Brugerdiskussion:Steenth

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search

Bemærk

 • Aflevér ikke dit svar på en diskussionside fra et andet sted på denne side! Aflevér dit svar, hvor diskussionen er! Det er for at holde en diskussion sammen.
 • No translations requests, please!

*[redigér wikikode]

Steenth.. Hvorfor gør du det nu så besværligt? Var det ikke bedre at spare alle de artikler for endnu en unødvendig redigering? Det er da Steenth.. Hvorfor gør du det nu så besværligt? Var det ikke bedre at spare alle de artikler for endnu en unødvendig redigering? Det er da inkonsekvent at sætte en * foran {{sportshenvisninger}} men ikke foran {{Commonscat}}? (Se eksempel)

Det er da nemmere med en parameter i selve skabelonen, som det jo i forvejen også er i {{commonscat}}? Jeg forstår ikke hvorfor du ignorerer min henvendelse!  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 25. mar 2018, 15:51 (CEST)
Kære Rodejong. Du kommer med et forslag, som har en funktion, som jeg ikke kan finde dokumentation på, men som jeg kan se det bliver brugt. Det ændre jeg ikke bare uden videre. Og jeg vil gerne have tid til tjekket om det er i orden og jeg gør bare ikke noget bare fordi du skriver det. --Steen Th (diskussion) 26. mar 2018, 01:35 (CEST)
Helt i orden Steenth. FYI: Jeg kopierede bare koden fra Commons over.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 26. mar 2018, 01:42 (CEST)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[redigér wikikode]

WMF Surveys, 29. mar 2018, 20:41 (CEST)

Nyheder for april 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 4 - udgivet 1. april 2018

Bloker uregistrerede brugere - Dette her er en del af et tv-show, og Wikipedia bliver misbrugt på det groveste[redigér wikikode]

Betyder det så, at Rodejong kan fortsætte med at fjerne skabeloner og styre artikel som han ønsker? Du er administrator og talsmand. Hvordan kan man så åbenlyst ikke slette netop denne artikel, når andre ryger væk med det samme. Dette her er en del af et tv-show, og Wikipedia bliver misbrugt på det groveste! --87.49.147.46 2. apr 2018, 02:04 (CEST) - Wikipedia:Kriterier for musikerartikler

Hej Steenth, Brugeren overfor er Igen Bruger:Royal Export a.k.a Bruger:TorbenDK a.k.a. så mange andre sokkedukker. Laver redigeringskrig for at få artiklen Place on Earth hurtigslettet, mens der er oprettet en notabilitetsspørgsmål på Wikipedia:Sletningsforslag. Selvom det er forklaret at en skabelonfest ikke er accepteret, fortsatter denne anonym med at klistre sine skabeloner på. Venligst bloker denne IP, som kun er på Wikipedia for at trolde.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 2. apr 2018, 02:14 (CEST)
Ærgerligt at brugerne på dansk Wikipedia skal døjes med den bruger. Ofte, ja faktisk hver dag, er han i en position, hvor konflikter opstås. Her ses det tydeligt, hvor mentalt handicappet brugeren Rodejong er. Hvorfor skal der laves stor postyr over at en musikgruppe fra X Factor åbenlyst ikke er notabel, før de har vundet konkurrencen eller solgt noget musik. Bandlys Rodejong, og få nye brugere. --87.49.147.46 2. apr 2018, 02:23 (CEST)
Men når der allerede er et sletningsforslag, så sletter jeg ikke med det samme - det vil det overtrumfe allerede igangsat debat. Der er nogle bruger, som er interesseret i X-factor, som opretter de artikler. Hvis de fra andre kanter, ville det går hurtigere.
Jeg er normalt ikke front med patruljering, så jeg skulle lige tjekke eksempler med tidligere X-faktor deltagere. Og jeg kan se at flere af dem, som er kommet langt frem i tidligere år, er artiklerne blevet bevaret, selvom nogle af artikler ikke har meget indhold. Nogle af dem ligger på kant, så må tage diskussionen, som her med Place on Earth....
Omkring Rodejong - jeg er opmærksom på hans rolle på godt og ondt.... --Steen Th (diskussion) 2. apr 2018, 02:50 (CEST)

