Chris MacDonald

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Chris MacDonald (født 10. januar 1973 i Seattle, USA) er en amerikansk foredragsholder og klummeskribent, der har boet i Danmark siden 1999.

Han afholder foredrag og workshops om sund livsstil, motivation, personlig udvikling, lederskab, coaching og teambuilding over hele landet.

Privat[redigér | redigér wikikode]

Chris MacDonald er søn af tidligere pilot, Cal MacDonald, og Valerie MacDonald.

I 2005 deltog Chris MacDonald i Race Across America. Chris MacDonald fik en sølvmedalje og titlen 'Rookie of the Year'. Race Across America er et 5.000 km non-stop løb fra kyst til kyst tværs over USA på cykel. Rytterne tilbringer mere end 21 – 22 timer i sadlen hvert døgn og krydser både bjergkæden Rocky Mountains og Mojave-ørkenen.

MacDonald er – på trods af mange års bosættelse i Danmark – fortsat amerikansk statsborger, men sagde ved Alt For Damerne Kvindeløb 2016 i Aarhus, at han arbejder på at anskaffe sig dansk statsborgerskab.

Karriere[redigér | redigér wikikode]

MacDonald arbejder med sundhed, træning og kost. Han er uddannet cand. scient. i Human Fysiologi ved Københavns Universitet og er grundlægger af Sundhed i Balance og Strong Body Strong Mind konceptet.

Chris MacDonald har medvirket i flere tv-programmer, blandt andet By på Skrump, Chris og Chokoladefabrikken, Chris på skolebænken, Chris på vægten og U-turn - en sidste chance.

Bibliografi[redigér | redigér wikikode]

  • Du er ikke alene (2011)

Ekstern henvisning[redigér | redigér wikikode]