Brugerdiskussion:Steenth

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Bemærk

  • Aflevér ikke dit svar på en diskussionside fra et andet sted på denne side! Aflevér dit svar, hvor diskussionen er! Det er for at holde en diskussion sammen.
  • No translations requests, please!

Nyheder for januar 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 1 - udgivet 1. januar 2018

Pereslavl[redigér wikikode]

Hej Steen, jeg har genoprettet siden, da den redirekter til Pereslavl-Zalesskij, der netop omtales som Pereslavl, både populært i Rusland og i to nartikler her på dansk wikipedia. Jeg går ud fra det er ok? mvh Per (PerV) (diskussion) 2. jan 2018, 16:05 (CET)

Hej Per. Pereslavl var kommet på Speciel:Defekte omdirigeringer, som jeg ryddede op i, da Pereslavl-Zalesskij ikke var tilstede. Men det er det nu. --Steen Th (diskussion) 2. jan 2018, 16:45 (CET)
Ja jeg regnede nok med at det var fordi Pereslavl-Zalesskij ikke var oprettet, men da du slettede Pereslavl tog jeg mig sammen til at lave en stub, så alt er vel ok nu? mvh Per (PerV) (diskussion) 2. jan 2018, 16:49 (CET)

Moduldokumentationer[redigér wikikode]

Hej Steenth

Moduldokumentationerne er forsvundet og er erstattet med {{ }}, ved du hvordan man får dem frem igen? Eksempler modul:infoboks, modul:cycling race --Hejsa (diskussion) 2. jan 2018, 20:29 (CET)

Jep. Jeg ved det er et problem efter opgradering af skabelonerne og modulerne. --Steen Th (diskussion) 2. jan 2018, 20:33 (CET)
@Hejsa: - jeg har fundet en måde at omgå problemet - problemet at moduler bruger /dok mens skabeloner bruger /doc. Jeg kan se et visningsproblem på dok-sider på moduler, som ikke er oprettet. Men det er korrekt navn et nyt dokumentation på modul får. --Steen Th (diskussion) 2. jan 2018, 22:36 (CET)
Mange tak for hjælpen --Hejsa (diskussion) 3. jan 2018, 00:41 (CET)

Bern[redigér wikikode]

Jeg vil faktisk gerne høre din mening om min udskiftning af infoboksen i artiklen. Du kan se mine overvejelser Brugerdiskussion:Ramloser#Bern. Hvis hverken du eller Ramloser har indvendinger, vil jeg nok fortsætte med at udskifte infoboksene i byartiklerne på listen Wikipedia:Kvalitetsmærkede artikler til eftersyn. Så sikrer vi os i det mindste at kvalitetsmærkede byartikler har det senest registrerede indbyggertal fra wikidata. mvh Per (PerV) (diskussion) 17. jan 2018, 11:53 (CET)

Jeg har ikke noget problem med den udskiftning. Og det kan være god ide at gøre med de andre artikler med {{Infoboks by i Schweiz}}.
Jeg har tjekket indbyggertal. Der er kommet nyere tal det som er i wikidata. Men det er generelt problem, at kilderne for data har betingelser for brug, som er i konflikt med wikidata's cc0-licens, så masseimport at nye data er svært. --Steen Th (diskussion) 19. jan 2018, 11:50 (CET)

Sletningsbegrundelser[redigér wikikode]

Jeg ser at du bruger "Fejloprettelse" en del gange. Med nogle af dem passer det utvivlsomt, men du må gerne være lidt mere præcis. --Palnatoke (diskussion) 30. jan 2018, 14:15 (CET)

Det er gået lidt hurtig med nogle. Men hvis din bot har opret en side med en projekt-skabelon og senere fjernet den igen, så jeg regnet som en fejloprettelse. --Steen Th (diskussion) 30. jan 2018, 15:01 (CET)

Nyheder for februar 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 2 - udgivet 2. februar 2018

Wikipedia:Flytteforslag/Verdens største byer[redigér wikikode]

Jeg tror du har en mening om flytteforslaget. mvh Per (PerV) (diskussion) 3. feb 2018, 10:18 (CET)

Erstatning af gammel template[redigér wikikode]

Hej Steenth

I forbindelse med min anmodning om botstatus skrev du, i forbindelse med min plan om at rette Taxobox2 og Taxobox til Taksoboks: " Selve det at ændre fra et skabelonnavn til et andet gør vi normalt ikke". Jeg efterspurgte efterfølgende en begrundelse, men fik ingen. Kan du uddybe? NisJørgensen (diskussion) 14. feb 2018, 00:24 (CET)