Du blokere artikel, og du giver ham lov til at fjerne skabeloner. Hvorfor skal ‘reklame’ også væk? Læs dog teksten!! I er ved at være meget langt væk. De syge manipulere de raske!! Ja, undskyld mig. --80.62.116.160 2. apr 2018, 03:01 (CEST)

Tjaa. Hvis bruger sin brugerkonto, så nogle flere rettigheder. Men du har fyldt en skabeloner på. {{reklame}} - det er lang ude at kalde det det. {{tætpå}} kræver, at dem, som har skrevet på artikel, har en relation kredsen omkring, som artiklen handler om - her nogle omkring X factor. Det er ikke specielt synlig, at det er tilfældet. Og når den skabelon bruges, har noget fundet ud af hvordan det hænger sammen. {{notabilitet}} er normalt nok. Og vores kriterier siger lidt mere om hvem kunne være notabel. Men hvis er andre argumenter end de som er skrevet ned i kriterier, så kan det også tælle. Ellers gå ikke efter personen. Selvom samarbejdet ikke er specielt god. --Steen Th (diskussion) 2. apr 2018, 14:44 (CEST)

Skabelon:Infoboks by i Schweiz[redigér wikikode]

Som du sikkert har set, har jeg sat Skabelon:Infoboks by i Afghanistan til {{slet}}. Den benyttes ikke længere i nogen by-artikler, men er erstattet af Infoboks by. Infoboks by i Afghanistan indeholdt kun oplysninger, der umiddelbart kunne overføres til Infoboks by.

Derefter gik jeg igang med Skabelon:Infoboks by i Schweiz. Den er nu erstattet af Infoboks by; men problemet er lidt mere indviklet med den: Følgende felter kunne ikke umiddelbart overføres til Infoboks by:

 • Kommunekode
 • Omgivet af
 • Venskabsbyer

Du kan se de oplysninger der er "smuttet" ved ændringen i denne udgave af Zürich. Jeg synes hverken "Omgivet af" eller "Venskabsbyer" hører hjemme i infoboksen, om "kommunekode" skal med, er jeg i tvivl om? Jeg har derfor ikke slettet den gamle infoboks i artiklerne men blot "udkommenteret" boksen <!-- -->.

I Zürich er der iøvrigt et parameter indsat "| iso-code-region = CH-ZH", det er for mig et åbent spørgsmål om vi evt. skal have det med. Det eksisterer ikke i Infoboks by i Schweiz, men svarer vel til parametret "iso3166kode" i Skabelon:Infoboks land, der hentes fra wikidata som P297. Jeg kan imidlertid ikke se at isokoderne er registreret på wikidata for byerne?

Så før jeg sletter de gamle infobokse fra artiklerne, vil jeg høre din mening om de "smuttede" oplysninger, og om vi evt. skal indføre "iso3166kode" i Infoboks by? mvh Per (PerV) (diskussion) 7. apr 2018, 14:04 (CEST)

PS: Kommunekoden for schweiziske kommuner er P771 på wikidata, men eftersom det er en national oplistning, tror jeg det bliver svært at importere dem i en global infoboks for byer. Iøvrigt overvejer jeg at skifte kort til reliefmap som i Saint-Imier for schweiziske byer. mvh Per (PerV) (diskussion) 7. apr 2018, 14:52 (CEST)
Hvad indeholdet af Skabelon:Infoboks by skal være kunne vi skal på dens diskussionsside. Hvad en område/by er omgivet er jeg ligeglad med, men nogen kan have en mening om det. Venskabsbyer kunne være en liste i artikelteksten, som hentes fra wikidata.
Men vi kan blive ramt at nogle oplysninger er for specifikke - de tyske byer er nok det største mængde, som stiller sig ud.. Derfor synes jeg også hvis vi vil bevare en landespecifik oplysning - specielt kode for wikidata, så bruge vi en skabelon som mapper over på den generelle og i den generelle er nogle parametre som kan bruges til formålet. Men det er et stor arbejde at få fod på hvad der er nødvendig for en generel skabelon.
iso-code-region bruges til Coord som region:CH-ZH - den kunne ordens angives som {{coord wd|region:CH-ZH_type:city|display=ti}} til coordinates... Men det er geohack som bruger den oplysning. Og jeg har ikke tjek på hvad den gør. --Steen Th (diskussion) 7. apr 2018, 15:23 (CEST)

