Brugerdiskussion:Amjaabc

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Dette er Amjaabcs diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Amjaabc.

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 03. May 2016 05:30

Translation notification: User:CKoerner (WMF)/Work/Completion Suggester inital rollout[redigér wikikode]

Hello Amjaabc,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page User:CKoerner (WMF)/Work/Completion Suggester inital rollout is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is low. The deadline for translating this page is 2016-03-07.

If you have time this weekend, please help translate this page to inform communities about improvement to search.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

You can change your notification preferences.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 4. mar 2016, 20:55 (CET)

gammelholms-, forberedelses- og realskole[redigér wikikode]

Jeg har selv flyttet artiklen og rettet de fejlagtige oplysninger i den oprindelige artikel.

mvh Jensgammelholm

Udmærket. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 5. mar 2016, 14:50 (CET)
Jeg har nu strømlinet artiklen lidt. Jeg kan dog ikke lige greje det franske citat i begyndelsen, der står som overskrift. Det virker lidt umotiveret. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 5. mar 2016, 15:45 (CET)

tak - Jens Gammelholm - jeg ændrer selv citatet.(Denne usignerede kommentar er skrevet af 87.63.69.250 (disk. • bidrag) 7. mar 2016, 18:15‎)

Se evt. Marsvinsholm slot[redigér wikikode]

Jeg skiftede infoboks, så der kunne komme et kort af Skåne med, med positionen angivet, der er ingen tvivl om at derskal rettes i infoboksen, så der ikke står "Kommune efter 2007". Jeg mener inspiration måtte kunne hentes i Infoboks by hvor vi har "| adminenhedtype1 = | adminenhed1 = | adminenhedtype2 = | adminenhed2 = | adminenhedtype3 = | adminenhed3 = " der så ville kunne udfyldes | adminenhedtype1 = Län | adminenhed1 = Skåne | adminenhedtype2 = Kommun | adminenhed2 = Ystad. Men prøv at kigge og tænke ;) og lad os finde ud af det ;) mvh Per (PerV) (diskussion) 11. mar 2016, 18:40 (CET)

Jeg har tænkt på det med kortet, men jeg synes det ville være oplagt, hvis {{infoboks bygning}} havde sådan et kort. Den ser i øvrigt ud til bare at være "halvt" implementeret - der er også et par andre parametre, jeg kunne ønske mig.
@Arne: Under alle omstændigheder er det vel oplagt, at "infoboks bygning" har kort. Men kan vi så ikke indføre såvel kort som de skitserede parametre admintype 1 til 3, så vi har mulighed for valgfrit at præcisere stedet, i denne artikel: by, län, land. Hvad har du iøvrigt imod {{infoboks herregård}}. Den har så vidt jeg kan se flere præcise parametre for slotte/herregårde, bla. areal for slottet/herregårdens tilligender og første og seneste ejer. mvh Per (PerV) (diskussion) 11. mar 2016, 19:28 (CET)
Sorry, jeg blev forvirret af din snak om infoboks by herover og så ikke ordentlig efter. Infoboks herregård er helt fin. Den ser mere overskuelig ud, så den kan jeg måske godt gøre noget ved, så den ikke så hårdt er bundet op på danske forhold. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 11. mar 2016, 20:58 (CET)
Jeg har nu tilføjet parameteren "Kommune" - det skulle i første omgang løse problemet. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 11. mar 2016, 21:03 (CET)
@Arne: Ok sådan går det, når jeg ikke udtrykker mig klart og tydeligt. Jeg kan kun beklage min mangelfulde forklaring. Det er fornemt, at du allerede har fået indført en "neutral" kommune. I forhold til at anvende infoboksen globalt, synes jeg stadig parametrene "admtype" eller for den sagsskyld "beliggenhedstype" er praktisk, så vi f.ex. i forbindelse med benyttelse af infoboksen i artikler om slotte/godser i Litauen vil kunne anføre adminenhedtype1 = [[Apskritys i Litauen|apskritis]], adminenhedtype2 = [[Kommuner i Litauen|Kommune]] og adminenhedtype3 = | [[seniūnija]]. Det ville gøre infoboksen uafhængig af den national navngivning af den nationale navngivning af de administrative enheder, og tekstmæssigt angive lokationen. Årsagen til jeg foreslår parametrene admintype 1 til 3, er for brugerne at bygge på erfaringerne fra infoboks by. Hvis vi vælger andre parametre, skal brugerne sætte sig ind i en ny beskrivelse. mvh Per (PerV) (diskussion) 12. mar 2016, 10:17 (CET)
Du udtrykte dig sådan set ikke uklart, jeg læste bare ikke ordentligt. Jeg prøver at tilføje de andre parametre, når jeg får lidt tid. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 12. mar 2016, 16:30 (CET)

Translation notification: Wikipedia[redigér wikikode]

Hello Amjaabc,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Wikipedia is available for translation. You can translate it here:Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

You can change your notification preferences.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 12. mar 2016, 03:14 (CET)

Konservering_(madvarer)[redigér wikikode]

