Deontay Wilder vs. Tyson Fury

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gnome globe current event.svgDenne artikel beskriver en fremtidig begivenhed
Denne artikel eller sektion handler om planlagt eller forventet fremtidig begivenhed.
Der kan forekomme spekulativ information, og indholdet kan ændres dramatisk når begivenheden nærmer sig og mere information bliver tilgængelig.

Deontay Wilder vs. Tyson Fury var en professionel boksekamp, der fandt sted den 1. december, 2018 i Staples Center i Los Angeles. Den forsvarende WBC-sværvægtmester Deontay Wilder mødte udfordreren og tidligere WBA (Super), WBO, IBF, IBO og The Ring-sværvægtsmester, Tyson Fury.

Den 27. september, 2018 blev kampen endelig officielt annonceret til at finde sted den 1. december, hvor valget af arena var Staples Center i Los Angeles, til fordel for arenaer i Las Vegas og New York. En tre-bys press tour blev også annonceret med London, New York og Los Angeles der skulle besøges i løbet af tre dage, hvilket begyndte den 1. oktober og sluttede den 3. oktober.[1][2]

Udsendelse[redigér | redigér wikikode]

Kampen vistes live på Showtime pay-per-view i USA og på BT Sport box office i Storbritannien, hvilket gjorde det den første sværvægtskamp der både blev pay-per-view i USA og Storbritannien siden Lennox Lewis boksede mod Mike Tyson i 2002.

Referencer[redigér | redigér wikikode]