Brugerdiskussion:Steenth

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search

Bemærk

 • Aflevér ikke dit svar på en diskussionside fra et andet sted på denne side! Aflevér dit svar, hvor diskussionen er! Det er for at holde en diskussion sammen.
 • No translations requests, please!


Skabelon:Kortpositioner Arkhangelsk oblast (samlet)[redigér wikikode]

Vil du prøve at kigge på skabelonen, jeg har gjort som jeg plejer: kopieret fra her de wiki. Alligevel kommer skabelonen ud med "Udtryksfejl: Uventet tegnsætning-tegn: "{"". Jeg aner ikke hvordan jeg løser det, men kortskabelonen virker, se Karastrædet. mvh Per (PerV) (diskussion) 23. maj 2018, 16:58 (CEST)

Jeg har et problem, at jeg ikke har arbejdet specielt meget med kortpositionskort. Og denne ser meget specielt ud. --Steen Th (diskussion) 23. maj 2018, 17:17 (CEST)
Ok - tak for hurtigt svar Face-smile.svg Jeg prøver med Gorbi og Lars Face-smile.svg. mvh Per (PerV) (diskussion) 23. maj 2018, 17:21 (CEST)
Problemet ligger vist i, at vores udgave af Skabelon:Kortpositioner/Info er anderledes end den tilsvarende tyske. Jeg kan desværre ikke lige gennemskue det helt, men det vigtigste er jo også at den røde prik vises rigtigt. Så pyt med dokumentationen.--Weblars (diskussion) 23. maj 2018, 20:27 (CEST)
Jeg kunne godt have en mistanke om at vi skal have opdateret vores skabeloner/moduler på kortområdet.. Det ligner ud fra koden det kort er lavet på en anden måde end det vil normalt ser. --Steen Th (diskussion) 23. maj 2018, 20:30 (CEST)

WOW[redigér wikikode]

Man skal da vist bare hviske på en eller anden diskussionsside, så kaster du dig over en opgave som Skabelon:Infoboks stadion Thumbup.svg --mvh Per (PerV) (diskussion) 25. maj 2018, 22:55 (CEST)

Jeg har mulighed for at kopiere fra en anden infoboks, så det var bare at gøre det. Jeg har en ToDo liste af infobokse, hvor Skabelon:Infoboks stadion allerede var, så et tidspunkt have jeg gjort det alligevel. --Steen Th (diskussion) 25. maj 2018, 23:02 (CEST)
OK - men jeg er sikker på at Bolddrengen blev overrasket over vores effektivitet, takket være dig! Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 25. maj 2018, 23:05 (CEST)

Dobbelt coord[redigér wikikode]

Jeg sad bare og undrede over om de der dobbelt coord ikke kan fikses med en bot fx. en gang i måneden?

Der er jo ingen tvivl om, at efter du har sikret, coord automatisk hentes fra wikidata med infoboksene vil vi blive oversvømmet af den fejl Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 26. maj 2018, 11:03 (CEST)

Der er 14 stk. som jeg retter nu. Det er ikke specielt mange. Og de er en opsamling over en lang periode... Mit største problem har været at finde dem. Det har jeg fået bedre styr på. --Steen Th (diskussion) 26. maj 2018, 11:08 (CEST)
OK - Thumbup.svg Face-smile.svg --mvh Per (PerV) (diskussion) 26. maj 2018, 11:11 (CEST)

commonscat[redigér wikikode]

Jeg er lidt i tvivl om, om man skal angive {{commonscat|Pechenga River}} eller det er nok at skrive {{commonscat}} i artiklen om Petjenga. Som jeg forstår det, hentes commons vel fra wikidata, og så skulle det vel ikke være nødvendigt at finde det engelske navn på categorien på commons. Eller har jeg misforstået?