Hej! Du fjernede min rettelse af {{kilder}} fra at være per måned til at være per uge? Der grupperes per måned på kategorisiden. --Madglad (diskussion) 15. mar 2016, 21:57 (CET)

Det er rettet tilbage. Jeg havde ikke bemærket, at vi var gået over til månedsopdeling med skjult kategori, og da jeg så, at der manglede en kategori, rettede jeg med en standardreaktion. Jeg vil huske det fremover. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 15. mar 2016, 23:49 (CET)
Kategorien er med rødt link, så der må være en fejl et sted.--Ramloser (diskussion) 16. mar 2016, 13:59 (CET)
Det var vist også derfor, jeg oprindeligt rettede det. Problemet viste sig at være, at der var et komma i tidsangivelsen. Nu, hvor det er fjernet, forsvinder kategorien (idet Kategori:Kilder mangler siden marts 2016 er en skjult kategori). --Arne (Amjaabc) (diskussion) 16. mar 2016, 17:12 (CET)

Skabelon:Infoboks herregård[redigér wikikode]

Det var en god idé med det der parametre |label17 = Bygherre |data17 = , men hvorfor kan jeg ikke se det på siden med skabelonen? Fatter jeg bare ikke en meter? Eller skal man have en eller anden højere programøreksamen for at få dem frem ;) mvh Per (PerV) (diskussion) 17. mar 2016, 15:31 (CET)

Hej PerV. Godt set. Jeg prøver ellers på at holde Skabelon:Infoboks herregård/doc opdateret, når jeg ændrer på parametrene, men der var et ekstra sted, det skulle gøres. Så nu burde du kunne se dem alle. Problemet er, at det skal gøres manuelt, og det kan man have en tendens til at glemme.
I øvrigt fint, at du fjernede linket til oprindelig ejer; det havde jeg også tænkt på. Det ender med at skabelonen bliver helt god, når vi får arbejdet den igennem! Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 17. mar 2016, 15:43 (CET)
@Arne (Amjaabc): Ja tusind tak for samarbejdet, infoboksens liv startede for omkring syv år siden, da var det også PHansen, som måtte stå mål for mine krav. Det resultat vi nu er kommet frem til er pludseligt blevet globalt anvendeligt, et STORT fremskridt. Hvis du ikke havde kastet dig over skånske slotte, var vi aldrig nået her til. Jeg har ellers en tradition for hvert år, op til påske, at smide nogle ekstra skånske slotte/godser/herregårde på da wiki, hvis nogen københavnere finder på at tage en udflugt til Skåne i påsken. Du opfyldte så lige min kvote i år ;) Tak for det. mvh Per (PerV) (diskussion) 17. mar 2016, 15:59 (CET)

Translation notification: Wikimedia Highlights, February 2016[redigér wikikode]

Hello Amjaabc,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Wikimedia Highlights, February 2016 is available for translation. You can translate it here:Please consider helping non-English-language Wikimedia communities to stay updated about the Wikimedia blog's most notable posts from February, covering Wikimedia Foundation activities and other important events from across the Wikimedia movement. Completed translations will be announced on social media, project village pumps and (for some languages) mailing lists.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

You can change your notification preferences.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 18. mar 2016, 20:20 (CET)

Patruljering af Skovbær[redigér wikikode]

Hej! Jeg forstår ikke helt at artiklen du har markeret artiklen patruljeret, men nu har jeg i hvert fald oprettet Wikipedia:Sletningsforslag/Skovbær‎, hvor du kan give dit besyv med. --Madglad (diskussion) 19. mar 2016, 08:03 (CET)

Jeg kan ikke huske, hvor man ser patruljeringsoplysninger på en artikel, men jeg gætter på, at jeg har patruljeret oprettelsen efter at der er sat skabeloner på. Det ser jeg ikke som noget problem. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 19. mar 2016, 09:02 (CET)
Og nu fandt jeg ud af det: Det forholdt sig netop, som jeg havde gættet: Jeg patruljerede artikeloprettelsen fra en anonym bruger 2. februar 10:53, efter at du havde sat en stribe skabeloner på. Derfor ræsonnerede jeg, at du havde taget initiativer til at håndtere artiklens manglende kvaliteter, hvorfor jeg med sindsro kunne markere oprettelsen som patruljeret. At du så ikke i første omgang lavede et sletningsforslag, kunne måske undre mig, men nu har du gjort det. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 19. mar 2016, 09:32 (CET)

Translation notification: Tech/Server switch 2016[redigér wikikode]

Hello Amjaabc,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Tech/Server switch 2016 is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is high. The deadline for translating this page is 2016-04-07.