Skabelon:Infoboks sprog[redigér wikikode]

Jeg fatter ikke hvad der sker; men infoboksen giver ikke "stammefarve". Hverken i Grønlandsk (sprog) eller Assyrisk. Jeg har prøvet at kigge på Skabelon:Infoboks sprog/farveskema, men forstår ikke hvad der går galt! mvh Per (PerV) (diskussion) 9. apr 2018, 09:27 (CEST)

Hej Per. Den ligner at dokumentation og virkelighed ikke hænger sammen. Farverne defineres i Skabelon:Infoboks sprog/farvevælger og den har jeg rettet, således dine 2 eksempler virker nu. Hvis du findes flere af den slags, så tjek den angivelse findes i den skabelon og ret evt. til. --Steen Th (diskussion) 9. apr 2018, 15:02 (CEST)
OK - tusind tak: Det er sikkert mig, der oprindeligt har lavet fejlen. Det var vist mig, der sammen med Thyge lavede Skabelon:Infoboks sprog/farveskema. Vi burde nok skifte navnene i farveskemaet. Vi har både artiklen Eskimoisk-aleutiske sprog som i farveskemaet omtales som Eskimo-Aleut og Afroasiatiske sprog som i farveskemaet omtales som Afro-Asiatic. Jeg tør bare ikke; jeg er simpelthen ikke sikker på, hvordan jeg skal rette. mvh Per (PerV) (diskussion) 9. apr 2018, 15:27 (CEST)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[redigér wikikode]

WMF Surveys, 13. apr 2018, 03:39 (CEST)

Ambox, cmbox, mbox etc.[redigér wikikode]

Hej Steenth. Er det dig der har "repareret" {{Ambox}}, {{Cmbox}} etc.? Jeg mindes at de ikke virkede for omkring et år siden, men jeg kan se at de virker nu. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 17. apr 2018, 17:36 (CEST)

Jeg kigger på {{Asbox}}, hvor jeg fandt et problem med css, som jeg fik rettet. class metadata var sat til skjule indhold.. Det kunne være det som har påvirket Ambox og Cmbox. --Steen Th (diskussion) 17. apr 2018, 17:41 (CEST)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[redigér wikikode]

WMF Surveys, 20. apr 2018, 02:49 (CEST)

Stranding[redigér wikikode]

Hej Steenth. Undskyld forstyrrelsen. Som administrator og vist neutral i mine slagsmål med Madglad og Rodejong vil jeg bede dig om at ofre nogle minutter på artiklen Stranding med tilhørende diskussion. Jeg vil gerne høre din vurdering mht. de ændringer, jeg har lavet for at slippe af med et tidligere ophavsretsproblem. Du kan evt. formulere dine vurderinger og forslag i punktform, så skal jeg gerne gøre et yderligere forsøg på forbedringer, hvis det er tvingende nødvendigt. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 22. apr 2018, 20:45 (CEST)

FYI: Se Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Rmir2 og Copyvio
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 22. apr 2018, 21:01 (CEST)

En forespørgsel til din bot[redigér wikikode]

Hej Steenth. Vi har en frygtelig masse artikler om forskellige månekratere (over 500 faktisk). Problemet er, at de vist stort set alle sammen har de samme fejl med et komme mellem kildeangivelserne. Se eksempelvis Birmingham (månekrater). Det er i småtingsafdelingen, men de irriterer i hvert fald mit øje. Kan du få din bot til at fjerne kommaet, når det er løftet op så det i teksten står som <sup>,</sup> omgivet af en </ref> og <ref> bagefter? Mvh. Toxophilus (diskussion) 22. apr 2018, 21:10 (CEST)

