Brugerdiskussion:Tsujjigiry susning.nu

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej og velkommen til Wikipedia.

Du kan finde hjælp på skribentportalen til både redigering og layout. Vores stilmanual fortæller om navngivninger og generelt om den linie, vi prøver at følge. Det skal dog ikke afholde dig fra at skrive - vi bidrager alle med vores evner - nogle skriver meget, andre læser meget korrektur og retter til - alt sammen værdifuldt arbejde. Velkommen til.

Det ser iøvrigt ud til at der er et pudsigt navnesammenfald mellem dig og Bruger:Tsujigiri. Det må I lige få snakket om på jeres diskussionssider. Husk at underskrive diskussionsindlæg med fire 'tilder' ~~~~, så dit navn kommer under.

Med venlig hilsen -- Jørgen 8. okt 2004 kl. 13:22 (CEST)


Hvem er du og hvad vil du? Hvorfor har du taget mit navn? Tsujigiri 8. okt 2004 kl. 13:36 (CEST)

Mit navn er Tsujjigiry susning.nu og dit er Tsujigiri, og der er ikke samme navn. Og jeg vidste ikke at de fands en til Tsujigiri....


Hold op med at flytte sider til forkert stavede titler. --Christian List 8. okt 2004 kl. 21:12 (CEST)

Hvad taler du om?


Tsujigiri!


Jeg må henstille til seriøs brug af Wikipedia. Begyndereksperimenter henvises til Wikipedia:Sandkassen. Jeg hentyder til artiklen Regula, som nu er slettet for anden gang. -- Jørgen 9. okt 2004 kl. 22:57 (CEST)

Jeg synes det er en dårlig ide at lege rundt på andre brugeres brugersider! Vi er her for at gøre Wikipedia bedre, og det er IKKE et chatrum eller en legeplads! Skal du eksperimentere, må du gøre det i sandkassen. -- Jørgen 11. okt 2004 kl. 13:17 (CEST)