By the way, er det muligt at lave en liste over diverse kort der mangler en relief udgave, så vil jeg forsøge at få indsat reliefkort til alle kort. De er langt bedre når man skal vise søer, floder, bjerge osv! mvh Per (PerV) (diskussion) 26. maj 2018, 12:47 (CEST)

Der er lige meget med parameter i commonscat - wikidata klare det.
Det kræver en liste af kort for at finde ud om det bruge relief udgave eller ej. Så den ikke nemt. --Steen Th (diskussion) 26. maj 2018, 13:22 (CEST)
Jatak, - reliefkort er som regel at foretrække, og bør/burde(?) vises pr. default. - Nico (diskussion) 26. maj 2018, 13:37 (CEST)
@Nico: det gør de også i infobokse for floder, søer og bjerge. Og i infobokse for byer kan de tilvælges ved at indsætte "| relief = ja" nederst i infobokse, se evt. Chișinău. Det der mangler er at får reliefkortet tilføjet til vores mange kort-skabeloner. Når jeg "falder" over et, får jeg det gerne sat ind; men det ville være fint, hvis jeg kunne løse det mere systeatisk Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 26. maj 2018, 13:47 (CEST)
@PerV, Nico: Det vi vel skal i først omgang, er at fange de skabeloner med kortpositioner, som mangler reliefkort. Det kunne gøres med at oprette Kategori:Kortpositionsskabeloner uden reliefkort ved at tjekke om parameteren image1 har et indhold i skabelonen {{Kortpositioner}}. Næste trin kunne være at liste de infobokse, som har reliefkort som udgangspunkt og bruger de kortpositionsskabeloner - så har vi vel et udgangspunkt for en arbejdsliste. --Steen Th (diskussion) 26. maj 2018, 14:39 (CEST)
Altså kan vi få det på Nordjysk eller på Skånsk - det jeg ville sige var, jeg fatter som sædvaligt ikke en meter - men det lyder vist rigtigt Face-smile.svg. Det jeg gerne vil have er en liste/kategori, der omfatter alle Kortpositionsskabeloner der ikke har et image1; men det var nok også det du sagde? Så kan jeg tage det derfra Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 26. maj 2018, 14:56 (CEST)
Bare som Skabelon:Kortpositioner Amerikansk Samoa? - Nico (diskussion) 26. maj 2018, 15:50 (CEST)
Ja i princippet. Der er ihvertfald ikke noget reliefkort! mvh Per (PerV) (diskussion) 26. maj 2018, 16:01 (CEST)
Pyhhh jeg blev helt svedt, 647 kort uden relief, det var mange .... meeen Skabelon:Kortpositioner Novgorod oblast er med i kategorien? Der må være noget galt med udvælgelsen? mvh Per (PerV) (diskussion) 26. maj 2018, 16:09 (CEST)
Det gik galt. Jeg skal have noget ro til finde ud hvordan man gør det. Programmeringsstillen er anderledes end normalt.
Og Nico - det er meningen at det er visningsskabelonen, som sætter kategorien - den skal ikke sættes manuelt. --Steen Th (diskussion) 26. maj 2018, 16:14 (CEST)
Ja ok - sorry jeg forstyrrede, jeg tror jeg går og nyder det gode vejr i et stykke tid. Så kan du få ro til at tænke, uden jeg står og ånder dig i nakken - nok engang sorry Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 26. maj 2018, 16:18 (CEST)
@PerV, Nico: Så fik jeg styr på det og fik rettet det rigtige sted, så sporingskategorien virker.
Jeg har lavet en hitliste Bruger:Steenth/lister/kortpositionsskabeloner uden reliefkort - hitliste, hvor {{Infoboks bjerg}}, {{Infoboks flod}} og {{Infoboks sø}} bruges. Det tages omstillinger af skabeloner med... Det vil gøre det mere målrettet hvor der bør rettes nu og her. Listen af infoboks kan godt blive længere. --Steen Th (diskussion) 26. maj 2018, 16:48 (CEST)

Ja har set kategorien og var godt igang med den, da jeg så "hitlisten" så nu kører jeg videre med den Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 26. maj 2018, 16:56 (CEST)