Jeg har fundet det komma i 535 titler. Jeg bot-rettet Birmingham (månekrater) - var det det du ville have? For så jeg har et script klar til et job for det hele. --Steen Th (diskussion) 22. apr 2018, 21:34 (CEST)
Det var for alle 500+ titler, at jeg mente din bot kunne hjælpe. Birmingham (månekrater) var bare et eksempel, så du kunne se, hvad jeg mente. Mvh. Toxophilus (diskussion) 23. apr 2018, 06:38 (CEST)
Jep - Birmingham (månekrater) var et eksempel, som jeg prøvede bot-jobbet af på. Men nu er resten også ordnet. --Steen Th (diskussion) 23. apr 2018, 13:06 (CEST)
Hej Steenth. Fedt, det gik jo stærkt. Jeg har dog lige se på Birmingham (månekrater), og der er stadig nogle kommaer imellem kildeangivelserne i det andet afsnit af indledningen samt i infoboksen, så jeg tror ikke, at dit script tager alle stederne. Mvh. Toxophilus (diskussion) 23. apr 2018, 13:18 (CEST)
Æv - den ville jeg godt have haft med i første runde. Jeg kigger på det senere i dag. --Steen Th (diskussion) 23. apr 2018, 13:23 (CEST)
Til Toxophilus. Jeg har rettet scriptet og rettet Birmingham (månekrater). Vil du lige kigge på det inden jeg sætter jobbet igang? --Steen Th (diskussion) 25. apr 2018, 11:19 (CEST)
Hej Steenth. Der er af uforklarlige årsager stadig en enkelt <sup>,</sup> tilbage. Resten er vist fjernet. Mvh. Toxophilus (diskussion) 25. apr 2018, 11:25 (CEST)
Den kan jeg godt forklare. Der er overlap imellem de 2 angivelse, som bliver fandet i mit regulære udtryk - lidt af et ondt problem. Så jeg er nok nød til at køre et tredje omgang for at få dem med. For jeg kunne rette den uden af ændre noget i scriptet. --Steen Th (diskussion) 25. apr 2018, 11:32 (CEST)
Jeg har fundet en metode, så de blev ordnet i en runde. Og jeg har rettet alle de berørte artikler. --Steen Th (diskussion) 25. apr 2018, 20:18 (CEST)
Rigtig godt arbejde. Dejligt at du kunne fixe det med dit bot, og at det gik så hurtigt. Tak! Mvh. Toxophilus (diskussion) 25. apr 2018, 20:24 (CEST)

Spørgsmål[redigér wikikode]

Hej Steenth, kan du kort forklare mig, hvad "fjern skabelon huskeliste som nu er i milepæle" betyder? venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 26. apr 2018, 07:31 (CEST)

Det kan jeg. Skabelonen {{huskeliste}} er blevet en del af skabelonen {{Milepæle}}. Så når sidstnævnte skabelon allerede er sat ind på diskussionssiden, så vil førstnævnte også være der. Hvis der så var en {{huskeliste}} på en diskussionsside der i forvejen havde {{Milepæle}} ville den ekstra huskeliste blive fjernet, så den ikke var der to gange. Håber det giver mening? mvh Tøndemageren (diskussion) 26. apr 2018, 07:37 (CEST)
OK, tak for oplysningen. Jeg har ikke rigtigt fulgt med i skabelon-diskussioner, så jeg er glad for orienteringen. Rmir2 (diskussion) 26. apr 2018, 07:40 (CEST)

Nyheder for maj 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 5 - udgivet 1. maj 2018

Skabelon:Kortpositioner Arkhangelsk oblast (samlet)[redigér wikikode]

Vil du prøve at kigge på skabelonen, jeg har gjort som jeg plejer: kopieret fra her de wiki. Alligevel kommer skabelonen ud med "Udtryksfejl: Uventet tegnsætning-tegn: "{"". Jeg aner ikke hvordan jeg løser det, men kortskabelonen virker, se Karastrædet. mvh Per (PerV) (diskussion) 23. maj 2018, 16:58 (CEST)

Jeg har et problem, at jeg ikke har arbejdet specielt meget med kortpositionskort. Og denne ser meget specielt ud. --Steen Th (diskussion) 23. maj 2018, 17:17 (CEST)
Ok - tak for hurtigt svar Face-smile.svg Jeg prøver med Gorbi og Lars Face-smile.svg. mvh Per (PerV) (diskussion) 23. maj 2018, 17:21 (CEST)
Problemet ligger vist i, at vores udgave af Skabelon:Kortpositioner/Info er anderledes end den tilsvarende tyske. Jeg kan desværre ikke lige gennemskue det helt, men det vigtigste er jo også at den røde prik vises rigtigt. Så pyt med dokumentationen.--Weblars (diskussion) 23. maj 2018, 20:27 (CEST)
Jeg kunne godt have en mistanke om at vi skal have opdateret vores skabeloner/moduler på kortområdet.. Det ligner ud fra koden det kort er lavet på en anden måde end det vil normalt ser. --Steen Th (diskussion) 23. maj 2018, 20:30 (CEST)

