foreslå at du benytter en tabelopstilling til de forskellige fakta, svarende til den udformning man har valgt i fx de engelske artikler, dermed bliver oplysningerne mere overskuelige og ensartede. Vær også opmærksom på, at læseren ikke nødvendigvis ved hvad der er tale om; der mangler en introduktion som fortæller at der er tale om et grundstof, og der må gerne både henvises til det periodiske system og en af listerne over grundstoffer.

Får du blod på tanden, må du meget gerne kaste dig over de øvrige artikler om grundstofferne, så de alle får samme udformning (måske er der allerede indført en standard i nogle artikler, jeg har ikke undersøgt det). Lav også gerne henvisninger til artikler om samme emne i andre sprogudgaver af Wikipedia (helst begge veje). Opdager du at andre arbejder på det samme som dig, så kan I diskutere udformningen på en passende diskussionsside.

Brug vores skribentportal til at finde flere oplysninger om hvordan man arbejder på Wikipedia, kig især på stilmanualen.

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 28. sep 2004 kl. 16:14 (CEST)