Brugerdiskussion:Wolfram

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej Wolfram

Aha, du er nordmand; så forstår jeg bedre hvorfor der er "norske levninger" i dine oversatte artikler, selvom du klarer det ganske godt. Det er modigt at oversætte fra norsk til dansk - gid jeg kunne det modsatte...

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 26. nov 2003 kl. 21:59 (CET)

Hej igen, Wolfram

Du bør bruge "Flyt side"-funktionen fremfor klippe-klistre, når du vil lave en redirect; på den måde bevares historikken i den aktuelle artikel fremfor i redirect-artiklen.

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 29. nov 2003 kl. 02:13 (CET)


Norsk Wikipedia[rediger kildetekst]

Hej Wolfram,

Jeg kan se du er aktiv på den norske Wikipedia, ved du om den norske oversættelse på m:LanguageNo.php er nogenlunde komplet? Hvem på den norske Wikipedia bør jeg mon kontakte om det?

Hvis det har interesse kan jeg godt forsøge at sætte lidt skub i en opdatering af den norske Wikipedia. Første skridt er at få den oversatte fil i CVS, det har jeg adgang til at gøre.

-- Christian List 5. dec 2003 kl. 04:00 (CET)

Oversættelsen er helt komplet, jeg har selv oversat en del af den. Det ville være meget fint om du ville hjælpe os at få vår wiki opdateret. Jeg har forstået at Brion arbejder med et forbedret script til at importere eksisterende artikler, men jeg ved ikke, om han er ferdig. Den finske wiki blev opdateret for nogle dage siden, så måske er han? -- Wolfram 5. dec 2003 kl. 04:07 (CET)

Jeg har lige forsøgt at lægge den i CVS, men jeg får følgende fejlmeddelelse:

  • Warning : 'LanguageNo.php' has some escape characters in it (0x00-0x20, 0x80-0xFF), you should correct it first

Jeg kan ikke lige finde disse forkerte tegn, måske er det æøå den brokker sig over, men jeg havde ingen problemer med den danske fil. Kan du se nogen forkerte tegn i filen?

-- Christian List 5. dec 2003 kl. 04:29 (CET)

Nej, det ved jeg virkelig ikke. Wolfram 5. dec 2003 kl. 04:34 (CET)

Jeg kan kun finde de nordiske bogstaver, så det må bare være det den brokker sig lidt over. Jeg har puttet LanguageNo.php i CVS, så nu må vi se om ikke det kan sætte lidt gang i Brion :-)

-- Christian List 5. dec 2003 kl. 04:53 (CET)

Du skal have mange tak. Det bliver flot at komme over i "moderne tid" i Norge også :-) Wolfram 5. dec 2003 kl. 05:04 (CET)


Har du læst denne mail, og de andre i samme tråd? Jeg tror i på den norske Wikipedia er nødt til at diskutere om i er villige til at gøre det manuelle arbejde der er nødvendigt, eller i vil blive ved med at vente? En af jer der skriver norsk er nok også nødt til at arbejde sammen med Brion Vibber for at få opdateringen gennemført, hvis i beslutter det skal være nu.

Hvis i har brug for hjælp med noget, så sig endelig til. -- Christian List 9. dec 2003 kl. 03:01 (CET)

Jeg får se. I øjeblikket er der kun tre-fire aktive personer (knap nok) på den norske wikipedia, så måske venter vi hellere, hvis det er rigtigt, at det vil tage så meget tid som jeg får indtryk af her [1]. Jeg vil lige spørge, hvad de andre mener. Wolfram 9. dec 2003 kl. 04:02 (CET)


Jeg kan se en enkelt positiv respons på den norske side, der er vist ikke den helt store aktivitet der!

Italienerne ser ud til at have opdateret uden de helt store problemer.

Jeg kan godt modificere robotten til at gemme samtlige sider en gang, det vil muligvis tage et par dage for robotten, men det skulle give minimalt arbejde for os mennesker.

Så det eneste arbejde der er tilbage, er at flytte de sider der fejlagtigt har store bogstaver og diskussionssider og brugersider, men det skulle være overkommeligt.

Hvis du siger ja, så vil jeg foreslå vi beder Brion om en opdatering for eksempel på mandag ca. kl. 8.00 norsk tid?

-- Christian List 11. dec 2003 kl. 16:31 (CET)

Ja, det ville være fint. Wolfram 11. dec 2003 kl. 19:19 (CET) 

Fint, jeg har skrevet til Brion, så nu får vi se. -- Christian List 11. dec 2003 kl. 20:02 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 12. mar 2006 kl. 23:16 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 12. mar 2006 kl. 23:45 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 01:09 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 03:23 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 04:20 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 05:13 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 05:14 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 05:58 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 06:16 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 06:26 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 06:43 (CET)