Brugerdiskussion:PeterLauridsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi er glade for at se dig, og for at du vil bidrage til projektet. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an, er der lidt startinformation ved at følge disse links:

Hvis du ikke er inde i koder, klammer og tegn, så skriv blot uden koder og hold så øje med hvad andre gør ved din tekst de kommende dage. Så lærer du hurtigt hvordan det hele virker :-) Wikipedia er i øvrigt opbygget, så du slet ikke kan komme til at ødelægge noget, selvom du gør noget forkert. Alt kan bringes tilbage til, hvordan det var før, og det er der nogen, som sørger for.

Skulle du gå i stå og ikke kunne finde vejledning, så er der flere måder at få hjælp på. Den allersimpleste er at trykke på "min diskussion" i øverste linje, vælge redigér og skrive et spørgsmål. Så udfylder du ruden "Beskrivelse" forneden og trykker på knappen "Gem side" lige nedenunder. Inden for kort tid vil du sikkert se, at der på din skærm står, at du har fået svar.

Det vigtigste er at udfylde feltet "Beskrivelse", for indholdet af det kan ses af alle på seneste ændringer, så vi véd, hvad der sker.

- Det var standardvelkomsten , ang. billedet af Anna Elise skal du lige angive hvilken ophavslicens den skal ligge under. Se:

Hvis man vælger at lægge billedet via den danske wiki er der ligesom på Commond en dropdownfelt hvor man kan vælge licensskabelon. -- vh. Nico 28. jan 2006 kl. 10:25 (CET)

Hej Peter jeg har lagt et par kommentarer til dig under dit IP-nummer: Bruger diskussion:217.157.196.4. Mvh Malene Thyssen 19. mar 2006 kl. 12:18 (CET)

Bianca 26/28[redigér wikikode]

Hej PeterLauridsen, som du kan se, har jeg ændret Bianca 26 til en redirect til Bianca 28, som er artiklen om båden. Den lille tekst under 26 hører hjemme der. For Bianca 28 gælder, at artiklen ikke er formatteret som en wikipediaartikel, og der mangler f.eks. kategori. Du må gerne gøre noget ved det. Prøv at finde en anden artikel om en sejlbåd og se på den. Det lærer man lidt af :). PS! Se f.eks. under kategori:Kølbåde. Mvh --Sir48 (Thyge) 1. aug 2007, 11:41 (CEST)