WOW[redigér wikikode]

Man skal da vist bare hviske på en eller anden diskussionsside, så kaster du dig over en opgave som Skabelon:Infoboks stadion Thumbup.svg --mvh Per (PerV) (diskussion) 25. maj 2018, 22:55 (CEST)

Jeg har mulighed for at kopiere fra en anden infoboks, så det var bare at gøre det. Jeg har en ToDo liste af infobokse, hvor Skabelon:Infoboks stadion allerede var, så et tidspunkt have jeg gjort det alligevel. --Steen Th (diskussion) 25. maj 2018, 23:02 (CEST)
OK - men jeg er sikker på at Bolddrengen blev overrasket over vores effektivitet, takket være dig! Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 25. maj 2018, 23:05 (CEST)

Dobbelt coord[redigér wikikode]

Jeg sad bare og undrede over om de der dobbelt coord ikke kan fikses med en bot fx. en gang i måneden?

Der er jo ingen tvivl om, at efter du har sikret, coord automatisk hentes fra wikidata med infoboksene vil vi blive oversvømmet af den fejl Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 26. maj 2018, 11:03 (CEST)

Der er 14 stk. som jeg retter nu. Det er ikke specielt mange. Og de er en opsamling over en lang periode... Mit største problem har været at finde dem. Det har jeg fået bedre styr på. --Steen Th (diskussion) 26. maj 2018, 11:08 (CEST)
OK - Thumbup.svg Face-smile.svg --mvh Per (PerV) (diskussion) 26. maj 2018, 11:11 (CEST)

commonscat[redigér wikikode]

Jeg er lidt i tvivl om, om man skal angive {{commonscat|Pechenga River}} eller det er nok at skrive {{commonscat}} i artiklen om Petjenga. Som jeg forstår det, hentes commons vel fra wikidata, og så skulle det vel ikke være nødvendigt at finde det engelske navn på categorien på commons. Eller har jeg misforstået?

By the way, er det muligt at lave en liste over diverse kort der mangler en relief udgave, så vil jeg forsøge at få indsat reliefkort til alle kort. De er langt bedre når man skal vise søer, floder, bjerge osv! mvh Per (PerV) (diskussion) 26. maj 2018, 12:47 (CEST)

