Brugerdiskussion:Troels Nybo/Wikipedia og mig

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej Troels

Det er en skam hvis du holder nu. Men i allefald tak for de mange gode artikler og rettelser og andre ting som du har bidraget med. Det har hjulpet til at gøre Wikipedias standard lidt bedre. Jeg håber at du får lyst til at deltage igen på et senere tidspunkt. Byrial 5. dec 2004 kl. 10:53 (CET)

Hej Troels.

Ærgerligt du holder! Som Byrial vil jeg sige mange tak for nu og håbe på du får lyst til at vende tilbage til projektet igen engang. Mvh Malene Thyssen 5. dec 2004 kl. 23:27 (CET)

Tak for de gode ord. Som I begge skriver, handler det om at have lyst. På nuværende tidspunkt har jeg udrettet sådan cirka det, jeg på forhånd havde forestillet mig. På visse punkter lidt mindre, på visse andre punkter lidt mere. Der er altså ikke længere den samme inspiration fra en uløst opgave. Samtidig er der forskelligt andet, der tager mere af min tid og energi end før, så gnisten er ikke den samme. Jeg gætter på, at jeg i næste weekend ajourfører mine lister over sider, som jeg har haft fat i, og at jeg så ellers stort set holder mig væk i et par måneder. Så må vi se. Der er et par opgaver, som jeg var gået i gang med og mere eller mindre havde lovet at gøre færdig. Hvis ikke andre i mellemtiden har gjort det, er det muligt at jeg tager fat i de opgaver igen; men jeg kan ikke love noget.--Troels Nybo 6. dec 2004 kl. 12:28 (CET)
Det er helt i orden Troels. Wikipedia er her nok også om et par måneder eller et par år for den sags skyld - så der er masser af tid til at finde gnisten igen. Mvh Malene Thyssen 6. dec 2004 kl. 21:42 (CET)