Brugerdiskussion:Amjaabc

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Dette er Amjaabcs diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Amjaabc.

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 14. Jul 2016 05:30

Skabelon:Infoboks herregård[redigér wikikode]

Det var en god idé med det der parametre |label17 = Bygherre |data17 = , men hvorfor kan jeg ikke se det på siden med skabelonen? Fatter jeg bare ikke en meter? Eller skal man have en eller anden højere programøreksamen for at få dem frem ;) mvh Per (PerV) (diskussion) 17. mar 2016, 15:31 (CET)

Hej PerV. Godt set. Jeg prøver ellers på at holde Skabelon:Infoboks herregård/doc opdateret, når jeg ændrer på parametrene, men der var et ekstra sted, det skulle gøres. Så nu burde du kunne se dem alle. Problemet er, at det skal gøres manuelt, og det kan man have en tendens til at glemme.
I øvrigt fint, at du fjernede linket til oprindelig ejer; det havde jeg også tænkt på. Det ender med at skabelonen bliver helt god, når vi får arbejdet den igennem! Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 17. mar 2016, 15:43 (CET)
@Arne (Amjaabc): Ja tusind tak for samarbejdet, infoboksens liv startede for omkring syv år siden, da var det også PHansen, som måtte stå mål for mine krav. Det resultat vi nu er kommet frem til er pludseligt blevet globalt anvendeligt, et STORT fremskridt. Hvis du ikke havde kastet dig over skånske slotte, var vi aldrig nået her til. Jeg har ellers en tradition for hvert år, op til påske, at smide nogle ekstra skånske slotte/godser/herregårde på da wiki, hvis nogen københavnere finder på at tage en udflugt til Skåne i påsken. Du opfyldte så lige min kvote i år ;) Tak for det. mvh Per (PerV) (diskussion) 17. mar 2016, 15:59 (CET)
Med hjelp fra @PerV: jobbar Skabelon Infoboks herregård nu för fullt, Kategori:Herregårde i Assens Kommune og Kategori:Herregårde i Guldborgsund Kommune har alla Infoboksen! Dan Koehl (diskussion) 16. jun 2016, 23:15 (CEST)
PS, det vore en god idé med en parametre Billede2 se sv:Rydboholms slott Dan Koehl (diskussion) 16. jun 2016, 23:31 (CEST)

Translation notification: Wikimedia Highlights, April 2016[redigér wikikode]

Hello Amjaabc,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Wikimedia Highlights, April 2016 is available for translation. You can translate it here:Please consider helping non-English-language Wikimedia communities to stay updated about the Wikimedia blog's most notable posts from April, covering Wikimedia Foundation activities and other important events from across the Wikimedia movement. Completed translations will be announced on social media, project village pumps and (for some languages) mailing lists.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

You can change your notification preferences.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 17. maj 2016, 22:45 (CEST)

Beklager[redigér wikikode]

Hej, - beklager min fejl på Wikipedia:Ugens artikel/Nomineringer, jeg synes nok der var fire i forvejen, og havde ikke set at Du havde gennemført afstemningen. Det gik lige lidt hurtigt fordi jeg var lidt frustreret over at nogle stemte mod sig selv i forhold til udløb af afstemningsperiode. ... samt frustreret over at jeg have glemt afstemningen ;-) - vh. Nico (diskussion) 23. maj 2016, 07:42 (CEST)

Hej Nico. Jeg håbede da også, at det var en fejl, for du plejer da ikke at "lave numre". Men det så unægteligt sådan ud lige i dette tilfælde. Jeg havde dog ikke gennemført afstemningen på det tidspunkt, men som du skrev i regeringsopsummeringen ville jeg under alle omstændigheder ikke medtage en stemme efter kl. 20. Jeg syntes også, det var træls, at der ikke kunne være stemmer nok til storken, men heldigvis kan den jo nomineres igen efter en lille karensperiode. Vi kunne jo overveje at gøre noget ved indledningen i mellemtiden, så artiklen fremstår lidt bedre. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 23. maj 2016, 09:23 (CEST)

Vedrørende spørgmål, stillet til "Ramloser"[redigér wikikode]