Please help translate this message about planned maintenance for the servers. Editors and other contributors will not be able to save their changes or upload images for about 30 minutes on both Tuesday, 19 April and Thursday, 21 April. This will affect ALL the WMF wikis, not just Wikipedia. I will send this message to hundreds of wikis before this event, and I hope that your languages will be included.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

You can change your notification preferences.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 23. mar 2016, 19:34 (CET)

Opgradering af en artikel til en god artikel[redigér wikikode]

Hej. Jeg har arbejdet på artiklen Quintus Asconius Pedianus og har fået stemmer nok til, at den kan blive en "god artikel". Jeg kan se, at du også har stemt positivt. Jeg har selv forsøgt og er delvist lykkedes med at lave de ændringer, som følger heraf ifølge denne artikel: https://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Kandidater_til_gode_artikler/Redigeringer_ved_GA. Men jeg har ikke kunnet få artiklen præsenteret som den nyeste på artiklen over gode artikel (https://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Gode_artikler).

Jeg har også det problem, at den danske artikel ikke har sit "stempel", når man er på artiklen om samme emne på et andet sprog.

Jeg håber, du har mulighed for at hjælpe mig her. --MKølkær (diskussion) 27. mar 2016, 19:32 (CEST)

@MKølkær: Om det første problem kan jeg sige, at du simpelt hen skal overskrive den tekst, der står i {{Seneste gode artikel}}. Det skal gøres manuelt, men kan sikkert klares ved at kopiere artiklens indledning.
Det andet problem må jeg nok melde pas på. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 27. mar 2016, 19:49 (CEST)
Jeg tror det er et spørgsmål om, at de andre wiki'er skal opdateres. Jeg tror nemlig ikke at den slags stempler blive roverført i realtime. De bliver givetvis opdateret én gang i døgnet eller noget i den stil. Så en gang i morgen bør det kunne ses andre steder, at den er blevet GA. Toxophilus (diskussion) 27. mar 2016, 20:30 (CEST)
Jeg har nu tilføjet det på Wikidata :-) --Hejsa (diskussion) 27. mar 2016, 20:36 (CEST)

Translation notification: Interface editors[redigér wikikode]

Hello Amjaabc,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Interface editors is available for translation. You can translate it here:Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

You can change your notification preferences.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 29. mar 2016, 14:46 (CEST)

Wikipedia:Fokusmåned/Udvælgelse[redigér wikikode]

Vil lige gøre opmærksom på Wikipedia:Fokusmåned/Udvælgelse. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 29. mar 2016, 17:40 (CEST)

Hej Arne[redigér wikikode]

Prøv at kigge Brugerdiskussion:PHansen#Hej Peter 3, et indlæg på PHansens diskussionsside om oprettelse af en "Skabelon:Ikke flere links. Jeg vil gerne høre din kommentar. mvh Per (PerV) (diskussion) 31. mar 2016, 09:29 (CEST)

PS:Baggrunden for forslaget er spamming med diverse turistlink, billedsider og mere end 100 år gamle opslag på Nordisk Familjebok. mvh Per (PerV) (diskussion) 31. mar 2016, 09:38 (CEST)

Translation notification: Wikimedia Highlights, March 2016[redigér wikikode]

Hello Amjaabc,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Wikimedia Highlights, March 2016 is available for translation. You can translate it here:Please consider helping non-English-language Wikimedia communities to stay updated about the Wikimedia blog's most notable posts from March, covering Wikimedia Foundation activities and other important events from across the Wikimedia movement. Completed translations will be announced on social media, project village pumps and (for some languages) mailing lists.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

You can change your notification preferences.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 13. apr 2016, 21:20 (CEST)

Translation notification: Wikimedia Highlights, April 2016[redigér wikikode]

Hello Amjaabc,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Wikimedia Highlights, April 2016 is available for translation. You can translate it here:Please consider helping non-English-language Wikimedia communities to stay updated about the Wikimedia blog's most notable posts from April, covering Wikimedia Foundation activities and other important events from across the Wikimedia movement. Completed translations will be announced on social media, project village pumps and (for some languages) mailing lists.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

You can change your notification preferences.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 17. maj 2016, 22:45 (CEST)

Beklager[redigér wikikode]

Hej, - beklager min fejl på Wikipedia:Ugens artikel/Nomineringer, jeg synes nok der var fire i forvejen, og havde ikke set at Du havde gennemført afstemningen. Det gik lige lidt hurtigt fordi jeg var lidt frustreret over at nogle stemte mod sig selv i forhold til udløb af afstemningsperiode. ... samt frustreret over at jeg have glemt afstemningen ;-) - vh. Nico (diskussion) 23. maj 2016, 07:42 (CEST)

Hej Nico. Jeg håbede da også, at det var en fejl, for du plejer da ikke at "lave numre". Men det så unægteligt sådan ud lige i dette tilfælde. Jeg havde dog ikke gennemført afstemningen på det tidspunkt, men som du skrev i regeringsopsummeringen ville jeg under alle omstændigheder ikke medtage en stemme efter kl. 20. Jeg syntes også, det var træls, at der ikke kunne være stemmer nok til storken, men heldigvis kan den jo nomineres igen efter en lille karensperiode. Vi kunne jo overveje at gøre noget ved indledningen i mellemtiden, så artiklen fremstår lidt bedre. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 23. maj 2016, 09:23 (CEST)