Brugerdiskussion:Amjaabc

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Dette er Amjaabcs diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Amjaabc.

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 24. Nov 2015 05:30

Om albumudgivelser og sporlister[redigér wikikode]

Hej Arne, jeg kan se at du er gået i gang med at oprette en række albumudgivelser (eksempelvis Dagen har så mange farver). Imidlertid ser det ud til at du laver sporlisterne i tabel på en måde jeg ikke har set før. Jeg har selv oprettet en bunke udgivelser i formatet som kan ses eksempelvis her: Burzum, men sidenhen opdagede jeg at der faktisk eksisterer en skabelon, {{sporliste}}, til netop det formål. Den kan ses på eksempelvis American Idiot. Jeg har bedt om botassistance til at få omdannet mit format til skabelonens - netop så når vi i fremtiden bliver enige om et fælles format så vil det være nemt hurtigt at ændre det på samtlige sider.

Jeg tænkte at jeg lige ville underrette dig om problematikken bare inden du kom for godt i gang :-) --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 2. sep 2015, 15:35 (CEST)

Tilføjelse: En anden fordel ved at bruge en skabelon er at det gør det nemmere for evt. tredjepartshjemmeside at vide hvordan sporlisten skal parses --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 2. sep 2015, 15:37 (CEST)
Hmm, der er også skabelonen Trackliste som er linket til de andre sprogs versioner. Den sidder på flere artikler end sporliste, måske skulle sporlisten erstattes så der ikke er to til det samme. TherasTaneel (diskussion) 2. sep 2015, 15:51 (CEST)
Tja, det er jo så udfordringerne og noget af det spændende ved at arbejde på Wikipedia. Man kan bare ikke have overblikket over alle spændende og smarte skabeloner til alle mulige formål. Jeg har formodentlig bare kopieret en eller anden album-artikels tabel, som jeg egentlig ikke finder videre problematisk. Jeg har også tidligere brugt den helt simple udgave, men nu vil jeg da gerne prøve at huske de andre. Det ser ud til, {{sporliste}} og {{trackliste}} er mere eller mindre ens, bortset fra at den første har oversatte parametre. Der har jo i anden sammenhæng kørt en diskussion om netop den skelnen, men når de begge to eksisterer, og man skriver en artikel fra bunden, kan det vel være lige meget, om man bruger den ene eller den anden.
Jeg ved ikke, om jeg lige vil skrive mange flere album-artikler, men tak for tippet, i hvert fald. Så må vi se, om jeg får opdateret de fire Shit & Chanel-album - og på længere sigt en stribe Joni Mitchell-album også. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 2. sep 2015, 18:24 (CEST)

Etiopien[redigér wikikode]

Hej Amjaabc, jeg har forsøgt at udvide artiklen om Etiopien på grundlag af norsk wiki for at få den gjort lovende eller måske god. Jeg vil være taknemmelig, hvis du kan finde tid til at gennemlæse den med henblik på fejl og mangler. Jeg vil selv kigge på oversete norske udtryk og på uklare kildehenvisninger, men der er brug for friske øjne på helhedsindtrykket. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 2. sep 2015, 18:55 (CEST)

Eritrea[redigér wikikode]

Hej Amjaabc, du må også gerne se på Eritrea. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 2. sep 2015, 20:03 (CEST)

