Brugerdiskussion:Amjaabc

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Dette er Amjaabcs diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Amjaabc.

Tak![redigér wikikode]

Hej Arne, tak for dit bidrag til Wikipediajournalen. Måske din artikel kan skabe endnu mere interesse i kommende fokusmåneder! Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 27. apr 2017, 13:17 (CEST)

Nyheder for maj 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 5 - udgivet 1. maj 2017

Spørgsmål om flytning af en tekst[redigér wikikode]

Hej Amjaabc. Jeg vil spørge dig om et spørgsmål omkring hvordan man flytter en tekst. Bl.a som eksempel, vil jeg gerne flytte Ringkøbing Håndbold's hjemmebane ROFI-Centret til deres nye Green Sports Arena. Hvordan gør jeg det? Mvh. Magn9359 (diskussion) 17. maj 2017, 19:04 (CET) Magn9359 (diskussion) 17. maj 2017, 19:05 (CEST)

Hej Magn9359. Jeg har godt set, at du var ved at ændre noget for nogle dage siden. Jeg er ikke klar over, præcis hvad du mener: Er det artiklen Rofi-Centret, du ønsker flyttet? For det er jeg ikke enig i. Som jeg har læst mig til, er det kun hal 1, der fremover hedder Green Sports Arena, mens Rofi-Centret som helhed ikke har ændret navn, og det har jeg skrevet om i artiklen om centeret. Og i artiklen om håndboldklubben står det da meget fint i infoboksen, synes jeg - men det kan naturligvis rettes i selve teksten, det kan du bare gøre.
Hvis du kan overbevise mig om, at hele centret har ændret navn, så er det en anden sag; så siger du lige til, så klarer vi det. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 17. maj 2017, 22:42 (CEST)
Jeg er ret sikker på at brugerdiskussionssider ikke er det rette sted at afklare ændring af artikelnavne. Det bør ske på artiklens diskussionsside og/eller Wikipedia:Flytteforslag. --Madglad (diskussion) 17. maj 2017, 23:00 (CEST)
Selvfølgelig er det formelt set det rigtige, men her kommer en lille uformel teknisk forespørgsel, og så svarer jeg lige på den - at det så snerper hen imod en diskussion af en flytning, er jo hvad der kan ske. Jeg mener ikke, at vi behøver at være så formelle - endnu. Afhængig af svaret fra Magn9359 skal jeg da nok følge den korrekte procedure. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 18. maj 2017, 08:47 (CEST)

Hej igen Amjaabc. Jeg undskylder over at ikke bemærkede det, men jeg vil bare spørge helt konkret om hvordan jeg flytter en tekst til et andet navn. Bare til fremover, hvis jeg skulle støde på en side som har fået nyt navn. Mvh. Magn9359 (diskussion) 18. maj 2017, 14:17 (CET)

Det er helt i orden. Du kan se på Hjælp:Flytning, hvordan man gør. Vær dog opmærksom på, at der henvises til en lidt ældre udgave af skærmens udseende: Flyt-funktionen finder under punktet "Mere", lige til venstre for søgefeltet i øverste højre hjørne af skærmen på alle artikelsider. Selve dialogen til flytningen er vist nogenlunde forståelig. Ellers spørg igen - enten her eller måske endnu bedre på Hjælp:Nybegynderforum. Der er der nok flere, der ser dit spørgsmål. Fortsat god arbejdslyst. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 18. maj 2017, 14:24 (CEST)

Fodboldtransfers[redigér wikikode]

Hej Arne. En stor tak for din oprydning på AGF Fodbold mht. transfers. En god løsning at flytte de gamle data til selvstændig artikel. Men problemet findes på masser af fodboldartikler. Kan en bot løse det fremadrettet?--Ramloser (diskussion) 29. maj 2017, 21:29 (CEST)

Hvis man kan finde en klar regel, må det vel kunne lade sig gøre. Spørgsmålet er så efterfølgende, om trupændringerne er angivet på samme måde. En anden måde at gøre det på kan ses i Viborg Fodsports Forening, men så kan jeg egentlig bedre lide den selvstændige artikel. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 29. maj 2017, 23:03 (CEST)
Bruger:Amjaabc|Arne (Amjaabc) (diskussion) Hvad mener du om følgende regel:"Fodboldtransfers flyttes til en selvstændig artikel tre år efter, at de er registreret på Wikipedia"? Begrundelse: Efter tre år har oplysningerne næppe betydning for en bred læserskare, men kan stadig være nyttige, hvis en bruger arbejder på en artikel om en spillers karriereforløb. --Ramloser (diskussion) 30. maj 2017, 09:34 (CEST)
Jeg ved ikke, om vi ligefrem skal have en regel, men en tommelfingerregel er vel ikke så dum. Tre år er i hvert fald nok efter min mening. Lad os tage det op på Wikipedia-diskussion:WikiProjekt Fodbold, så flere kan være med i diskussionen. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 30. maj 2017, 11:04 (CEST)

