Brugerdiskussion:Amjaabc

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Dette er Amjaabcs diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Amjaabc.

Arkiver
Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 09. May 2021 05:30

Biker-Jens[rediger kildetekst]

Hej Arne,

1000 TAK! Fordi du har oprettet siden som ugens artikel. Det var virkelig pænt gjort af dig! :-) Hav en fortsat god søndag. Med venlig hilsen Pelle Hansen 14. mar 2021, 11:59 (CET)

Det var så lidt. God dag til dig også. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 14. mar 2021, 15:37 (CET)

Hurtigslet[rediger kildetekst]

God formiddag Arne,

Vi mangler en administrator til at slette en række nonsens-sider: Antonio Romero Monge, Jordnøddeolie, Gerlingen, Serpukhov-15 og Jean-Pierre Houël. Mange tak, med venlig hilsen Pelle S.H. 9. apr 2021, 11:31 (CEST)

Jeg kan se, at det er sket. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 9. apr 2021, 12:32 (CEST)
Så er den gal igen: Brugerdiskussion:Sally2901, Hákun, Naturskole, Fodboldinvalid, Fakta om samsøe, Nikoline Olivia Snoer, Brugerdiskussion:Sejemus, Bruger:Sally2901 og Stars plays. Med venlig hilsen Pelle S.H. 14. apr 2021, 13:00 (CEST)
Så skulle det vist være klaret. I øvrigt er det nok bedst i lignende tilfælde at slå sådan noget op på Wikipedia:Anmodning om administratorassistance. Så er det ikke lige afhængigt af, om jeg ser det. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 14. apr 2021, 13:11 (CEST)
Tak! Kunne se du var den eneste administrator der lige var på derfor skrev jeg, men fremadrettet vil jeg benytte mig at administratorassistance - tak for rådet. Nu hvor jeg alligevel lige har dig så er det blevet oprettet yderligere fire stk. Samsøe, Massimo Dutti, Bruger:Swaggosswsws og Nikoline Olivia Snoer. Hav en fortsat god onsdag :-) Med venlig hilsen Pelle S.H. 14. apr 2021, 13:16 (CEST)

Redigering af indledning til Thomas Vinterberg[rediger kildetekst]

Hej Arne

Tak for din feedback på den indledning, jeg har skrevet til Thomas Vinterbergs side. Jeg har valgt at tilbagerulle din redigering, da jeg fandt den efterfølgende indledning alt for kort og ikke omfattende nok, nærmest grænsende til utilstrækkelig. Jeg har taget din kritik til mig og trimmet indledningen ned, hvilket nok også var nødvendigt, så tak for det. Næste gang vil jeg dog gerne at du skriver i diskussionen før du bare sletter, da jeg har lagt utrolig meget arbejde i den artikel (og er ikke engang færdig endnu), og jeg vil være ked af pludselig at se det slettet uden mulighed for at diskutere det først. Det er min opfattelse at indledninger til artikler netop skal kort opsummere hovedteksten, og der vil derfor være enkelte ting, der går igen.

Hav en god aften

Tak Mvh E-Turner

Hej E-Turner. Jeg er med på, at det nok var en lidt drastisk ændring, men jeg syntes netop, at mit forslag til indledningen opsummerede hovedteksten. Jeg syntes, at der var for meget fokus på enkelte priser, som nogle af filmene havde fået, og jeg går selv meget op i, at indledningerne ikke skal være for lange. Ideelt set skal de være udformet, så man stort set direkte kan tage indledningen og bruge den i Ugens artikel, som jeg ofte har oprettet.
Nogle af dine kommentarer lyder lidt, som om du føler et ejerskab for artiklen, og jeg vil i al respekt gøre opmærksom på, at Wikipedia er et samarbejdsprojekt, så derfor kan man ikke bare regne med, at man selv kan bestemme over indholdet af en artikel. Når det så er sagt, synes jeg både, at du har accepteret nogle af mine bidrag, og at du generelt har gjort et stort stykke arbejde med artiklen. Indledningen, som den nu fremtræder, ser rigtig fin ud! Jeg kan nok godt finde på at rette lidt mere; jeg går fx en del op i, at referencerne fremtræder ensartede, hvilket bedst gøres ved brug af {{kilde}} skabelonen eller lignende.
Jeg går ud fra, at du på et tidspunkt vil skrive lidt om filmene mellem Jagten og Druk - det ser jeg frem til. Som du måske ser, har jeg foreslået artiklen udnævnt til "lovende artikel", og hvis det ikke sker før, vil jeg forvente, det sker, når disse film er omtalt i artiklen. Fortsat god arbejdslyst. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 6. maj 2021, 11:24 (CEST)[svar]