Der er lige meget med parameter i commonscat - wikidata klare det.
Det kræver en liste af kort for at finde ud om det bruge relief udgave eller ej. Så den ikke nemt. --Steen Th (diskussion) 26. maj 2018, 13:22 (CEST)
Jatak, - reliefkort er som regel at foretrække, og bør/burde(?) vises pr. default. - Nico (diskussion) 26. maj 2018, 13:37 (CEST)
@Nico: det gør de også i infobokse for floder, søer og bjerge. Og i infobokse for byer kan de tilvælges ved at indsætte "| relief = ja" nederst i infobokse, se evt. Chișinău. Det der mangler er at får reliefkortet tilføjet til vores mange kort-skabeloner. Når jeg "falder" over et, får jeg det gerne sat ind; men det ville være fint, hvis jeg kunne løse det mere systeatisk Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 26. maj 2018, 13:47 (CEST)
@PerV, Nico: Det vi vel skal i først omgang, er at fange de skabeloner med kortpositioner, som mangler reliefkort. Det kunne gøres med at oprette Kategori:Kortpositionsskabeloner uden reliefkort ved at tjekke om parameteren image1 har et indhold i skabelonen {{Kortpositioner}}. Næste trin kunne være at liste de infobokse, som har reliefkort som udgangspunkt og bruger de kortpositionsskabeloner - så har vi vel et udgangspunkt for en arbejdsliste. --Steen Th (diskussion) 26. maj 2018, 14:39 (CEST)
Altså kan vi få det på Nordjysk eller på Skånsk - det jeg ville sige var, jeg fatter som sædvaligt ikke en meter - men det lyder vist rigtigt Face-smile.svg. Det jeg gerne vil have er en liste/kategori, der omfatter alle Kortpositionsskabeloner der ikke har et image1; men det var nok også det du sagde? Så kan jeg tage det derfra Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 26. maj 2018, 14:56 (CEST)
Bare som Skabelon:Kortpositioner Amerikansk Samoa? - Nico (diskussion) 26. maj 2018, 15:50 (CEST)
Ja i princippet. Der er ihvertfald ikke noget reliefkort! mvh Per (PerV) (diskussion) 26. maj 2018, 16:01 (CEST)
Pyhhh jeg blev helt svedt, 647 kort uden relief, det var mange .... meeen Skabelon:Kortpositioner Novgorod oblast er med i kategorien? Der må være noget galt med udvælgelsen? mvh Per (PerV) (diskussion) 26. maj 2018, 16:09 (CEST)
Det gik galt. Jeg skal have noget ro til finde ud hvordan man gør det. Programmeringsstillen er anderledes end normalt.
Og Nico - det er meningen at det er visningsskabelonen, som sætter kategorien - den skal ikke sættes manuelt. --Steen Th (diskussion) 26. maj 2018, 16:14 (CEST)
Ja ok - sorry jeg forstyrrede, jeg tror jeg går og nyder det gode vejr i et stykke tid. Så kan du få ro til at tænke, uden jeg står og ånder dig i nakken - nok engang sorry Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 26. maj 2018, 16:18 (CEST)
@PerV, Nico: Så fik jeg styr på det og fik rettet det rigtige sted, så sporingskategorien virker.
Jeg har lavet en hitliste Bruger:Steenth/lister/kortpositionsskabeloner uden reliefkort - hitliste, hvor {{Infoboks bjerg}}, {{Infoboks flod}} og {{Infoboks sø}} bruges. Det tages omstillinger af skabeloner med... Det vil gøre det mere målrettet hvor der bør rettes nu og her. Listen af infoboks kan godt blive længere. --Steen Th (diskussion) 26. maj 2018, 16:48 (CEST)

Ja har set kategorien og var godt igang med den, da jeg så "hitlisten" så nu kører jeg videre med den Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 26. maj 2018, 16:56 (CEST)

Opsumering
@Nico: Har vist fået sat godt 100 reliefkort ind af oprindeligt godt 500. Jeg har endnu ikke fundet reliefkort over norske fylker, og tvivler på jeg kan finde reliefkort over Danmark; men har ikke givet op. fortsætter imorgen ... arhh idag - senere efter nogle timers søvn. mvh Per (PerV) (diskussion) 27. maj 2018, 01:02 (CEST)
Fantastisk, - det virker som om du er frisk igen :-) - Nico (diskussion) 27. maj 2018, 09:41 (CEST)
@Nico: Arhhh - knapt - men med treo og arrigskab kommer man langt! I sterdet for at skrive alenlange indlæg af typen "Ceterum censeo Rmir2nem esse interdictum", som ingen alligevel gider læse, gav jeg kortskabelonerne nogen tæsk. Er vist oppe på ca, 150 reliefkort indsat; men er der nogen af jer kloge hoveder, der ved hvordan vi får produceret reliefkort over Danmark og Norge. Jeg aner det simpelthen ikke! mvh Per (PerV) (diskussion) 27. maj 2018, 10:06 (CEST)
Noget om hvordan de kort er lavet er på en:Wikipedia:WikiProject Maps/Conventions/Location maps#History and current work. Den henviser til et tysk projekt de:Wikipedia:Kartenwerkstatt/Positionskarten - status for Danmark: de:Wikipedia:Kartenwerkstatt/Positionskarten/Europa#Dänemark. Det er nok en ide at kigge på det projekt. Men nogle af dem, som har lavet kort, er ikke aktive mere. En var kommet halvvejs at lave kort over danske sogne.. --Steen Th (diskussion) 27. maj 2018, 10:23 (CEST)

Off topic[redigér wikikode]

