Brugerdiskussion:Rainer Lippold

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Hej Rainer Lippold. Det er selvfølgelig fint, at du skriver om dig selv, men jeg håber også at du har tænkt dig at bidrage til artiklerne? I givet fald, hvilken af dine to brugerkonti (Bruger:Lippold eller Bruger:Rainer Lippold) har du så tænkt dig at bruge?

I almindelighed betragtes det som uærligt at have flere brugenavne, men da du jo er meget åben med beskrivelse (inkl. billede), har du jo nok ikke til hensigt at misbruge denne situation. Jeg vil dog gerne bede dig om at vælge at bruge den ene af kontiene og på brugersiden for den anden tydeligt markere, at du ikke bruger denne alligevel. I modsat fald kan den blive blokeret. Se Wikipedia:Brugerkonti og -navne. Med venlig hilsen --Arne (Amjaabc) 15. mar 2009, 15:15 (CET)

Tak fordi du gjorde mig opmærksom på, at jeg bruger to lignende brugernavne ;-)
Grunden til dette følger af Username Policy vedr. "Doppelgänger"-konti.Jeg har benyttet lejligheden til at ændre én af brugersiderne, så det er endnu mere tydeligt.
Måske kan det være anledning til at korrigere og uddybe den danske version af Username-Policy, så den stemmer overens med den engelske version. Det vil jeg gerne gøre -- bare ikke idag. Rainer Lippold 16. mar 2009, 17:30 (CET)
Jeg kendte ikke en-wikis politik, og som følge af din kommentar har jeg taget problematikken op på Wikipedia-diskussion:Brugerkonti og -navne. I øvrigt kan jeg se, at du gjort et grundigt arbejde for at understrege din hensigt med de to konti, hvilket er prisværdigt. Mvh. Arne (Amjaabc) 16. mar 2009, 18:00 (CET)

Tak for i dag![rediger kildetekst]

Det var herligt at se dig på Nationalmuseet. For at vi kan holde lidt samling på dagens billedhøst, vil jeg foreslå at du sætter "{{nationalmuseet-license|License=Cc-by-sa-3.0}}{{Cc-by-sa-3.0|1=<<dit navn>>}}" på de billeder, du måtte uploade til Wikimedia Commons. Jeg har ikke helt fået syntaksen til at virke, så vi i den første skabelon kan tydeliggøre at det er dig og ikke Nationalmuseet, der har taget billederne, men det må vi klare henad vejen. --Palnatoke 14. maj 2011, 22:28 (CEST)[svar]