Det var et par solide tilbud. Jeg skal se, hvad jeg kan gøre. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 2. sep 2015, 22:44 (CEST)
Mine første tanker er, om vi skal opnå en enighed om strukturen af landeartiklerne. Vi diskuterede den jo for et stykke tid siden, og jeg kan se, at de to artikler anvender forskellige strukturer - og i øvrigt hverken den struktur, som jeg har forsøgt at overholde, eller nogle af de strukturforslag, du selv lagde frem. Hvad tænker du om det? Man kan selvfølgelig anlægge det synspunkt, at hvis bare indholdet er til stede, er strukturen et mindre problem, der kan håndteres senere. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 2. sep 2015, 22:56 (CEST)
Jeg er - efter at have tænkt over det - nået til den slutning, at etymologien bør komme først, dernæst geografi og demografi, som begge udgør forudsætningerne for alt andet (ikke mindst klanstridighederne i Afrika = landenes politik), efterfulgt af historie, så politik og til sidst økonomi, infrastruktur, kultur mm. Historie er i sin ret korte form overvejende politisk historie, så det er vist bedst, at det kommer lige inden politik (her har vi et andet problem: hvor omfattende skal historieafsnittet være?). Noget andet er, at den tilgængelige information er ret ujævn, og det påvirker naturligvis artiklernes fremtræden.
Jeg overvejede at åbne diskussionen på lande-projektsiden igen, men vi to er vist ret ene om at interessere os for landeartikler, så vi kan måske blive enige allerede her. Du kan eventuelt kommentere individuelt på artiklernes diskussionsside, så kan vi forsøge at klare problemer der. Vigtigst er naturligvis, at flest mulige emner er behandlet, men som sagt: i visse tilfælde kan det blive svært at finde oplysninger. Jeg besøgte udenrigsministeriets hjemmeside for at se, hvad de har, men der var ikke noget at hente (overraskende nok). venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 3. sep 2015, 08:47 (CEST)
@Arne (Amjaabc) & Rmir2 Jeg har vist ikke ytret mig i diskussionen om lande artikler, og strukturen af artiklerne, det betyder imidlertid ikke at jeg ikke er intereseret. Strukturen i landeartikler vil helt sikkert afspejle sig i strukturen i artikler om subnationale enheder, og sandsynligvis i andre geografirelaterede artikler. SWå jeg swynes det vil være forkert at føre diskussionen her på Arnes diskussionsside. Lad os bare tage en omgang mere på lande-projektsiden, der kan alle holde sig orienteret. (Denne usignerede kommentar er skrevet af PerV (disk. • bidrag) 3. sep 2015, 09:58)
Jamen, det har vi så gjort på Wikipedia-diskussion:WikiProjekt Verdens lande. Se også i arkivet for den forudgående diskussion. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 3. sep 2015, 14:30 (CEST)

Botswana[redigér wikikode]

Hej Amjaabc, jeg synes, at denne artikel skal opgraderes til "lovende", men hvis jeg indstiller den, må du i henhold til reglerne ikke godkende det. Derfor vil jeg bede dig om selv at indstille artiklen (da jeg ikke har ydet nævneværdige bidrag til den). venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 7. sep 2015, 09:05 (CEST)

Jeg er da sådan set lidt enig, for det er en flot lang artikel, der sagtens kan bære LA-stemplet. Jeg har indstillet den :-) Toxophilus (diskussion) 7. sep 2015, 11:03 (CEST)
Jeg takker. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 7. sep 2015, 11:23 (CEST)

Forside Aktuelt[redigér wikikode]

Jeg Amjaabc, du har ret, jeg beklager. Jeg synes dog, at vi burde overveje at have plads til flere begivenheder, fx jordskælvet i Chile, kuppet i Burkina Faso. Som jeg ser det, har vi et "pladsproblem". venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 19. sep 2015, 17:41 (CEST)

Jeg er sådan set enig i, at det er lidt pedantisk. Men jeg tænker omvendt, at vi jo ikke driver et nyhedssite, så det er måske ikke så vigtigt, at vi lige har alle aktuelle sager med. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 19. sep 2015, 20:13 (CEST)

Tak for din redigering af Wisła-Oder-offensiven[redigér wikikode]

Jeg overvejede alvortligt at gå ind og slettet alle indsætninger gjort af Ove Kronborg og Anne Sørensen i dag, men var usikker på om det var korrekt. De har ihvertfald spammet med link til Ove Kronborgs bog. mvh Per (PerV) (diskussion) 27. sep 2015, 18:34 (CEST)

Wiki-værksted: Åbent arrangement i Odense d. 18. oktober[redigér wikikode]

Kære Arne

Vi er en samling odenseanere, der er interesserede i kultur og byhistorie og ikke mindst formidling af det, og vi planlægger at holde et wiki-værksted, hvor vi vil samle ligesindede i StudieStuen i Odense, udveksle viden om byens kultur og historie, lære om wikipedia og hvordan man skriver artikler korrekt herinde, og sammen højne kvaliteten af de relevante artikler, der finder deltagernes interesse. Vi vil gerne inspirere og opkvalificere, så folk, der har interesse for Odenses kultur og historie, deler deres viden mere grundigt og systematisk til gavn for alle. Det ærgrer os at se, at så mange artikler er forældede, stubbe eller bare underbelyste, men det er også svært at løfte ansvaret selv. Vi forestiller os, at den bedste kvalitet opnås ved at involere mange.

