Brugerdiskussion:Schade chr

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

Mht dit LinkedIn-link, så bør du være opmærksom på at ganske mange der kan være interesseret i at læse om dig ikke ønsker at oprette sig i dét system. Hvad er i øvrigt din forbindelse til Virtus Schade? --Palnatoke 22. jan 2006 kl. 09:35 (CET)

Hej - Virtus Schade var min far. mvh Schade chr 22. jan 2006 kl. 15:47 (CET)
Der er sået tvivl om rigtigheden eller tilstrækkeligheden af licensangivelsen for filen Fil:Schade buste.jpg!

Rettighedshaveren og kilden skal angives, og tilladelsen til brug under den angivne licens skal angives.
Hvis der ikke sker afklaring inden to uger slettes den.

Se også Wikipedia:Procedure for billeder med tvivlsom licens.

Hej! Du har sat PD-self på dette fotografi, men det kan du ikke uden videre da statuen er beskyttet af lov om ophavsret (kunstnerens arvinger har ophavsretten indtil 70 år efter dødsåret, dvs indtil 2065). Har du tilfældigvis kontakt til arvingerne således at du kunne indhente en tilladelse til udgivelse med fri licens? Bruger:Nillerdk 8. jun 2009, 18:04 (CEST)

Hej! Jeg er enig med Nillerdk i, at der er tale om et kunstværk, og at retten til værket ikke udelukkende er knyttet til den fysiske besiddelse af værket. Hvis du kan få en tilladelse vil det være super - ellers bliver billedet slettet. --MGA73 9. jun 2009, 23:07 (CEST)