Brugerdiskussion:Syntagma

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi er glade for at se dig, og for at du vil bidrage til projektet. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an, er der lidt startinformation ved at følge disse links:

Hvis du ikke er inde i koder, klammer og tegn, så skriv blot uden koder og hold så øje med hvad andre gør ved din tekst de kommende dage. Så lærer du hurtigt hvordan det hele virker :-) Wikipedia er i øvrigt opbygget, så du slet ikke kan komme til at ødelægge noget, selvom du gør noget forkert. Alt kan bringes tilbage til, hvordan det var før, og det er der nogen, som sørger for.

Skulle du gå i stå og ikke kunne finde vejledning, så er der flere måder at få hjælp på. Den allersimpleste er at trykke på "min diskussion" i øverste linje, vælge redigér og skrive et spørgsmål. Så udfylder du ruden "Beskrivelse" forneden og trykker på knappen "Gem side" lige nedenunder. Inden for kort tid vil du sikkert se, at der på din skærm står, at du har fået svar.

Det vigtigste er at udfylde feltet "Beskrivelse", for indholdet af det kan ses af alle på seneste ændringer, så vi véd, hvad der sker.

Jeg lagde desuden mærke til, at du har uploaded Billede:Kort.gif. Det er imidlertidigt et meget generelt navn, der ikke siger hvad billedet rent faktisk viser (kort over hvad?) og der er heller ikke angivet nogen licens for billedet. Kan jeg lokke dig til at omdøbe filen lokalt, uploade billedet igen under et nyt navn (for eksempel Kort_over_Vester_Nordlunde.gif) og desuden angive en licens for billedet.

Billedet ligner umiddelbart at være fra et officielt kort, og kan sandsynligvis ikke bare bruges her, med mindre kortet er udgivet under GFDL eller mindre restriktiv licens. Efterfølgenhde kan det eksisterende billede blive slettet. Under alle omstændigheder vil et billede uden licens blive slettet.

På forhånd tak. --Morten Barklund 16. nov 2005 kl. 16:53 (CET)

Mht. ordbog[rediger kildetekst]

Mht. flyt til ordbogen, så gøres det simpelthen ved at gå over i ordbogen og skrive indholdet her i stedet - for eksempel via linket http://da.wiktionary.org/wiki/køjse. --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 12. apr 2006 kl. 10:31 (CEST)

Og yderligere vedr. ordbogen (specielt med henblik på køjse): For det første virkede opslaget temmelig uforståeligt hvilket ikke i sig selv er noget argument for sletning, for det andet havde du personligt fjernet indholdet af siden op til flere gange før jeg indstillede den til sletning - hvilket fik det til at se ud som om at du ikke ønskede at opslaget skulle eksistere, for det tredje var det ikke mig som slettede opslaget og for det fjerde er jeg i øvrigt ikke en kvinde. Hvis der er nogen yderligere misforståelser må du endelig skrive igen, men brug venligst min diskussionsside og ikke min brugerside, tak. --Lhademmor 12. apr 2006 kl. 16:41 (CEST)

Jeg har oprettet/genindsat den ene infoboks i Shrewsbury Town F.C.. Grunden til at jeg slettede dem i første omgang var at det ikke nytter meget, at der står en masser kode der henviser til nogen infobokse/skabeloner der ikke eksisterer. Med hensyn til listen med spillere kræver det at skabelonerne, der svarer til de engelske først oprettes på den danske wikipedia, hvilket du selvfølgeligt er meget velkommen til at gøre. --Peter Andersen 23. apr 2006 kl. 16:28 (CEST)

Efter at have kigger lidt rundt har jeg fundet ud af, at skabelonerne faktisk er oprettet, dog med et andet navn, hvilket er grunden til at du ikke har kunner få dem til at virke. Hvis du kigger på Esbjerg forenede Boldklubber, kan du se hvordan det ser ud, og hvordan det skal sættes op. --Peter Andersen 23. apr 2006 kl. 16:42 (CEST)

Du har lagt ovenstående logo op og markeret det som GFDL. Hvis du ikke har nogen dokumentation for dette slettes logoet om en time. --|EPO| 10. aug 2006 kl. 15:43 (CEST)

Og det er ikke spor anderledes med Billede:STFC 21.GIF. --|EPO| 10. aug 2006 kl. 15:52 (CEST)
Der er sået tvivl om rigtigheden af licensangivelsen for filen Billede:Placering.JPG!

Rettighedshaveren og kilden skal angives, og tilladelsen til brug under den angivne licens skal angives.
Hvis der ikke sker afklaring inden to uger slettes den.

Se også Wikipedia:Procedure for billeder med tvivlsom licens.

--|EPO| COM: 13. okt 2008, 13:25 (CEST)

Der er lavet et udsnit fra KMS kort materiale hvorefter det er hentet ind og redigeret. Hvis du vil have at KMS skal angives som kilde, gør jeg det ellers er alternativet, at jeg selv laver et kort. (Skrev Syntagma (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Så må det blive alternativet, da Kort- og Matrikelstyrelsen ejer ophavsretten til deres kortmateriale. Hvis du således ikke har fået tilladelse fra dem til at skære i kortet og udgive det, er det i strid med ophavsretten. --|EPO| COM: 13. okt 2008, 14:24 (CEST)

Så skaffer jeg mig det.