Bratsk[redigér wikikode]

Jeg kan se, du oprindeligt har oprettet Skabelon:Klimaoversigt. Jeg har forsøgt at anvende den i artiklen om Bratsk, men det gik ikke så godt, først og fremmest kommer tallene for temperaturerne til at stå underligt i boksen, ikke pænt over og under "stablerne", og så kan jeg ikke huske, hvordan man får boksen til at rykke op på siden af by infoboksen (så vidt jeg husker er det noget med clear et eller andet). Jeg vil meget gerne have det løst, da jeg forsøger indrette byartiklerne så de overholder den aftale du og Rmir2 indgik på WikiProjekt Verdens lande, altså rækkefølgen af afsnitene. Det betyder jeg skal løse det for samtlige byartikler ikke bare Bratsk. Du kan se denne udgave af artiklen: oldid=9086096. Jeg håber du kan hjælpe mig. Hvis Skabelon:Klimaoversigt bliver sat til float=right på siden af infoboks by tænkte jeg at benytte det hvide felt til højre til tekstomtale af klimaet. mvh Per (PerV) (diskussion) 31. maj 2017, 03:29 (CEST)

Jeg kan i hvert fald godt hjælpe dig med tallene: Den laveste temperatur skal stå først for hver måned. Jeg tror, at det andet problem løses med {{-}}. I øvrigt kan man vel diskutere, om byartikler nødvendigvis skal have samme struktur som landeartikler. Og beslutningen om strukturen blev ganske rigtigt taget af Rmir2 og jeg i fællesskab, men det ærgrer mig fortsat, at der ikke var flere, der interesserede sig for og deltog i diskussionen. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 31. maj 2017, 06:52 (CEST)
Arne: du kan med rimelighed kritisere, at vi øvrige ikke i det mindste sagde Thumbup.svg, jeg fulgte debatten intenst, men følte ikke der var noget jeg kunne bidrage med, og jeg er helt enig i række følgen på afsnittene, som jeg finder logisk og velargumenteret.
Jeg kan stadig ikke finde ud af hvorfor temperatur-tallene ikke står nydeligt i boksen på Bratskartiklen som på Skabelon:Klimaoversigt, hvor de står over og under "stablerne", hvad gør galt?mvh Per (PerV) (diskussion) 31. maj 2017, 09:44 (CEST)
Man kan evt. bruge denne metode:
{|
|-
|
{{klimaoversigt
| Bratsk
| ...
}}
|}
som jeg netop med held har afprøvet med forhåndsvisning på oldid=9086096. Man kan så evt. bruge en kolonne ved siden af til andet, måske et passende vejrbillede?
Se https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Bratsk&oldid=9086195
-- Mvh PHansen (diskussion) 31. maj 2017, 07:58 (CEST)

Tusind tak Peter, prøv at se Bratsk nu, det var præcist sådant jeg tænkte mig. Kom gerne med din uforbeholdne mening. Din kritik er velkommen. Løsningen på Bratsk-artiklen har jeg tænkt mig at benytte i alle russiske byer, hvor jeg ellers ville få whitespace! mvh Per (PerV) (diskussion) 31. maj 2017, 09:44 (CEST)

Wikipediajournalen abonnent-unudersøgelse[redigér wikikode]

Hej Wikijournalen-læser! Jeg har oprettet et spørgeskema til vores abonnenter for at undersøge hvilket indhold de primært læser i Wikipediajournalen, samt hvad de gerne vil se mere af. Jeg vil blive meget glad hvis du kan bruge 5 minutter på at besvare spørgeskemaet. Tryk her for at gå i gang! Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 1. jun 2017, 00:38 (CEST)

Skal denne flyttes?[redigér wikikode]

Hej Arne, jeg kan se du har skrevet en artikel om fokusmåned maj, den er inkluderet under "juli 2017"-udgaven af WPJ, men da juniudgaven ikke er blevet omdelt endnu, ville det så ikke være en ide at flytte den til juniudgaven? Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 1. jun 2017, 11:47 (CEST)

Ja, helt bestemt. Jeg fulgte egentlig bare anvisningerne uden at tænke nærmere på det, men indlægget må vel været gået til juli, fordi vi nu er i juni. Hvis du kan flytte det, så er det helt fint for mig! --Arne (Amjaabc) (diskussion) 1. jun 2017, 11:53 (CEST)
Ja, den driller lidt nogen gange. Den forstår heller ikke når vi går fra december til januar, så det skal man også gøre manuelt :) Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 1. jun 2017, 11:58 (CEST)

