Brugerdiskussion:RejserNu.dk

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

Ovenfor, vores standardvelkomst. Jeg kan se, at teksten på artiklen Malmø festival 2006 er taget fra rejsernu.dk og vil høre, om du har fået tilladelse til at placere teksten på Wikipedia, med hvad det indebærer? --Pred (diskussion) 2. jul 2006 kl. 21:42 (CEST)

Hej Pred

Jeg er personlig ejer af RejserNu samt og har rettighederne på samtlige artikler og er klar over at når jeg lægger dem ud på Wikipedia vil de blive allemands eje jeg ville gerne lægge en del af mine artikler ud Malmø artiklen var bare en førstegangs test.

Jeg kan nu godt se at jeg nok skal prøve at rette dem lidt til så de ikke bare er en reklame

Hilsen Lars

Set fra mit synspunkt var det nu ikke engang så meget, der skulle ændres, men det lyder godt, at du er opmærksom på det og gerne vil bidrage til projektet. God lyst og velkommen til. :) --Pred (diskussion) 2. jul 2006 kl. 21:52 (CEST)

Hej Pred

Mange tak Hvis jeg nu lægger den på igen kan du så ikke rette den til så jeg kan se hvordan du synes de skal lyde ?

Hilsen Lars

Det er altid svært at vurdere, hvad der er POV (subjektivt), og hvad der ikke er, men prøv at tage et kig på Malmø festival nu. Se også den svenske artikel om festivalen. I øvrigt kan du på disse diskussionssider signere dine indlæg ved at skrive --~~~~. --Pred (diskussion) 2. jul 2006 kl. 22:16 (CEST)

Hej Pred

Tak jeg vil se lidt på det

Hilsen Lars

Vær venligst være med at indsætte henvisninger til rejsebureauer i artiklerne. Det kan give den mistanke, at du forsøger at promovere et eksternet kommercielt websted. --|EPO| 14. jul 2007, 22:54 (CEST)