Det er ikke nødvendig at ændre det. Teknisk kan softwaren kan håndtere omstillinger uden det kan mærkes. Det, som kan mærkes, er masserettelser. Det kommer på folkes overvågningslister.... --Steen Th (diskussion) 14. feb 2018, 23:07 (CET)
Du mener uden at det kan mærkes for artikel-læseren. Tre forskellige navne for den samme skabelon betyder ekstra forbrug af mentale kræfter og kommunikation for dem der arbejder med skabelonerne, skriver om dem, diskuterer dem etc. Nye skribenter skal igennem en opdagelses- eller indlæringsfaase, før de ved at skabelonerne er synonyme. Vil man søge i alle sider der anvender skabelonerne, skal man huske på hvilken af skabelonerne der er den primære (og kende søgefunktionen "hastemplate:"). Denne situation skal vi så leve med i resten af Wikipedias levetid ... Dette overfor "det kommer på folks overvågningslister". Jeg troede ellers at ideen med botflaget var at rettelserne IKKE kommer på folks overvågningsliste? Hvad er problemet? NisJørgensen (diskussion) 14. feb 2018, 23:43 (CET)

Hej Steen[redigér wikikode]

Undskyld jeg forstyrrer! Men kan du hjælpe mig med oplysninger om, hvordan man sætter to prikker på et kort, f.ex. et kort over Rusland, hvor både Moskva og Saratov skal være vist. Jeg vil helst bruge coord, ikke x-y placering. At lave det med x-y bliver altid væsentlig mere usikkert. mvh Per (PerV) (diskussion) 15. feb 2018, 18:41 (CET)

Jeg ved det ikke, da jeg ikke har arbejde specielt meget med kort. Omkring brug af coord - jeg er ved at kigge lidt på den metode som enwiki bruger. Men det er en voldsom ændring af en del infobokse. --Steen Th (diskussion) 23. feb 2018, 12:52 (CET)
Hej PerV, prøv med denne: Skabelon:Location map many. Jeg har ikke erfaringer med den den , den det ligner det du spørger efter. - Nico (diskussion) 23. feb 2018, 13:52 (CET)
Per, Jeg har opdateret modullet, så du får mulighed for at bruge coordinates (coordinates1, coordinates2 mv). Nico gav et tip hvad for skabelon som kunne bruges. --Steen Th (diskussion) 23. feb 2018, 21:52 (CET)

Provsti-hjemmesider.[redigér wikikode]

Hej Steen.

Prøver at indsætte websted på Valby-Vanløse Provsti i skabelonen ved websted, men det indsatte websted dukker kun op som tekst, ikke som et klik-bart link. Dette gælder også for alle de andre provstiers sider. Er det noget, der nemt kan ordnes via den overordnede skabelon?--Kort til kirken (diskussion) 19. feb 2018, 15:41 (CET)

Hvad sammenligner du med? Så jeg kan se, at man her skal her skrive url'en i fuld format, som bruges typisk en del andre steder, mens {{Infoboks kirke}} kan man nøjes en mere simpel angivelse, da de bruge {{URL}} til formatering. Jeg overvejer hvordan en ændring skal håndteres. Men det må ikke give problemer evt. nuværende steder, som bruger denne infoboks. --Steen Th (diskussion) 20. feb 2018, 22:00 (CET)
- så er mit problem løst, et enkelt http:// foran giver mening og klikbart link. Er det sådan det skal gøres ved alle provstier?--Kort til kirken (diskussion) 21. feb 2018, 08:34 (CET)

Nyheder for marts 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 3 - udgivet 2. marts 2018

Infoboks by[redigér wikikode]

Tusind tak for implimentering af hentning af endnu flere oplysninger fra wikidata. Det har gjort brugen af boksen meget lettere.

Når du får tid, vil du så kigge på mit forslag om at kunne oplyse den etniske sammensætning af byen i infoboksen her: Skabelondiskussion:Infoboks by#Ekstra automatisering. Det er aktuelt for mange russiske byer. Prøv at se Ufa. På russisk wikipedia har de den etniske sammensætning oplyst i infoboksen: Se Уфа. Det ville også være interessant for f.ex. Mosul, hvis eller når vi kan få fat i oplysningerne, og f.ex. byerne i Catalonien og andre områder, hvor de nationale spændinger tilspidses. mvh Per (PerV) (diskussion) 4. mar 2018, 18:25 (CET)

Hjælpe[redigér wikikode]

Hej, kan du hjælpe mig med at forbedre disse ting, tak: Pedro de Betancur, José de Anchieta.--87.223.62.211 5. mar 2018, 13:26 (CET)

Din mening[redigér wikikode]

Hej Steenth. Jeg vil værdsætte din mening om dette: Wikipedia:Landsbybrønden/Et problem og en løsning. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 7. mar 2018, 08:03 (CET)

FYI[redigér wikikode]

Indstillingen for en ny version af DBL Skabelonen er placeret i Brønden.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 9. mar 2018, 18:40 (CET)