Brugerdiskussion:RODEJONG

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

Du skal passe på ikke at slette andres indlæg på diskussionssiderne, hvilket du har gjort i diskussionen om Holland/Nederland/Nederlandene. Det er ofte et blokeringsgrundlag. --Maitch 27. aug 2005 kl. 19:26 (CEST)

Også velkommen fra mig. Kan jeg bede dig anføre, hvad licensbetingelser er for det kort over det hollandske sprogområde, du har lagt op? --Twid 27. aug 2005 kl. 19:34 (CEST)

Skriv et læserbrev istedet[rediger kildetekst]

Hvis du ikke allerede har fået din lange og til tider meget skingre skrivelse accepteret som et læserbrev i et dansk dagblad, vil jeg foreslå dig at prøve der.

Jeg kalder den "til tider skingre" af den grund at jeg spurgte en hel stribe Hollændere om deres mening om at vi kaldte deres nation for Holland på dansk. Alle som en sagde de at det ikke var korrekt på Hollandsk, men at de ikke kunne hidse sig op over hvad vi brugte her i landet. Så det lader til at du (og Fedor) tilhører et hollandsk mindretal, der har nogle regionale mindrværdskomplekser. Og det må i gerne have, men så syunes jeg i skulle udkæmpe den kamp hjemme i holland, frem for at gøre et andet lands sprog til kampplads.

Og for en god ordens skyld, så kom de adspurgte fra alle regioner af Holland.

-- Bruger:Wegge 27. aug 2005 kl. 19:38 (CEST)

Citat: "Så det lader til at du (og Fedor) tilhører et hollandsk mindretal". Denne konklusion kan du ikke basere på din efterspørgen hos et par individer. Jeg kender ligeså mange individer der er uenige. Og selvfølgelig er de ligeglade. De skal jo ikke leve med det hver dag. For øvrigt: Din så mangede personlige angreb/tilsvining har jeg tilføjet til min liste som viser alt det, for en moderator, upassende adfærd som du har udvist. Fedor 2. sep 2005 kl. 11:47 (CEST)

Brug af materiale fra andre sites[rediger kildetekst]

Du har gentagne gang kopieret indholdet fra http://www.nederlansk.net til en side på wikipedia. Din kopiering er gentagne gange blevet fjernet, da der er tale om en overtrædelse af ophavsretten. Sker det igen, vil jeg blokere dig, så jeg kan bruge min tid på noget andet end din impotente agitation. -- Bruger:Wegge 27. aug 2005 kl. 22:01 (CEST)

Og hvad så med det stykke fra et læserbrev i Jyllandsposten i artiklen Holland? Er det ikke også overtrædelse af ophavsretten? Alligevel har du beskyttet denne tilføjelse! Det synes jeg altså er meget hyklerisk... Fedor 2. sep 2005 kl. 11:42 (CEST)

Kennen wij elkaar?[rediger kildetekst]

Hallo,

Kennen wij elkaar? Zou je me even een mailtje kunnen sturen? fedor_at_steeman.dk

Mvrgr, Fedor 31. aug 2005 kl. 21:30 (CEST)

Bedankt. Kontakt is gelegd!--87.49.94.241 25. okt 2005 kl. 16:41 (CEST)

Tip: Als je inlogt, dan komen alle veranderingen die je doet in jouw naam te staan! Fedor 25. okt 2005 kl. 16:48 (CEST)

Prima, Alles is duidelijk. Bedankt --Rodejong 25. okt 2005 kl. 16:52 (CEST)