Brugerdiskussion:Amjaabc

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Dette er Amjaabcs diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Amjaabc.

Arkiver
Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 04. Dec 2019 05:30

Assistance til strandet diskussion[redigér wikikode]

Hej Arne/Amjaabc. Jeg har haft en udmærket diskussion https://da.wikipedia.org/wiki/Diskussion:Hans_Mortensen_(storkøbmand)#Hans_Mortensen_(2) med administrator KnudW. Som du kan se, er denne dialog imidlertid endt med, at KnudW af principielle grunde henviser til en anden administrator. Har du mulighed for at gennemse diskussionen og det pågældende bidrag, da en række ændringer, deklarationer nu er faldet på plads, og der gerne skulle være gjort udførligt rede for alle relevante forhold, hvilket burde overflødiggøre den tilbageværende kvalitetsskabelon. Mvh RODAPA (diskussion) 23. sep 2019, 00:01 (CEST)

Hej RODAPA. Jeg må nok melde fra her og nu, idet jeg ikke ser mig i stand til at gå materialet igennem i det omfang, der ser ud til at være påkrævet her. Jeg har i almindelighed stor respekt for Knuds vurderinger, og på baggrund af hans kommentarer forudser jeg en del undersøgelser etc. her, hvis jeg skal gøre arbejdet med god samvittighed. Måske det kunne være en opgave for Tøndemageren? —Arne (Amjaabc) (diskussion) 23. sep 2019, 16:20 (CEST)

Kvalifikation og udtagelse til sommer OL 2020.[redigér wikikode]

Kvalifikation og udtagelse, 2

Jeg vil foreslå, at vi holder disse informationer i en selvstændig artikel, og jeg oprettede for nogen tid siden Kvalifikation og udvælgelse af deltagere for Danmark ved sommer-OL 2020 til dette i lighed med Kvalifikation og udvælgelse af deltagere for Danmark ved sommer-OL 2016. Man skal tænke på, at deltagelsen ved selve OL kan blive ret omfattende i sig selv, og hvis også kvalifikation og udtagelse skal være med, bliver artiklen temmelig uoverskuelig. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 26. nov 2019, 17:21 (CET)

Hvad tænker du om dette, @AJ5960:? —Arne (Amjaabc) (diskussion) 1. dec 2019, 11:05 (CET)

AJ5960: Jeg tænker at det nok er det rigtigste at gøre. Der er dog en række udfordringer, da der på den nyoprettede side anvendes en række mindre heldige udtryk og vendinger, som ikke er i tråd med standarden på sommer-OL 2020 hovedsiden. Dette skal rettes op. Men det skal jeg nok få gjort, det tager bare lidt tid. Indtil vi får lavet hele overflytningen vil jeg dog holde "Danmark ved sommer-OL 2020 opdateret, så vi ikke mister overblikket. —Jens (AJ5960)