Brugerdiskussion:Xet.dk

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

Billeder[rediger kildetekst]

Jeg skal hermed opfordre dig til at uploade billeder til Wikimedia Commons, der er en medie-portal for alle wiki-projekterne. Ved at uploade et billede til Commons kan det således benyttes på f.eks. også engelsk Wikipedia. Når du uploader et billede til dansk Wikipedia er det kun tilgængeligt her.

Under alle omstændigheder er det naturligvis dit eget valg. --|EPO| 31. maj 2006 kl. 23:40 (CEST)

Valget med at uploade billeder kun på den danske er bevidst - og så også fordi jeg ikke har oprettet en profil på commons endnu. --Xet.dk 31. maj 2006 kl. 23:42 (CEST)

Du har uploadet et logo fra foreningen SMil. Jeg er blevet kontaktet af et bestyrelsesmedlem herfra, der gør opmærksom på at det er omfattet af copyright og ønskes fjernet fra Wikipedia. Du har lagt det på med en licens om at du selv har lavet det - den holder vist ikke, Granberg. Jeg sletter logoet (logoer er som regel altid omfattet af copyright) og beder dig overveje licenser en anden gang. --Jørgen 3. jun 2006 kl. 10:01 (CEST)

Ja - det er selvfølgelig en fejl at lægge deres logo ind som egen licens! Selv om det er en tegning, jeg selv har lavet, er det selvfølgelig logoet, der er copyright på - og ikke selve tegningen... --Xet.dk 6. jun 2006 kl. 12:14 (CEST)