Brugerdiskussion:Spontek

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej Spontek

Du bedes indsætte eksterne henvisninger nederst i artiklerne; se fx min ændring af Det Konservative Folkeparti.

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 29. feb 2004 kl. 20:50 (CET)


Det er da dobbeltarbejde og fylder unødig meget.
Pladsforbrug er ikke et problem, desuden bryder du med det udseende de fleste andre artikler har. Læs venligst vores stilmanual.
Er du stadig uenig i udformningen efter at have læst stilmanualen, kan du på på den tilhørende diskussionsside begrunde hvad der kan gøres bedre - er der enighed om at dine ændringsforslag vil forbedre det nuværende udseende, kan vi tilrettet stilmanualen. Men indtil der eventuelt opnås enighed om et ændret udseende på artiklerne, bedes du følge den aktuelle udgave af stilmanualen.
I et projekt som dette er vi nødt til at følge en fælles standard; har artiklerne ikke et ensartet udseende, giver det de besøgende et uorganiseret og rodet indtryk.
- Kåre Thor Olsen (Kaare) 29. feb 2004 kl. 21:27 (CET)


Underligt at Wikipedia har udstukket sine egne regler for linkning. Alle andre steder gøres brug af den mulighed for at forenkle og overskuelig gøre tekst ved at lave links på teksten. Eneste sted jeg ellers kan komme på samme manglende forståelse for Internet er på de gamle avisers sider som JP, Berlingske Tidende, Politiken m.v., men disse er også modstandere af dybelinks.

I Wikipedia har vi massevis af henvisninger i teksten, de er blot interne fordi der er tale om en encyklopædi (ikke en linksamling) og vi derfor selv leverer størstedelen af indholdet. De eksterne henvisninger er dog velegnede til at give uddybende oplysninger. Desuden er der det problem med eksterne henvisninger, at websteder har det med at blive nedlagt eller omstruktureret, hvilket er en god grund til ikke at have eksterne hevisninger i selve artikelteksten.
Jeg synes at Wikipedias valg af WikiWiki-idéen netop viser en stor forståelse for hvordan World Wide Web fungerer.
- Kåre Thor Olsen (Kaare) 1. mar 2004 kl. 10:29 (CET)