Tak ![rediger kildetekst]

Hej Arne Tusind tak for dine kritiske kommentarer, jeg tager allesammen til mig, og vil gerne blive bedre og lærer hvordan al t bliver gjort korrekt, så hold dig ikke tilbage med at kommenterer hvis jeg laver noget forkert !! :-) Jeg elsker at lærer at gøre tingene rigtigt. Jeg ved ikke rigtig hvordan man melder sig til her, men er glad for at du kan lide mine artikler :-) Jeg er muikse af uddannelse på Musikkonservatoriet, både på klassisk og rytmisk afdeling, og ved en del historisk om mange ukendte komponister og musikere, så håber i vil acceptere mine mange bidrag, ellers sig gerne til. Jeg vil bare gerne udvide den danske Wikipedia, til at havde så mange komponister og musikere fra alle Verdens lande som er vigtige med på dansk som muligt, da jeg mener der mangler rigtig mange !!!! Jeg har en stor viden om alle disse komponister og musikere, og har studeret både indspilninger og historien bag mange af dem jeg sætter på. Så ved du lidt om mig. Tak tak, jeg skal gøre mit bedste for at huske dine råd. (Denne usignerede kommentar er skrevet af 89.23.224.118 (diskussion • bidrag) 20. maj 2021, 23:14‎)

Jeg er glad for, at du tager mine kritikpunkter positivt, for sådan var de også ment. Jeg er lidt forvirret over noget af det du skriver, om at du ikke rigtig ved, hvordan man "melder sig til". Hvis du mener, hvordan man får en brugerkonto, så kan du gøre det på denne side: Opret en ny brugerkonto. Det vil jeg bestemt anbefale dig, for så får du også en brugerside, hvor du fx kan fortælle noget om din baggrund (som du har gjort herover), og en brugerdiskussionsside (som denne her!), hvor andre kan henvende sig til dig. Du kan vælge at bruge dit eget navn eller et pseudonym, som mange af os gør. Jeg skal dog understrege, at det ikke er et krav at have en brugerkonto; blot er kommunikationen generelt lidt nemmere.
Du er også altid velkommen til at spørge - med eller uden brugerkonto. Hvis det er generelle spørgsmål, så er Nybegynderforum et godt sted, men hvis det er om en konkret artikel, gør man det typisk på artiklens diskussionsside (fx Diskussion:Ludwig van Beethoven).
Og så lige endnu et lille tip: Når du skriver på diskussionssider (igen med eller uden brugerkonto), anbefaler vi, at du "underskriver" dig. Det gøres nemmest med fire tilder (~~~~). Så kommer det til at se ud noget i retning af det du ser efter mit "Mvh." herunder.
Fortsat god arbejdslyst. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 21. maj 2021, 09:50 (CEST)[svar]

Translation notification: VisualEditor/Newsletter/2021/June[rediger kildetekst]

Hello Amjaabc,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page VisualEditor/Newsletter/2021/June is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is mellem. The deadline for translating this page is 2021-06-20.

This short newsletter is good news about posting comments on wiki. You can try out the "Discussion tools" in the Beta Features here at Meta-Wiki, too: Special:Preferences#mw-prefsection-betafeatures. Thank you!

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

You can change your notification preferences.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 16. jun 2021, 02:16 (CEST)

Spillertrupper til EM i fodbold 2020[rediger kildetekst]

Hej! Kan jer skabe landsholdskabeloner til EM i fodbold 2020?. Skabelon for alle holdene som tok del i mesterskabet. Dette er vigtigt. Mvh Sondre --88.89.103.4 13. jul 2021, 11:27 (CEST)

Ja, det kan jo godt lade sig gøre. Men jeg har ikke tid til det i nærmeste fremtid. Og selv om det da kan være rart at have dem, mener jeg ikke, at det er mere vigtigt end så mange andre opgaver. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 13. jul 2021, 22:50 (CEST)

Translation notification: Wikimedia Foundation elections/2021/Voting[rediger kildetekst]

Hello Amjaabc,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Wikimedia Foundation elections/2021/Voting is available for translation. You can translate it here:Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

You can change your notification preferences.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 2. aug 2021, 12:21 (CEST)

Translation notification: Wikimedia Foundation elections/2021/2021-09-07/2021 Election Results/Short[rediger kildetekst]

Hello Amjaabc,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Wikimedia Foundation elections/2021/2021-09-07/2021 Election Results/Short is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is høj. The deadline for translating this page is 2021-09-07.

