Brugerdiskussion:Tjs

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

Du skal endelig rette de faglige fejl i kemien og andre steder. Du skal ikke være nervøs for at flytte sider bare du ikke fytter den samme side flere gange. Det kan give noget rod, men vi skal nok finde det og med tiden bliver det nok også rettet. Wikipedia er ikke farligt, blot stærkt vanedannende :-) --Rune Magnussen 2. maj 2005 kl. 17:01 (CEST)

Billedrettigheder?[rediger kildetekst]

Hej Tjs!

Du har lagt dette billede op:

  1. Billede:Stofklasser.gif

men ikke angivet hvem, der ejer hvilke rettigheder. Uden rettighedsoplysninger kan det være svært at forsvare at beholde billederne på wikipedia. Vær rar at bringe det i orden snarest.

Med venlig hilsen --Palnatoke 3. jun 2005 kl. 11:15 (CEST)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 05:54 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 05:58 (CET)


Der er sået tvivl om rigtigheden eller tilstrækkeligheden af licensangivelsen for filen Billede:Stofklasser.gif!

Rettighedshaveren og kilden skal angives, og tilladelsen til brug under den angivne licens skal angives.
Hvis der ikke sker afklaring inden to uger slettes den.

Se også Wikipedia:Procedure for billeder med tvivlsom licens.


Det er efter min opfattelse ikke åbenbart, at tegningen ikke indeholder noget originalt forfatterskab. Det samme gælder Billede:Stregtegning.gif. --MGA73 27. feb 2009, 18:57 (CET)