Opsumering
@Nico: Har vist fået sat godt 100 reliefkort ind af oprindeligt godt 500. Jeg har endnu ikke fundet reliefkort over norske fylker, og tvivler på jeg kan finde reliefkort over Danmark; men har ikke givet op. fortsætter imorgen ... arhh idag - senere efter nogle timers søvn. mvh Per (PerV) (diskussion) 27. maj 2018, 01:02 (CEST)
Fantastisk, - det virker som om du er frisk igen :-) - Nico (diskussion) 27. maj 2018, 09:41 (CEST)
@Nico: Arhhh - knapt - men med treo og arrigskab kommer man langt! I sterdet for at skrive alenlange indlæg af typen "Ceterum censeo Rmir2nem esse interdictum", som ingen alligevel gider læse, gav jeg kortskabelonerne nogen tæsk. Er vist oppe på ca, 150 reliefkort indsat; men er der nogen af jer kloge hoveder, der ved hvordan vi får produceret reliefkort over Danmark og Norge. Jeg aner det simpelthen ikke! mvh Per (PerV) (diskussion) 27. maj 2018, 10:06 (CEST)
Noget om hvordan de kort er lavet er på en:Wikipedia:WikiProject Maps/Conventions/Location maps#History and current work. Den henviser til et tysk projekt de:Wikipedia:Kartenwerkstatt/Positionskarten - status for Danmark: de:Wikipedia:Kartenwerkstatt/Positionskarten/Europa#Dänemark. Det er nok en ide at kigge på det projekt. Men nogle af dem, som har lavet kort, er ikke aktive mere. En var kommet halvvejs at lave kort over danske sogne.. --Steen Th (diskussion) 27. maj 2018, 10:23 (CEST)

Off topic[redigér wikikode]

Btw: Jeg så du havde sat skabelondokumentation ind på Skabelon:NUMBEROF/data, den forsvandt imidlertid ved næste opdatering? Men skal der ikke - et eller andet sted stå - hvad den benyttes til. Jeg tror kun det er dig og mig, der ved hvorfor vi har den, og hvad den gør godt for efter Kartebolle og Rodejong er stoppet! mvh Per (PerV) (diskussion) 26. maj 2018, 15:06 (CEST)

En eller anden skal have kontaktet bot-operatøren, så dokument-skabelonen bliver der. Jeg var klar over det, da jeg rettet det. --Steen Th (diskussion) 27. maj 2018, 23:00 (CEST)

Skabelon:Infoboks herregård/doc[redigér wikikode]

Jeg så din redigering, betyder det at boksen nu selv henter coord på wikidata? Hvis det er tilfældet er du en helt! --mvh Per (PerV) (diskussion) 27. maj 2018, 12:32 (CEST)

Ja - det kan man faktisk. --Steen Th (diskussion) 27. maj 2018, 13:18 (CEST)
Thumbup.svg Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 27. maj 2018, 13:27 (CEST)

Vil du også når du får tid prøve at kigge på Skabelon:Infoboks flod, den er noget besværlig, da der er to sæt coord. Både udsprings- og udmundingskoordinater ;( mvh Per (PerV) (diskussion) 27. maj 2018, 13:31 (CEST)

Infoboks flod bruger en anden skabelon, som pga. da der er flere koordinater, så kan vi endnu ikke bruge wikidata. Der skal kodes et eller andet for kunne håndtere koordinater for både udspring og udløb. Så jeg vil gå efter at bruger et par parametre af coordinater typen i første omgang. For jeg kan se det er få steder, hvor der er brugt lokationskort. --Steen Th (diskussion) 27. maj 2018, 23:07 (CEST)

Desventuradas-øerne[redigér wikikode]

Jeg har skiftet kort i infoboksen. Prøv at se om du synes reliefkortet er bedre? mvh Per (PerV) (diskussion) 27. maj 2018, 20:34 (CEST)

Jeg kan godt lide det. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 27. maj 2018, 22:25 (CEST)
Det var reliefkort på, da jeg redigeret artikel, så positionskortet kom ind i infoboksen. Det kan jeg godt lide til det her reliefkort. Forskellen er projektionen i {{Kortpositioner Stillehavet}}. Den gamle er den som man er vant til at se. Men det er godt at jeg fik ændret {{Infoboks ø}} for at kunne vise kortposition inden for infoboksen. Det er bestemt ikke standardhåndtering. Jeg har tilpasset Salas y Gómez på samme måde. --Steen Th (diskussion) 27. maj 2018, 22:58 (CEST)
Nåh ja, fuck hvor glemsom man er. Jeg havde jo lavet denne redigering af Skabelon:Kortpositioner Stillehavet, der gjorde at det tidligere nasafoto blev til et locationskort istedet for et reliefkort; men du burde have en stjerne for at få kortet ind i infoboksen. Det blev et mere proff-layout. Thumbup.svg - og så kan jeg godt lide "mark=Cercle rouge 100%.svg"; men den skal Arne vist have æren for.
I den her situation duede det gamle ordsprog "for mange kokke fordærver maden" i hvert fald ikke Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 27. maj 2018, 23:45 (CEST)
Mange tak - jeg er bare ikke klar over for hvad! —Arne (Amjaabc) (diskussion) 28. maj 2018, 07:55 (CEST)