Btw: Jeg så du havde sat skabelondokumentation ind på Skabelon:NUMBEROF/data, den forsvandt imidlertid ved næste opdatering? Men skal der ikke - et eller andet sted stå - hvad den benyttes til. Jeg tror kun det er dig og mig, der ved hvorfor vi har den, og hvad den gør godt for efter Kartebolle og Rodejong er stoppet! mvh Per (PerV) (diskussion) 26. maj 2018, 15:06 (CEST)

En eller anden skal have kontaktet bot-operatøren, så dokument-skabelonen bliver der. Jeg var klar over det, da jeg rettet det. --Steen Th (diskussion) 27. maj 2018, 23:00 (CEST)

Skabelon:Infoboks herregård/doc[redigér wikikode]

Jeg så din redigering, betyder det at boksen nu selv henter coord på wikidata? Hvis det er tilfældet er du en helt! --mvh Per (PerV) (diskussion) 27. maj 2018, 12:32 (CEST)

Ja - det kan man faktisk. --Steen Th (diskussion) 27. maj 2018, 13:18 (CEST)
Thumbup.svg Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 27. maj 2018, 13:27 (CEST)

Vil du også når du får tid prøve at kigge på Skabelon:Infoboks flod, den er noget besværlig, da der er to sæt coord. Både udsprings- og udmundingskoordinater ;( mvh Per (PerV) (diskussion) 27. maj 2018, 13:31 (CEST)

Infoboks flod bruger en anden skabelon, som pga. da der er flere koordinater, så kan vi endnu ikke bruge wikidata. Der skal kodes et eller andet for kunne håndtere koordinater for både udspring og udløb. Så jeg vil gå efter at bruger et par parametre af coordinater typen i første omgang. For jeg kan se det er få steder, hvor der er brugt lokationskort. --Steen Th (diskussion) 27. maj 2018, 23:07 (CEST)

Desventuradas-øerne[redigér wikikode]

Jeg har skiftet kort i infoboksen. Prøv at se om du synes reliefkortet er bedre? mvh Per (PerV) (diskussion) 27. maj 2018, 20:34 (CEST)

Jeg kan godt lide det. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 27. maj 2018, 22:25 (CEST)
Det var reliefkort på, da jeg redigeret artikel, så positionskortet kom ind i infoboksen. Det kan jeg godt lide til det her reliefkort. Forskellen er projektionen i {{Kortpositioner Stillehavet}}. Den gamle er den som man er vant til at se. Men det er godt at jeg fik ændret {{Infoboks ø}} for at kunne vise kortposition inden for infoboksen. Det er bestemt ikke standardhåndtering. Jeg har tilpasset Salas y Gómez på samme måde. --Steen Th (diskussion) 27. maj 2018, 22:58 (CEST)
Nåh ja, fuck hvor glemsom man er. Jeg havde jo lavet denne redigering af Skabelon:Kortpositioner Stillehavet, der gjorde at det tidligere nasafoto blev til et locationskort istedet for et reliefkort; men du burde have en stjerne for at få kortet ind i infoboksen. Det blev et mere proff-layout. Thumbup.svg - og så kan jeg godt lide "mark=Cercle rouge 100%.svg"; men den skal Arne vist have æren for.
I den her situation duede det gamle ordsprog "for mange kokke fordærver maden" i hvert fald ikke Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 27. maj 2018, 23:45 (CEST)
Mange tak - jeg er bare ikke klar over for hvad! —Arne (Amjaabc) (diskussion) 28. maj 2018, 07:55 (CEST)

Kategori:Sider der anvender forældet koordinatformat[redigér wikikode]

Fint med kategorien: men det er en forbandet stor opgave :( 3.237 artikler, der skal rettes. Kan det gøres med bot? mvh Per (PerV) (diskussion) 29. maj 2018, 19:06 (CEST)

Det er oplagt en bot-opgave til de fleste af dem. Og antal bliver nok 8.000 til 9.000 - så det er ikke manuel arbejde. Men der kan godt være nogle af sidste, som skal rettes i hånden. --Steen Th (diskussion) 29. maj 2018, 19:19 (CEST)
OK - np - det var bare de 3.237 artikler, der gav mig sved på panden. Nogle hundrede eller endda 1.000 er ok. Du siger bare til når det skal gøres! mvh Per (PerV) (diskussion) 29. maj 2018, 19:43 (CEST)

Bot activity on the Dutch Wikipedia[redigér wikikode]

Dear,

Your bot account hasn't made any edits on the Dutch Wikipedia for at least three years. In accordance with the local bot policy the bot flag will be removed in three months. To avoid losing the bot flag, you can confirm you want to retain the bot flag by going to this page.

