Brugerdiskussion:Thomas Thorsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej Thomas Thorsen, og velkommen. Du får lige den sædvanlige Velkommen-skabelon:

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

(skabelon slut) PS! Hvis du vil signere indlæg på diskussionssiderne, skal du bruge fire tilder (eller trykke på knappen over den hvide tekstboks. --JeppeSN 1. okt 2005 kl. 17:35 (CEST)

Hej Thomas

Jeg har postet et lille ? omkring Hørsholm artiklen på dens diskussionsside. Håbede du måske havde et svar. --Broadbeer 16. okt 2006 kl. 19:13 (CEST)

5 card stud og 7 Card Stud - hvorfor det ene med stort og det andet med småt?[rediger kildetekst]

Jeg bemærkede lige, at du har oprettet artiklerne 5 card stud og 7 Card Stud. Er der en særlig grund til, at det ene er stavet med småt og det andet med stort? Der kan vist argumenteres for begge dele, men det virker jo umiddelbart mest logisk, hvis det var stavet ens mht. store og små bogstaver. --Heelgrasper 13. nov 2006 kl. 19:02 (CET)

Der var allerede et link til en ikke-eksisterende artikel om 7 card stud, så jeg klikkede bare på det og oprettede artiklen. Der var ikke noget link til 5 card stud så jeg stavede det som jeg selv ville gøre. Det burde naturligvis staves ens.--Thomas Thorsen 13. nov 2006 kl. 20:37 (CET)
Det er naturligvis tilsvarende problematik om det skal hedde Texas Hold'em eller Texas hold'em, Omaha Hold'em eller Omaha hold'em 5 Card Draw eller 5 card draw.--Thomas Thorsen 13. nov 2006 kl. 20:44 (CET)

Stenvad Sogn[rediger kildetekst]

Jeg har ytret lidt undren på Diskussion:Stenvad Sogn og det er vist i anledning af noget, du engang har føjet til artiklen. Så måske kunne du lige ved lejlighed kigge på det? --Heelgrasper 22. jan 2007 kl. 02:43 (CET)

Bogstavet Æ[rediger kildetekst]

Jeg har skrevet en kommentar til dig på Diskussion:Æ, og dit indlæg er fra 7. jun 2006, så jeg frygter at det kunne være røget ud af overvågningslisten siden da... G®iffen 20. apr 2007 kl. 17:47 (CEST)