Kategori:Sider der anvender forældet koordinatformat[redigér wikikode]

Fint med kategorien: men det er en forbandet stor opgave :( 3.237 artikler, der skal rettes. Kan det gøres med bot? mvh Per (PerV) (diskussion) 29. maj 2018, 19:06 (CEST)

Det er oplagt en bot-opgave til de fleste af dem. Og antal bliver nok 8.000 til 9.000 - så det er ikke manuel arbejde. Men der kan godt være nogle af sidste, som skal rettes i hånden. --Steen Th (diskussion) 29. maj 2018, 19:19 (CEST)
OK - np - det var bare de 3.237 artikler, der gav mig sved på panden. Nogle hundrede eller endda 1.000 er ok. Du siger bare til når det skal gøres! mvh Per (PerV) (diskussion) 29. maj 2018, 19:43 (CEST)

Bot activity on the Dutch Wikipedia[redigér wikikode]

Dear,

Your bot account hasn't made any edits on the Dutch Wikipedia for at least three years. In accordance with the local bot policy the bot flag will be removed in three months. To avoid losing the bot flag, you can confirm you want to retain the bot flag by going to this page.

With kind regards, Kippenvlees1 (diskussion) 29. maj 2018, 20:59 (CEST)

Nyheder for juni 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 6 - udgivet 4. juni 2018

Skabelon:Infoboks by[redigér wikikode]

Hej Steen, har du lyst til at rodde lidt med boksen? Jeg kunne tænke mig at vi "piller" usikkerheden ud på moh. Du kan evt. se Cumberland (Maryland)‎. Efter min mening ser "191±1" dumt ud. På en eller flere af oplysningerne vi henter på wikidata, er der en funktion, der fjerner usikkerheden "±1". Det er vel ikke noget vi behøver at diskutere? Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 5. jun 2018, 17:32 (CEST)

Det er nede i {{Wikidata-tal}} og det generelle modul for håndtering af wikidata. Det har weblars bedre styr på. Jeg har overhoved ikke fået kigget på det. --Steen Th (diskussion) 5. jun 2018, 20:19 (CEST)
Tak for svaret, jeg håber så bare Lars vil kigge på det Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 5. jun 2018, 20:57 (CEST)
Jeg har også tænkt på at det skulle væk, men tænkte at det måske ikke var usikkerhed men skulle forstås som byens højdeforskelle. Nu har jeg så tjekket nogle stykker og de var alle på +/- 1 meter, så det skal nok alligevel forstås som usikkerhed. Jeg har kigget i dokumentationen til skabelonen nævnt af Steenth. Der står at du kan skrive "visusikkerhed=nej" i Skabelon:Infoboks by ved data62. Jeg har prøvet, det virker! Hvis du er nervøs, når du redigerer i skabeloner, så brug forhåndsvisning for en konkret side, fx Flensborg.--Weblars (diskussion) 6. jun 2018, 13:54 (CEST)
Hej Lars, tak for informationen. Men hvor skal jeg skrive "visusikkerhed=nej". Lige nu står der:
| label62 = Højde [[Meter over havets overflade|m.o.h.]]:
| data62 = {{#if: {{{højde|}}}
        | {{{højde|}}} m
        | {{Wikidata-tal | P2044 | ikon=ja | q={{{q|}}} | feltnavn=højde | wikidata={{{wikidata|}}} | ingen_wikidata={{{ingen_wikidata|}}} | enhed=m }} }}
Er det ligegyldigt hvor jeg sætter det ind? mvh Per (PerV) (diskussion) 6. jun 2018, 14:11 (CEST)
Så længde det er et argument til Wikidata-tal så rettefølgen ligemeget. Men jeg vil sætte det her: enhed=m | visusikkerhed=nej }} }} --Steen Th (diskussion) 6. jun 2018, 15:36 (CEST)
YES

Det virkede, ikke at jeg er klogere. De der infobokse er stadig en labyrint for mig - MEN tusind tak for hjælpen! Når hønemor tager kommandøn, kan selv en blind kylling finde korn Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 6. jun 2018, 15:44 (CEST)

infoboks avis[redigér wikikode]

