Brugerdiskussion:Steenth/Arkiv 34

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Wikidata weekly summary #193[rediger kildetekst]

Wikidata weekly summary #194[rediger kildetekst]

Slagelse-Skælskør Provsti[rediger kildetekst]

Hej Steenth.

Gider du ved lejlighed se på Slagelse-Skælskør Provsti, der har ændret navn til Slagelse Provsti. --Kort til kirken (diskussion) 4. feb 2016, 22:09 (CET)

Pastoratnavne i sogneartiklerne[rediger kildetekst]

Hej Steenth. Jeg ser, at skabelonen for sogn er ændret. Den er noget forenklet, kirkernes navne mangler, kan muligvis findes i teksten, men værst er dog pastoratnavnene, der kun er på én linie og derfor går langt uden for rammen. Se f. eks: Ramme Sogn. --Kort til kirken (diskussion) 3. feb 2016, 22:10 (CET)

Det er Bruger:Laketown har lavet den sidste ændring og det er i andet framework end det jeg normalt bruger til infobokse. --Steen Th (diskussion) 4. feb 2016, 16:22 (CET)
Jeg er godt klar over fejlen, men har været nødsaget til at sætte en bestemt bredde på infoboksen, da den ellers ville følge pastoratets længde, hvilket gav nogle et uhensigtsmæssigt udseende. Jeg har valgt at tilrette Infoboks sogn til Geobox, så den passer til udseendet på kommuneinfoboksene. Mht. kirkenavn kan det nemt indføjes, hvis det er ønsket. --Laketown  (disk) 4. feb 2016, 16:40 (CET)
Et væsentligt indhold i en oplysning om et sogn er vel, hvilke kirker, der ligger i sognet, så det ville være ønskeligt, at kirkenavnene fremgik af infoboksen.--Kort til kirken (diskussion) 5. feb 2016, 07:56 (CET)
Kirke er nu tilføjet. --Laketown  (disk) 6. feb 2016, 17:32 (CET)
Har bemærket det, tak for det.--Kort til kirken (diskussion) 6. feb 2016, 20:57 (CET)
Lange pastoratnavnene brude wrappe rundt og skal ikke i artiklerne, men i skabelonen. Det er en eller anden css som gør det. Jeg kender ikke geobox - findes der en styre-parameter? Ellers jeg har Skabelon:Infoboks sogn/testcases, som kan bruges til at test det.. Og der nogle steder, hvor sognenummer mangler - det ses i Kategori:Wikipedia:Fejl i Skabelon Metadata Indbyggertal --Steen Th (diskussion) 8. feb 2016, 17:55 (CET)

Wikidata weekly summary #195[rediger kildetekst]

Wikidata weekly summary #196[rediger kildetekst]


Wikidata weekly summary #196[rediger kildetekst]