This short text (125 words) is meant to announce the results of the board elections on September, 7 to as much communities and volunteers as possible on such short notice in their native tongue. Please help us to make that happen!

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

You can change your notification preferences.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 6. sep 2021, 21:04 (CEST)

UCoC enforcement group for Scandinavian projects[rediger kildetekst]

Jag undrar om du haft möjlighet titta på detta förslag vi på no och svwp diskuterar. Tanken är att inrätta något enkelt lokalt så vi inte behöver vi indragna i processer som den kommande globala enforcemnet gruppen kan starta upp om det dyker upp frågor/klagomål till den från användare på våra projekt. Har du synpunkter, frågor? Tror du dawp kan vara intresserad ingå som intressent, dvs att vara med i den fortsatta diskussionen om en sådan grupp. Det handlar inte primärt om frågan om resurser från dawp, det kan lösas på olika sätt.Yger (diskussion) 26. sep 2021, 15:37 (CEST)

Det er vist bedre at lægge det på Wikipedia:Landsbybrønden, så flere her på da-wiki kan forholde sig til det. Jeg kopierer dit indlæg dertil. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 26. sep 2021, 20:38 (CEST)

Translation notification: Movement Charter/Drafting Committee/MCDC Voter Email short 12-10-2021[rediger kildetekst]

Hello Amjaabc,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Movement Charter/Drafting Committee/MCDC Voter Email short 12-10-2021 is available for translation. You can translate it here:


The deadline for translating this page is 2021-10-11.

The Movement Charter Drafting Committee Election starts next Monday. We would like to send eligible voters an email, letting them know that now is the time to vote. Of course this should happen in the respective language of the voter. It is only 195 words, a few minutes of work with a great impact! Any language is highly appreciated, we appreciate your help a lot. Thank you and have a great weekend! :)

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

You can change your notification preferences.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 8. okt 2021, 19:50 (CEST)

Lande ved olympiske lege[rediger kildetekst]

Hej! Angående artikler om lande i olympiske lege. Så ville det være smart at lave en og en artikkel om hvert lande. F.ex ved Sommer-OL 1976, 1980, 1984 eller 1988 osv. Lande ved sommer-OL 1920, 1924, 1928, 1932, 1936 osv. Dette vil kreve arbeide og at folk har energi til det. Det å oprette en og en artikkel om dagen i det små kan være lurt. Se om det findes brugere som kan oprette artikler om forskellige lande. Det er lurt at ikke masse-oprætte artikler. Mvh Sondre --62.73.207.204 11. nov. 2021, 19:11 (CET)[svar]

Hej Sondre. Jeg kan godt se din pointe, men jeg bruger for tiden hellere min begrænsede tid på at arbejde med artikler om sportspersoner. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 12. nov. 2021, 08:48 (CET)[svar]

Bevidsthed[rediger kildetekst]

Hej Amjaabc

Artiklen "Bevidsthed" har følgende anmærkning: "Der er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem." Jeg har nu udvidet artiklen, og der er kommet 49 referencer. Kan du slette anmærkningen nu? Kan jeg for øvrigt selv slette en sådan anmærkning i en lignende situation? Alexandramander (diskussion) 24. nov. 2021, 13:40 (CET)[svar]

Hej. Jeg kan se, at du fandt ud af selv at fjerne mærket. Det ser ud til at være ok - der er i hvert fald mange kildeangivelser nu. Jeg har ikke viden nok om emnet til at vurdere kvaliteten af dem, men der er vel andre brugere, der gør det. Jeg har en kommentar til dig: Din opdatering af artiklen er lavet med en stribe små redigeringer. Det vil være dejligt med færre, men større ændringer er at foretrække, da artiklens historik bliver kortere. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 27. nov. 2021, 23:02 (CET)[svar]

Ray Houghton[rediger kildetekst]

Hej! Er det mulighed for deg til å kigge på den irske fodboldspilleren Ray Houghton?. Dette er en spiller som både har været landsholdspiller og klubspiller. Han var landsholdspiller for Irland og mest kendt var han da han spillede for Liverpool, Oxford og andre hold. Mvh Sondre --SndrAndrss (diskussion) 27. nov. 2021, 23:15 (CET)[svar]

Hej Sondre. Jeg opfylder ikke ønsker. Prøv i stedet Wikipedia:Efterspurgte artikler. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 27. nov. 2021, 23:22 (CET)[svar]