Det er et ønske fra nogle brugere her i Aarhus der opretter avisartikler, at Skabelon:Infoboks avis kan hente wikidata til infoboksen. Hvem mon kan lave det? --Villy Fink Isaksen (diskussion) 15. jun 2018, 12:21 (CEST)

Jeg kan godt hjælpe det igang. Jeg lavet en sandkassekopi af infoboksen, som er i Skabelon:Infoboks avis/sandkasse, hvor jeg har lavet 2 testcases i Skabelon:Infoboks avis/testcases. Det er ikke færdig endnu! Og så vil jeg lave rapport over de aviser, som er i wikidata, så vi kan få et overblik over hvad er og der mangler. Men det er godt udgangspunkt at bruge nogle eksempler. --Steen Th (diskussion) 15. jun 2018, 17:37 (CEST)
Takker mange gange - tror det skaber glæde hos brugerne i Aarhus. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 15. jun 2018, 20:52 (CEST)

Infoboks by[redigér wikikode]

Hej Steen

Vil du, når du får tid, hjælpe mig med at udbygge vejledningen for Skabelon:Infoboks by. Jeg vil gerne have med, at når man indsætter "infoboks by" med wikidata bør man indsætte:

{{WD indbyg1/år/text|ref=ja}}

i brødteksten, så vi sikrer indbyggertallet i infoboksen stemmer med brødteksten! mvh Per (PerV) (diskussion) 25. jun 2018, 23:19 (CEST)

PS: Det er dog et kæmpe arbejde med konvertering af de der "(konv til hlist)" du er igang med Thumbup.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 25. jun 2018, 23:19 (CEST)
Det kunne være bedre at du selv opdaterede vejledningen for skabelonen. Selve rettelse af dok-siden påvirker ikke selve skabelonen.
hlist - det er lidt af en opgave..... --Steen Th (diskussion) 26. jun 2018, 21:18 (CEST)

Formindsket skrift på VM gruppe A 2018[redigér wikikode]

Hej Steen. På denne side https://da.wikipedia.org/wiki/VM_i_fodbold_2018_gruppe_A er det mig en gåde hvorfor skriften bliver mindre og mindre jo længere man ruller ned ad siden. Har du mulighed for at ændre på dette? Mvh. --Jens Petersen-579 (diskussion) 26. jun 2018, 10:12 (CEST)

Jeg kan ikke se noget specielt på siden!? Og mener du, at der er forskel på gruppe A og fx gruppe B? Det kan jeg heller ikke se. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 26. jun 2018, 10:15 (CEST)
Jeg tror Tøndemageren var inde og rette layoutet næsten samtidigt med mit indlæg. Det forklarede også hvor problemet lå, så den underlige udformning er nu helt væk. :-) --Jens Petersen-579 (diskussion) 26. jun 2018, 10:19 (CEST)
Jeg har kigget på den tidligere version og kan god se der var et problem. Et problem med fodbold-skabeloner for mig - jeg ikke specielt godt i dem, da jeg ikke er brugere af dem. --Steen Th (diskussion) 26. jun 2018, 10:29 (CEST)

Nyheder for juli 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 7 - udgivet 1. juli 2018

?[redigér wikikode]

Treårskrigen = 1848-1850

Slaget ved Mysunde = 1864

??? --Schekinov Alexey Victorovich (diskussion) 6. jul 2018, 04:13 (CEST)

Ovenstående indlæg er flyttet fra øverst på siden af hensyn til kronologien. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 6. jul 2018, 08:59 (CEST)
Jeg vil ikke afvise, at vores udenlandske ven har en pointe her. I Skabelon:Treårskrigen er der et link til Slaget ved Mysunde, hvor den centrale beskrivelse omhandler det slag, der foregik i 1864, hvilket jo ikke var under Treårskrigen. Ganske vist nævnes det i denne artikel, at der også var to andre slag samme sted, men der kan vel principielt skrives en selvstændig artikel om Slaget ved Mysunde (1850) - jeg ved for lidt om denne krig, til at jeg kan sige, om der er nok at skrive om dette slag, men de-wiki har lagt op til det med en flertydig-side de:Gefecht von Missunde (Begriffsklärung), uden der dog er skrevet artikler om de to andre slag. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 6. jul 2018, 08:59 (CEST)
Det ligner han har ret. Jeg kiggede på at Skabelon:Treårskrigen var på artikel Slaget ved Mysunde - så navboksen er også placeret forkert. Og jeg har også kigget efter materiale til de 2 andre slag uden at finde noget. Omkring flertydig, så bør vi gøre det på den tyske måde. Det er slaget i 1864, som er den, som er mest kendt. Og jeg har ikke fundet links til 2 andre slag. --Steen Th (diskussion) 6. jul 2018, 10:17 (CEST)
Битва при Миссунде (1850) + Battle of Mysunde (1848) --Schekinov Alexey Victorovich (diskussion) 6. jul 2018, 14:01 (CEST)

