Brugerdiskussion:XTZGZoReX

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Dette er XTZGZoReX' diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til XTZGZoReX.

Gode råd[rediger kildetekst]

Hej Zor. Mon ikke vi kan lokke dig til at følge god skik her på Wikipedia på to punkter:

  1. Ikke bare at slette sin brugerdiskussion; hvis du ikke ønsker at have det hele stående, så kan bruge en arkivering. Du kan jo alligevel ikke skjule alting (hvis det er hensigten), da historikfaciliteten gør det muligt at se alle tidligere indlæg.
  2. At huske at bruge forhåndsvisning. Det har du fået tip om før (jeg har set i din historik), men du har åbenbart glemt det med 21 ændringer i samme artikel inden for få timer her til formiddag.

Fortsat god arbejdslyst. Arne (Amjaabc) 6. mar 2009, 12:05 (CET)

Var på ingen måde meningen at gemme noget af vejen. Jeg tror bare det ligesom forsvandt som jeg redigerede min diskussionsside... Jeg skal nok bruge arkivering i fremtiden.
Jeg var i den tro, at det var smartest at ændre det hen ad vejen i stedet for at have mange forskellige ændringer i en redigering. Men hvis det er bedre med få redigeringer med meget indhold, skal jeg nok begynde at redigere på den måde.
--Zor 6. mar 2009, 17:15 (CET)
Hej igen Zor. Ja, almindeligvis er det rarest med færre, men større redigeringer. Prøv at se på historikken for en artikel med mange redigeringer - det bliver helt umuligt at se, hvornår der reelt er sket nogen ændringer. Men hvis du gerne vil arbejde med mange mindre ændringer, så vil jeg foreslå, at du gør det i en sandkasse (Bruger:XTZGZoReX/sandkasse eller lignende) og så kopierer det hele til den rigtige plads, når du er tilfreds. Mvh. Arne (Amjaabc) 6. mar 2009, 17:25 (CET)
Har intet problem med store redigeringer, så jeg begynder bare at gøre det sådan for fremtiden. --Zor 6. mar 2009, 17:38 (CET)

Forhåndsvisning[rediger kildetekst]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Harne 17. apr 2009, 14:17 (CEST)