Brugerdiskussion:Troels.jensen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Dette er så min diskussionsside. Alle er velkomne til at indsætte kommentarer, hvis de har spørgsmål eller andet, de vil ud med.

Billeder fra Fanø[rediger kildetekst]

Hej Troels. Du skriver på Fanø: "Skulle nogen af jer ønske billeder af bygningerne, naturen eller andre fænomener så sig endelig til - helst på min diskussionsside, så skal jeg se, hvad jeg kan gøre". Godt at se at nogen er parat til at gøre en indsats - også i ferien :-) Billedet vi har nu, er af en vindmølle på Fanø, som vi ikke kender navnet på, og som vel kunne være fra mange steder i verden. Måske vi kunne få et billede af stranden på Fanø. Andre interessante emner kunne være billeder fra Nordby (rådhuset i Nordby? - findes der et?), Sønderho og/eller Rindby. Derudover er der jo berømte ravsliberier i både Nordby og Sønderho, nemlig Ravslibere Rita og Uwe Apel (Hovedgaden 27, Nordby) , og Ravsmeden (Landevejen 40, Sønderho). Her kunne vi måske også godt bruge et billede af af ravudstilling. Men nu vil jeg dog ikke spørge om mere, og alt sammen er jo også kun hvis du lige kommer forbi. Husk at slap af og nyde turen. mvh./ --Anjoe (Anders) 5. jul 2005 kl. 11:27 (CEST)
Der findes et lille gallery fra Fanø på Commons (http://commons.wikimedia.org/wiki/Fanø), hvor der måske er et mere brugbart billede end det nuværende (jeg valgte møllen mere eller mindre tilfældigt og der er vist kommet et par billeder til siden). Der mangler dog et decideret hovedbillede af Fanø.--Heelgrasper 5. jul 2005 kl. 11:35 (CEST)
Hej Anders og Jakob. Jeg skal prøve at se, hvad jeg kan gøre. Jeg tog et højkvalitetskamera med herover, men måtte efter ankomsten konstatere, at et eller andet var gået i stykker i det, så de billeder, jeg må få taget, bliver altså taget med et engangskamera - altså desværre af en langt værre kvalitet end ønsket. Indtil videre har jeg fået taget nogle strandbilleder og lidt af kirken i Nordby og lidt fra "Fannikerdagene" - traditionelle dragter osv. Nu må vi se, hvordan de ser ud, når de bliver fremkaldt. God ferie til alle! --Troels.jensen 9. jul 2005 kl. 13:17 (CEST)
Hvis der stadig mangler fotografier fra Fanø her efter ferieperioden kan I bare sige til - jeg bor herovre....´carstenwm 31. jul 2005 kl. 09:01 (CEST)

Palnatoke slætter mine tillæg fra diskussionssiderne. Så denne mulighed er udelukket. :-( Haabet 28. jul 2005 kl. 13:08 (CEST)

I betragtning af, at du ikke lavede "tillæg" i det pågældende tilfælde, men slettede indholdet på den en diskussionsside og derefter lagde dit eget indhold på den, kan du vist kun takke dig selv for, at siden blev gendannet og du blev blokeret i en uge. Det er en lidt svær position for dig at spille fourettet i. Sten og glashuse...--Heelgrasper 28. jul 2005 kl. 13:26 (CEST)
Hvis du redigerede lidt mere forsigtigt skulle det vist ikke være noget problem - jeg er sikker på Palnatoke ikke vil røre dine tillæg, så længe du sørger for at indsætte dem på diskussionssiden og lader andre folks kommentarer blive stående - uberørt. Derefter kan der tages stilling til om nogle af dine tilføjelser har relevans. --Troels.jensen 28. jul 2005 kl. 17:49 (CEST)

Fejlsletning[rediger kildetekst]

Hej Troels - tak for hjælpen ved min fejlsletning på artiklen om Dolph. Følger vist ikke nok med til at afgøre hvad der er vandalisme og hvad der hører hjemme på den artikel :-) Godt Nytår! Mvh Malene Thyssen 31. dec 2005 kl. 21:29 (CET)

Det er i orden :) Godt nytår til dig også --Troels.jensen 5. jan 2006 kl. 09:03 (CET)

Afstemning[rediger kildetekst]

Hej Troels!

Wikipedia diskussion:Administratorer er vi ved at stemme om bandlysning af Bruger:Haabet. Jeg finder at det er en vigtig afstemning, så jeg vil blive glad, hvis du ved lejlighed kommer forbi og stemmer. --Palnatoke 1. sep 2006 kl. 22:57 (CEST)

Tak fordi, du gjorde mig opmærksom på det! --Troels.jensen 11. sep 2006 kl. 16:07 (CEST)

Ubrugt billede[rediger kildetekst]

Billede:BrugerTroels.JPG bruges ikke i øjeblikket. Ved ikke, om du vil bruge det på din brugerside. Ellers har du jo selv rettigheder til at slette det. --|EPO| 3. jan 2007 kl. 18:55 (CET)

Inaktivitet[rediger kildetekst]

Inaktiv i 3 måneder/Inactive for 3 months
Du har ikke i en periode på over 3 måneder bidraget til Wikipedia. Hvis du ikke inden for 3 måneder efter indsættelsen af denne skabelon laver mindst ét bidrag til Wikipedia kan du risikere at få frataget dine administratorrettigheder.

You haven't contributed to Wikipedia in over 3 months. If you don't make one contribution in the next 3 months from when this template was put on your talkpage, your sysadmin-rights might be revoked.

Med venlig hilsen CarinaT 15. sep 2008, 16:45 (CEST)
Fratagelse af administratorstatus/Removal of sysop access
Du har ikke i en periode på over 3 måneder siden indsættelsen af skabelonen herover bidraget til Wikipedia. Der vil blive lavet en anmodning på meta om fratagelsen af din administratorstatus jf. Wikipedia:Administratorer/Fratagelse af rettigheder. Med venlig hilsen Christian Giersing (Skriv til mig her...) 15. dec 2008, 19:40 (CET)