Brugerdiskussion:Philo

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej Philo.

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

Det ser ud, som om du aldrig er blevet budt velkommen - det må være, fordi den særprægede spam-"invitationen" gjorde dit diskussionslink blåt, inden det røde link fik tiltrukket én fra "velkomstkommitéen". I hvert fald velkommen! Jeg vil særligt gøre dig opmærksom på linket Beskriv dine ændringer her ovenfor. Brug også beskrivelsesfeltet ved mindre ændringer så man kan se, om man har interesse i at undersøge ændringen nærmere. --Brams 25. maj 2006 kl. 20:42 (CEST)

QA-skabelonen[rediger kildetekst]

Du har sat QA-skabelonen på et par artikler i løbet af dagen som f.eks. Afgrunden. QA-skabelonen bruges dog normalt kun i tilfælde hvor der er stor kvalitetsproblemer, som f.eks. De gamle grækere og Degenereret. Hvis problemet derimod bare er at artiklen er kortn vil en stub markering være mere passende. --Peter Andersen 25. maj 2006 kl. 23:32 (CEST)

vedr. Carl Heinrich Petersen[rediger kildetekst]

Mange tak for hjælpen med den dato :-) apw 26. maj 2006 kl. 00:17 (CEST)

Sanger - flertydig?[rediger kildetekst]

Hej Philo. Jeg har postet et spørgsmål til dig her: Diskussion:Sanger (musik). Ved ikke om du har set det. Mhv, --Malou 12. jun 2006 kl. 22:41 (CEST)

Muligvis har jeg forsyndet med en flertydig henvisning. Sorry. Hvordan laver man den? En sanger kan både være 'person som optræder med at synge' og 'en lille spurvefugl med melodisk sang' jf ordbøger. --Philo 12. jun 2006 kl. 22:48 (CEST)