Diskussion:"Rigtige mænd tager ikke backup"

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Herunder en lille kommunikation om det relevante i artiklen eller ej, kopieret fra Brugerdiskussion:Amjaabc:

"Rigtige mænd tager ikke backup"[rediger kildetekst]

Kære Arne Jensen hvori ligger min fejl i "Rigtige mænd tager ikke backup", således at du vurderer artiklen til at være en "ikke-encyklopædisk artikel"?

Med venlig hilsen Rehak

20. apr 2008, 11:14 (CEST)

Hej Rehak. Jeg kan måske godt forstå, at du spørger, men jeg betragter artiklen som en historie om et citat. Citatet er såmænd ok - jeg kender det godt selv - men det hører nærmere til i søsterprojektet Wikiquote. Se Wikipedia:Hvad Wikipedia ikke er, punkt 11.
Jeg forsøgte at skrive det i beskrivelsen - se artiklens historik, men ellers står der jo også et link til Wikipedia:Hvad Wikipedia ikke er i meddelelsen.
Jeg håber, at du er med. Se også gerne nogle af linkene på velkomsthilsenen på din egen diskussionsside. Mvh. Arne (Amjaabc) 20. apr 2008, 11:39 (CEST)
PS. Jeg tillod mig lige at sætte en overskrift på din henvendelse af hensyn til overskueligheden her på siden.


30. apr 2008, 07:36 (CEST)

Hej Arne. Ok, det er forstået. Men som du selv skriver, så handler artiklen om historien bag citatet - og jeg synes ikke læse baggrund for citaterne på Wikiquote. (Skrev Rehak (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Jeg vil fortsat mene, at citatet ikke hører hjemme her uanset historien. Noget andet er, at jeg egentlig godt kunne tænke mig en slags dokumentation af historiens autenticitet samt ikke mindst af, at det faktisk er første gang, det er udtalt. Ellers kunne man argumentere for sletning af artiklen af den grund (også). --Arne (Amjaabc) 30. apr 2008, 10:00 (CEST)
Personligt kan jeg heller ikke se relevansen af dette citat i en encyklopædi. Mig bekendt kan man sagtens oplyse baggrunden for et bestemt citat på Wikiquote - naturligvis i begrænset længde. --|EPO| 24. maj 2008, 11:05 (CEST)[svar]