Brugerdiskussion:SigneQ

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

--Pred 21. feb 2006 kl. 21:17 (CET)

Billedlicens[rediger kildetekst]

Du har lagt Billede:Fredsråd.jpg op, men ikke angivet nogen licens. Det bør ske snarest, da billedet ellers vil blive slettet. Det bør nok også begrundes, hvorfor logoet er under en en fri licens. --Heelgrasper 21. feb 2006 kl. 21:33 (CET)

Hej...Tak for oplysningen, men jeg kan ikke finde ud af at påføre licens. Heller ikke gennemskue, hvad jeg skal skrive... Signe

Hej Signe og velkommen til :-) Licenserne er en stor mundfuld at sætte sig ind i, men i bund og grund handler det om at billedet skal være frit for at det må blive liggende. Billedet er frit hvis det er udgivet under en af de frie licenser. Det kan f.eks. være licenser som Public Domain, GFDL eller Creative Commons. Alle tre licenser tillader alle at bruge og modificere materialet - også kommercielt! Jeg har uploadet en del fotos til vores fælles billedarkiv Commons og plejer at udgive mit materiale under både GFDL og Creative Commons (Creative commons er lidt nemmere at håndtere når det handler om billedmateriale). Hvis du vil bruge en af de nævnte licenser skal du skrive følgende på billedets side: {{PD}}, {{GFDL}} eller {{Cc-by-2.0}}. {{etellerandet}} er syntaksen når man sætter skabeloner ind i en artikel - du kan se flere skabeloner på siden Wikipedia:Skabeloner. Mvh Malene Thyssen 21. feb 2006 kl. 23:10 (CET)

Hej Malene. Tak for såvel velkomst som hjælp... Signe

Forhåndsvisning[rediger kildetekst]

Hej Signe!

Du må meget gerne bruge forhåndsvisning. Rigtig meget gerne. Faktisk så rigtig meget gerne, at jeg helst ser at du bruger forhåndsvisning i stedet for at gemme hvert tredje minut. På forhånd tak. --Palnatoke 21. feb 2006 kl. 22:36 (CET)

Tak for oplysningen. Det var dog en smart funktion, jeg lige havde misset... Signe