For det første er jeg interesseret i at høre, hvad wikianernes holdning er til den slags arrangementer. Jeg kan se, at der af og til holdes træf i forskellige byer. Er der særlige regler for den slags træf? Vi kunne godt tænke os at have en erfaren og dedikeret wikianer med til eventen til at fortælle om Wikipedias vision, community og retningslinjer og give sparring til skrivningen. Kender du nogen i Odense eller omegn, som kunne være oplagt at invitere med?

Venlige hilsner, Kristian Kristianbang (diskussion) 4. okt 2015, 12:06 (CEST)

Jeg synes, det lyder som en rigtig god ide. Så vidt jeg ved, er der ikke nogle regler for afholdelse af træf - jeg har ikke selv været med til nogen, men jeg kan dårligt forestille mig, at nogen skulle have ønske om at regulere dem.
Jeg kender desværre ikke nogle wikipedianere i Odense eller på Fyn. Men jeg synes, at du skulle oprette et forslag på Wikipedia:Træf og se, hvad det giver af respons. Held og lykke med foretagendet. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 4. okt 2015, 12:15 (CEST)
Mange tak for svaret. Jeg vil forsøge at høre inde på Træf-siden. Mvh Kristianbang (diskussion) 4. okt 2015, 13:15 (CEST)
Jeg tillader at blande mig, er Bruger:Kaare ikke fra Fyn? mvh Per (PerV) (diskussion) 4. okt 2015, 13:53 (CEST)

File:FA GA LA lande.svg[redigér wikikode]

Hej Amjaabc, kortet på Landeprojektet er ret forældet. Jeg har indskrevet opdateringer, men det ser ikke ud til, at kortet opdaterer sig selv. Jeg kan ikke blive klog på hvordan, det gøres. Kan du? venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 4. okt 2015, 12:58 (CEST)

Jeg er ret sikker på, at I skal have fat i en eller anden der er skarp på svg. Så vidt jeg kan se er der ingen automatik, der kan opdatere kortet, så der skal laves et nyt. Bruger:Hejsa deltog i sin tid i fremstilling af kortet, der er på projektsiden nu. mvh Per (PerV) (diskussion) 4. okt 2015, 13:57 (CEST)
Ja, det er tilsyneladende et statisk billede, der kræver manuel opdatering. Det er ikke min stærke side, så jeg håber, at vi kan finde en anden til at hjælpe os. Desværre har Hejsa jo ikke været aktiv her i et halvt år. Måske skal vi bare skrive en note til kortet om at det er forældet (eller sætte en cirka-dato på). Alternativt kunne det jo fjernes. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 4. okt 2015, 17:52 (CEST)
Jeg vil foretrække at få at vide hvordan, man kan opdatere det. Nogen må jo vide det. Kortet giver et let overskueligt billede af hvor langt, vi er kommet med at gøre noget ved de (mestendels) håbløst korte landeartikler. hilsen Rmir2 (diskussion) 4. okt 2015, 18:22 (CEST)
Jeg synes det er en brilliant idé at få kortet opdateteret, men det kræver altså en svg ekspert. Find ham så får duu det løst Rmir2. mvh Per (PerV) (diskussion) 4. okt 2015, 19:35 (CEST)
Jeg har sat en forespørgsel på Palnatokes diskussionsside. Han må vide det. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 4. okt 2015, 19:36 (CEST)

Casper von Folsach[redigér wikikode]

Why did you exchange the new photo ? --Nicola (diskussion) 24. okt 2015, 23:07 (CEST)

Because it is better to have a photo of not so good quality that shows the man upside-down than a photo of him lying down. If you can create a version of it showing him correctly, I would happliy accept it. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 24. okt 2015, 23:47 (CEST)
Dear Amjaabc, it is not my task to turn the photo, but the task of a bot in Commons which is normally quite quick and turns photos automatically (as I wrote before). As I was exchanging 250 photos in many interwikis I cannot wait and control if a photo is turned already or not. You may do this now. --Nicola (diskussion) 25. okt 2015, 00:46 (CEST)

Translation notification: Wikimedia Highlights, October 2015[redigér wikikode]

Hello Amjaabc,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Wikimedia Highlights, October 2015 is available for translation. You can translate it here:Please consider helping non-English-language Wikimedia communities to stay updated about the Wikimedia blog's most notable posts from October, covering Wikimedia Foundation activities and other important events from across the Wikimedia movement. Completed translations will be announced on social media, project village pumps and (for some languages) mailing lists.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

You can change your notification preferences.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 13. nov 2015, 01:32 (CET)