Nyheder for juni 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 6 - udgivet 1. juni 2017

Sitenotice[redigér wikikode]

Hej Arne. Jeg kan se at de har lavet redigerigen vedr. "Operation Cleanup" på sitenotice. Hvordan er kriterierne for at emner beskrives i sitenotice. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 3. jun 2017, 20:15 (CEST)

Jeg kan se det er Villy Fink Isaksen som har oprettet Fokusmåned/Juni 2017. Måske skulle jeg kontakte Villy for at høre baggrunden for at "Operation Cleanup" er valgt til fokus for juni 2017. - Savfisk (diskussion) 3. jun 2017, 20:33 (CEST)
Der har ikke været konkrete kriterier, men praksis har været at arrangementer/træf og månedens fokus bliver nævnt. Og hvad fokusemnet angår, så kan man kaste et blik på Wikipedia:Fokusmåned/Udvælgelse. --Palnatoke (diskussion) 3. jun 2017, 20:36 (CEST)
Tak for svar Palnatoke. Så blev jeg noget klogere og fik at vide hvad jeg har behov for. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 3. jun 2017, 20:59 (CEST)

LOL[redigér wikikode]

Mente du at jeg ikke havde nok at læse? hehehe :D  •   Rodejong   💬 ✉️ 19. jun 2017, 12:10 (CEST)

Sorry; jeg har ikke rigtig vænnet mig til den nye måde at løse konflikter i ændringer på. Jeg håber ikke, at du begyndte forfra med at læse det :-) --Arne (Amjaabc) (diskussion) 19. jun 2017, 12:39 (CEST)
Hehe først troede jeg der var en fejl i koderne hvormed siden gentagne gange blev ladt. Men nej... Heldigvis ikke :)  •   Rodejong   💬 ✉️ 19. jun 2017, 15:34 (CEST)

VDA[redigér wikikode]

Ja, gu' er den uddød, men det er vel fortsat et reservat ifølge kilden ? Det er nærmest det, der er det pudsige. Men har ingen problemer med den justerede tekst. :-) Pugilist (diskussion) 28. jun 2017, 09:10 (CEST)

Tja, det har du da egentlig ret i. Men hvis det er ok med dig, så lader vi den mindre pudsige tekst stå :-) --Arne (Amjaabc) (diskussion) 28. jun 2017, 09:19 (CEST)

Costa Rica[redigér wikikode]

Hej Amjaabc. Kan jeg få dig til at gennemlæse artiklen om Costa Rica og eventuelt give din bedømmelse? Jeg har arbejdet så meget med den, at jeg er ved at stirre mig blind på den, og derfor er der brug for et par friske øjne. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 1. jul 2017, 10:20 (CEST)

Jeg vil ikke love noget, for jeg får en hektisk uge, og så tager jeg på ferieret par uger. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 1. jul 2017, 23:39 (CEST)
OK. Rmir2 (diskussion) 2. jul 2017, 09:31 (CEST)

Nyheder for juli 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 7 - udgivet 1. juli 2017

Le Droit Humain[redigér wikikode]

Hej Arne! Kan jeg få dig til at slette Le Droit Humain? Dens indhold er {{copyvio}}. Med venlig hilsen   Doofenschmirtz   (Diskussion) 5. jul 2017, 14:28 (CEST)

Yes check.svg Gjort --Arne (Amjaabc) (diskussion) 5. jul 2017, 14:57 (CEST)

ICE TD[redigér wikikode]

Hej igen Arne! Jeg kan ikke helt gennemskue, hvorfor du tilbagerullede denne redigering. Ja, trods alt var billedet taget på hovedbanen i Berlin, men burde det ikke være lige meget hvor billedet er blevet taget henne? Med venlig hilsen   Doofenschmirtz   (Diskussion) 6. jul 2017, 08:19 (CEST)

Arne har formentlig vurderet, at det indsatte billede fra Berlin ikke var bedre end det eksisterende (hvilket jeg er enig i), og at der i øvrigt ikke var behov for en udskiftning. Dertil kommer, at det på dawp ikke skader at have en dansk vinkel; artiklen handler bl.a. også om den danske brug af toget. -- Pugilist (diskussion) 6. jul 2017, 08:27 (CEST)
Ja, Pugilist læser mig perfekt! Jeg var i gang med gammel patruljering (jf. Villys opfordring fra i går), og så kom jeg forbi den ændring. Man ser af og til, at en eller anden international bruger synes, at et billede (måske hans/hendes eget?) skal promoveres på en række wikier, og det er ikke altid lige fantastisk. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 6. jul 2017, 09:09 (CEST)
Personligt synes jeg, at det var et godt billede. Det vil sikkert finde anvendelse. Rmir2 (diskussion) 6. jul 2017, 09:55 (CEST)