Brugerdiskussion:Wildt

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Hej Wildt

Husk at fjerne fluebenet ved "Dette er en mindre ændring" når du foretager en større ændring. Fluebenet skal også fjernes når du opretter en ny artikel (med mindre den blot er en "redirect" til en eksisterende artikel).

Husk desuden at bruge beskrivelsesfeltet til kort at foretælle hvad en given ændring går ud på - på den måde kan vi andre hurtigere danne os et overblik over hvilke ændringer vi vil kigge nærmere på.

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 24. mar 2004 kl. 16:22 (CET)


Artikler i ental[redigér wikikode]

Hej Wildt

Husk at artikler skal være i ental og ikke i flertal. Hvis du opretter begge former, så sørg for at hovedartiklen er i ental. Hvis det drejer sig om et udsagnsord, så skal bøjningen navneform benyttes.

Claus Sørensen 27. apr 2004 kl. 00:29 (CEST)


Hej Claus


Det glemte jeg lige, men jeg skal jeg huske det.


Wildt 27. apr 2004 kl. 01:16 (UTC)

Hej Wildt

Igen (se øverst) en påmindelse om at bruge beskrivelsesfeltet.

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 10. jun 2004 kl. 07:30 (CEST)

Billede:Michel Foucault.jpg[redigér wikikode]

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 03:42 (CET)

Billede:Pan.jpg[redigér wikikode]

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 04:26 (CET)