Hej Arne. Du har skrevet et spørgsmål til Bruger:Ramloser vedrørende konkurrencen. Jeg kan desværre ikke logge på, idet min hidtidige mailadresse er blevet slettet af ukendt årsag. Jeg har derfor ikke adgang til mit password, og det hjælper jo ikke at nulstille det, da det nye så vil ende i en mailboks, jeg ikke har adgang til. Kan du på en eller ANDEN MÅDE HJÆLPE MIG MED PROBLEMET? Nu til spørgsmålet. Jeg har fulgt en regel, der siger, at artiklerne bedømmes søndag i ugen efter, at de er tilmeldt konkurrencen. Hvis de ikke er skønnet tilstrækkelige til at opnå points, får de chancen endnu en uge, hvorefter der ikke længere kan hentes points. (Reglen skyldes to ting: Dels bliver dte nærmest uoverkommeligt, at skulle gennemgå alle de tidligere indleverede bidrag hver uge, dels forhindrer det en strategi, hvor deltagerne tilmelder minimalistiske artikler i hobetal med henblik på at forbedre dem hen over sommeren. Hilsen Ramloser, pt.94.145.50.39 26. maj 2016, 10:59 (CEST)

Hej Ramloser. Det var da irriterende. Jeg tror desværre ikke, jeg kan hjælpe dig. Mit bud er at prøve at spørge Bruger:Kaare (der er bureaukrat) eller Bruger:Palnatoke om hjælp med kontoen.
Angående dit svar, så er det faktisk ikke til mit spørgsmål, idet jeg spurgte, om det kun er nyskrevne artikler, der tæller, eller om (kraftige) udvidelser også kan belønnes. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 26. maj 2016, 14:38 (CEST)
@Ramloser/94.145.50.39: Har du erfaring med irc-chatten? Du kan evt. læse mere om den på WP:IRC. Wikimedia har en irc-kanal med navnet #wikimedia-tech, som du blandt andet kan komme ind på via Freenodes webchat. Bemærk, at kommunikationen i kanalen ikke foregår på dansk, men på engelsk.
- Sarrus (db) d. 27. maj 2016, 20:34 (CEST)

Se evt. Artikler med Ukrainske stednavne igen[redigér wikikode]

mvh Per (PerV) (diskussion) 7. jun 2016, 21:31 (CEST)

Danmarks ishockeylandshold[redigér wikikode]

Hej Amjaabc. Fint med forbedringen. Kunne du ikke sætte lidt kilder på? venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 16. jun 2016, 16:02 (CEST)

Clint Eastwood[redigér wikikode]

Kære Arne. Kan jeg lokke dig til at læse artiklen Clint Eastwood igennem? Den mangler nu kun én stemme, for at være "GA". Jeg har selv skrevet en stor del af den, og den er på sin vis et perfekt eksempel på godt samarbejde, idet 3 brugere i forbindelse med min forårskonkurrence 2016 arbejdede ihærdigt på den. Selv synes jeg, at den er bedre end en gennemsnitlig "GA", men selvfølgelig er jeg ikke helt neutral i dette spørgsmål.--Ramloser (diskussion) 29. jun 2016, 15:26 (CEST)

Yes check.svg Gjort --Arne (Amjaabc) (diskussion) 29. jun 2016, 17:54 (CEST)
Når du nu er igang med din tættekam, vil du så prøve også at tætte Petro Porosjenko, hvis der er fejl, er jeg blevet blind for dem. mvh Per (PerV) (diskussion) 29. jun 2016, 17:58 (CEST)
Jeg gør sådan noget engang imellem, men det er da lidt kedeligt og tungt arbejde, så jeg vil ikke love noget. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 29. jun 2016, 18:04 (CEST) Thumbup.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 29. jun 2016, 18:21 (CEST)

Flytning[redigér wikikode]

Hej, når du som admin flytter en artikel, så husk at få historikken flyttet med og ikke kun indholdet af artiklen. TherasTaneel (diskussion) 13. jul 2016, 22:09 (CEST)

Nå ja, det er så længe siden, jeg har flyttet en artikel, at jeg glemte det. Jeg retter op på det. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 13. jul 2016, 22:47 (CEST)

Kategori:Olympiske svømmere fra Danmark[redigér wikikode]

Hej. Hvorfor fjerner du Kategori:Olympiske svømmere fra Danmark fra en række artikler, når du tilføjer Kategori:Deltagere for Danmark ved sommer-OL 2016 mv. - begge bør være der. --Steen Th (diskussion) 20. jul 2016, 09:10 (CEST)

Du er hurtig - jeg sætter dem ind igen. Jeg var for hurtig og så bare "Olympiske deltagere fra Danmark" der jo er overkategori. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 20. jul 2016, 09:12 (CEST)