Deb Lyons

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Deb Lyons

Født New York City, New York, USA Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Sanger, sangskriver Rediger på Wikidata
Eksterne henvisninger
Deb Lyons' hjemmeside Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Deb Lyons (Deborah Lyons) er en singer-songwriter fra New York City. Hun er mest forbundet med sit arbejde i Broadway, og er kendt for sine mange optrædener i klubber som The Bitter End og The Bottomline.

Lyons har indspillet med den anerkendte komponist Yuki Kajiura på albummet Fiction, samt flere sange herunder temaet for Xenosaga II. Gennem remixes har hendes stemme også optrådt i Xenosaga III. Hun har sunget på jingles til Toyota, Jet Blue, Milky way og har lagt stemme til flere Fisher Price legetøj. Der ud over har Lyons optaget med Chieftains og børnekunstnere som Yosi og Mr. Scott Music Man.

Lyons har optrådt og indspillet med andre musikere som omfatter Donna Summer, The Mamas & the Papas, Lee Ann Womack, Rosanne Cash, Carrie Underwood, Emily Bindiger, Carolee Goodgold, Jim Barbaro, Margaret Dorn, The Bingo Boys, Gigi on the Beach, og Ed Palemo Big Band.

Lyons har været i flere sceneproduktioner, her under en national rundrejse med Jekyll & Hyde, og Smokey Joe Cafe på Broadway og West End i London og regionale produktioner af Hairspray, side om side med Sondheim, og Pumpboys & Dinettes.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]