With kind regards, Kippenvlees1 (diskussion) 29. maj 2018, 20:59 (CEST)

Nyheder for juni 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 6 - udgivet 4. juni 2018

Skabelon:Infoboks by[redigér wikikode]

Hej Steen, har du lyst til at rodde lidt med boksen? Jeg kunne tænke mig at vi "piller" usikkerheden ud på moh. Du kan evt. se Cumberland (Maryland)‎. Efter min mening ser "191±1" dumt ud. På en eller flere af oplysningerne vi henter på wikidata, er der en funktion, der fjerner usikkerheden "±1". Det er vel ikke noget vi behøver at diskutere? Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 5. jun 2018, 17:32 (CEST)

Det er nede i {{Wikidata-tal}} og det generelle modul for håndtering af wikidata. Det har weblars bedre styr på. Jeg har overhoved ikke fået kigget på det. --Steen Th (diskussion) 5. jun 2018, 20:19 (CEST)
Tak for svaret, jeg håber så bare Lars vil kigge på det Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 5. jun 2018, 20:57 (CEST)
Jeg har også tænkt på at det skulle væk, men tænkte at det måske ikke var usikkerhed men skulle forstås som byens højdeforskelle. Nu har jeg så tjekket nogle stykker og de var alle på +/- 1 meter, så det skal nok alligevel forstås som usikkerhed. Jeg har kigget i dokumentationen til skabelonen nævnt af Steenth. Der står at du kan skrive "visusikkerhed=nej" i Skabelon:Infoboks by ved data62. Jeg har prøvet, det virker! Hvis du er nervøs, når du redigerer i skabeloner, så brug forhåndsvisning for en konkret side, fx Flensborg.--Weblars (diskussion) 6. jun 2018, 13:54 (CEST)
Hej Lars, tak for informationen. Men hvor skal jeg skrive "visusikkerhed=nej". Lige nu står der:
| label62 = Højde [[Meter over havets overflade|m.o.h.]]:
| data62 = {{#if: {{{højde|}}}
        | {{{højde|}}} m
        | {{Wikidata-tal | P2044 | ikon=ja | q={{{q|}}} | feltnavn=højde | wikidata={{{wikidata|}}} | ingen_wikidata={{{ingen_wikidata|}}} | enhed=m }} }}
Er det ligegyldigt hvor jeg sætter det ind? mvh Per (PerV) (diskussion) 6. jun 2018, 14:11 (CEST)
Så længde det er et argument til Wikidata-tal så rettefølgen ligemeget. Men jeg vil sætte det her: enhed=m | visusikkerhed=nej }} }} --Steen Th (diskussion) 6. jun 2018, 15:36 (CEST)
YES

Det virkede, ikke at jeg er klogere. De der infobokse er stadig en labyrint for mig - MEN tusind tak for hjælpen! Når hønemor tager kommandøn, kan selv en blind kylling finde korn Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 6. jun 2018, 15:44 (CEST)

infoboks avis[redigér wikikode]

Det er et ønske fra nogle brugere her i Aarhus der opretter avisartikler, at Skabelon:Infoboks avis kan hente wikidata til infoboksen. Hvem mon kan lave det? --Villy Fink Isaksen (diskussion) 15. jun 2018, 12:21 (CEST)

Jeg kan godt hjælpe det igang. Jeg lavet en sandkassekopi af infoboksen, som er i Skabelon:Infoboks avis/sandkasse, hvor jeg har lavet 2 testcases i Skabelon:Infoboks avis/testcases. Det er ikke færdig endnu! Og så vil jeg lave rapport over de aviser, som er i wikidata, så vi kan få et overblik over hvad er og der mangler. Men det er godt udgangspunkt at bruge nogle eksempler. --Steen Th (diskussion) 15. jun 2018, 17:37 (CEST)
Takker mange gange - tror det skaber glæde hos brugerne i Aarhus. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 15. jun 2018, 20:52 (CEST)