Påbegyndte biografier om sportsudøvere[redigér wikikode]

Hej, jeg har lavet nogle nye stubkategorier. VIl du prøve at se om du kan få din bot til at kigge på det? Tak. --Trade (diskussion) 14. jul 2018, 16:50 (CEST)

Det bliver første efter næste databasedump. Jeg bruger nogle data, som jeg kun er lokalt på mine egen maskiner. Det bliver nok omkring den 22. eller 23. juli bot-jobbet køres næste gang. Og jeg skal kun tilføje dine nye kategori-hierarkier, så virker det fremadrettet.
En lille ting. Tilføj et person til hver ny stub-kategori. Det bruger jeg til at tjekke om skabelonen virker korrekt. --Steen Th (diskussion) 14. jul 2018, 17:15 (CEST)

Nyheder for august 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 8 - udgivet 1. august 2018

Holland/Nederlandene[redigér wikikode]

Hvorfor er du ved at bytte "Kategori:X fra Holland" ud med "Kategori:X fra Nederlandene"? Det skulle der, så vidt jeg ved, ikke være konsensus for. mvh Tøndemageren (diskussion) 9. aug 2018, 10:10 (CEST)

Det sker engang imellem at både en "Kategori:X fra Holland" og "Kategori:X fra Nederlandene findes: Hej plejer jeg at sammenskrive dem. Og i det aktuelle tilfælge var det Kategori:Fodboldtrænere fra Holland som blev oprettet sidst. Og Kategori:Fodboldtrænere fra Nederland blev omdøbt til Kategori:Fodboldtrænere fra Nederlandene. Og beslutningen er at begge varianter må bruges. Men jeg plejer normalt at lade Nederlandene varianten være den, som overlever. --Steen Th (diskussion) 9. aug 2018, 10:44 (CEST)
I tilfældet fodbold, bør du nok overveje om det ikke skal være varianten Holland der overlever. Umiddelbart er der flest i kategorien Fodboldtrænere fra Holland - og så er alderen jo underordnet imo. Derudover er Nederlandene ikke normalt brugt i dansk fodboldjargon, hvorfor det slet ikke giver mening at prøve at påvirke sproget til noget det ikke er - og navngivningsregler er ved de samme for kategorier som for artikler - vi skal bruge det mest brugte? :) mvh Tøndemageren (diskussion) 9. aug 2018, 11:06 (CEST)
Optælling i kategorier kan ikke bruges som kriterie, når de fleste artikler er blevet flyttet, da den nye kategori blev oprettet. Det er reelt en flytning, som en bruger ville foretage.
Meste brugt kategori: Nederlandene bruges i 216 kategorier og Holland i 62 kategorier - fordelingen har været sådan i årevis. Jeg vil gerne til kategorier være mere formel, så vi ikke kommer med den gamle provis Holland. (artiklen Holland vil jeg ikke drømme om at flytte!) --Steen Th (diskussion) 9. aug 2018, 12:22 (CEST)
Enig med Steenth. Blot der er blød omdirigering, så er der reelt ikke noget problem. --Pugilist (diskussion) 9. aug 2018, 12:43 (CEST)
Problemet består i, at der laves en de facto ændring af de aftaler der tidligere er lavet i forhold til hvilket landenavn der vælges. Eftersom det har været et kæmpe stridspunkt tidligere, så er det slet ikke i orden, at lave disse ændringer, inden at have diskutereret med communitiet først. Det virker måske en kende overdrevet, men ikke desto mindre anser jeg faktisk dette som en konfliktoptrappende handling (selvom det måske ikke er ment sådan). Så inden der gøres mere på dette område, så bør du tage den på landsbybrønden. Jeg er personligt ikke enig i, at du har valgt den rigtige løsning, men jeg vil selvfølgelig bøje mig for en eventuelt konsensus mod mig. mvh Tøndemageren (diskussion) 9. aug 2018, 19:51 (CEST)