Brugerdiskussion:Rune

  Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

  Arkiv til og med 2005


  Tak for velkomsten!![rediger kildetekst]

  Jeg har allerede lagt et billede op (HorneKirke.jpg) men da jeg ikke lige kunne finde ud af at minimere det på min artikel om Horne Kirke har jeg valgt ikke at bruge det billede endnu.

  Er der et sted, hvor man kan læse om at sætte en bestemt størrelse på et billede? Venlig hilsen Kim (webpastor)

  Du kan tilføje en bredde i pixels. Højden vil så ændres tilsvarende. Det nemmeste er nok at finde en artikel med billede som Erritsø Kirke og så lave noget tilsvarende. Rune Magnussen 4. feb 2006 kl. 13:59 (CET)
  Læs i øvrigt den Hjælp til redigering, der er link til nederst på redigering-siden. --Palnatoke 4. feb 2006 kl. 14:01 (CET)

  Ang. Dijkstra[rediger kildetekst]

  Jeg har set lidt på biografien, og den ser OK ud. Jeg mangler ord som "multiprogrammering" og "struktureret programmering", og noget om de folk han arbejdede sammen med. Er det OK hvis jeg tilføjer lidt? --Surelars 4. mar 2006 kl. 07:57 (CET)

  Duks[rediger kildetekst]

  Hej Rune. Er du klar på en ny omgang dukseri lige om lidt :-) Jeg er nok lidt fraværende indtil søndag, men derfra skal jeg nok tage min del af slæbet. Kik forbi IRC hvis du har tid og lyst :-) Mvh Malene Thyssen 31. mar 2006 kl. 00:42 (CEST)

  Strygere[rediger kildetekst]

  Jo, naturligvis, jeg opdagede først bagefter at der rent faktisk var en lignende side.

  Telefon[rediger kildetekst]

  Der er et opkald: Diskussion:Kammertonen --Palnatoke 1. feb 2007 kl. 13:46 (CET)

  Det lader til at oplysningen er fjernet af andre. Det er ok. --Rune Magnussen 9. feb 2007 kl. 23:30 (CET)

  Julefrokost[rediger kildetekst]

  Hej Rune, Du har meldt dig til julefrokosten, som bliver d. 19. januar 2008. For at vi kan vide hvor mange der kommer, og evt. kan få nogen med fra ventelisten, bedes du bekræfte din deltagelse på Skabelon:Wikipedia:Træfplanlægning senest d. 6. januar kl. 20:00. Ved manglende bekræftelse bliver man slettet fra deltagerlisten. -- Danielle 30. dec 2007, 09:41 (CET)