Cego A/S

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
CEGO A/S
Virksomhedsinformation
Selskabsform Aktieselskab
Branche softwareudvikling Kasino Online
Grundlagt 2000
Hovedsæde Aalborg, Danmark
Organisation
Antal ansatte
ca. 100
Eksterne henvisninger
Cego.dk

CEGO A/S er en dansk software og spiludviklingsvirksomhed, som beskæftiger sig primært med udvikling af casual onlinespil, communitybaserede spil og spiludvikling i det hele taget.

Virksomheden blev grundlagt den 26.juni 2000 af Jacob Frederik Christensen, og startede med udvikling og drift af online spillesiden komogvind.dk, og er i dag Danmarks største site for casual gaming.

I forbindelse med liberaliseringen af spillemarkedet i 2012, købte iværksætteren Mads Veiby sig i 2011 ind i virksomheden[1], og som de første erhvervede CEGO A/S en femårig spillelicens med spilportalen spilnu.dk. [2]

Danske Spil A/S købte i 2014 60% af aktierne i CEGO A/S[3], og den resterende ejerkreds udgøres af Mads Peter Veiby og af brødrene Jacob Frederik Christensen og Anders Gautier Christensen.

CEGO A/S har hovedsæde i KMD bygningen i Aalborg og beskæftiger omkring 100 mennesker med primært udvikling af casual spil, som både markedsføres og drives via egne sites, men ligeledes leveres spil til hovedaktionæren Danske Spil.[4]

Referencer[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]