Brugerdiskussion:Amjaabc

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Dette er Amjaabcs diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Amjaabc.

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 20. Oct 2016 05:30

Danmark ved sommer-OL 2016[redigér wikikode]

Hvorfor pokker genindsætter du et lighedstegn som absolut ikke har nogen mening? mvh Per (PerV) (diskussion) 15. aug 2016, 17:45 (CEST)

Beklager, det er to gange sjusk. Jeg retter tilbage. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 15. aug 2016, 17:51 (CEST)

Svar på besked om sletning af referencer.[redigér wikikode]

Kære Arne, Jeg beklager sletningen af dine referencer. Min bevæggrund er at tilsikre ensartethed på hele siden, hvor den forsøgte standard er at have én reference i.f.m. linket til disciplinen. Dette vurderede jeg var dækkende, når en konkurrence var afsluttet, da man på de rigtige link til Rio 2016 officielle hjemmeside kan få alle de nødvendige oplysninger, der dokumentere dataenes rigtighed. Jeg har slet ikke haft den anden side af referencerne, som du anføre i din besked, i tankerne. Derfor beklager jeg meget mine sletninger, som jeg bestemt ikke var helt stolt af i forvejen, da de jo var indsat af dig, som så ofte har støttet, der jeg forsøger at biddrage med herinde. Som du jo har konstateret er jeg ikke på samme niveau som dig i wiki og jeg skal naturligvis forsøge mit bedste for at overholde diverse konventioner. Jeg har dog ofte mødt mange meget firkantede smagsdommere herinde og det kan tage lysten fra selv den mest ihærdige. Det opfatter jeg på ingen måde dig og jeg vil benytte lejligheden til at takke dig for din support.

Jens (Denne usignerede kommentar er skrevet af AJ5960 (disk. • bidrag) )

Hej Jens. Det er helt ok. Jeg er nok efterhånden blevet lidt (meget) kildefikseret, og hvis man kigger på engelske artikler, er der nogle gange adskillige kilder til den samme information. Jeg synes ikke det gør noget, hvis der et par forskelligartede kilder til en information, men jeg tror ikke, det er realistisk at gennemføre i fuldt omfang på denne artikel. Jeg har en plan om, når der er gået nogen tid efter afslutningen af OL, at give artiklen en større overhaling (har jeg vist også nævnt på diskussionssiden) og tilføje mere tekst samt måske trække det meste af kvalifikations- og udvælgelsesinformationen ud i en selvstændig artikel med behørig henvisning fra artiklen om selve deltagelsen. Med den størrelse, artiklen efterhånden har, og hvis der skal mere tekst til, bliver den helt uoverskuelig. Måske kan vi samarbejde om dette til den tid. Men indtil videre synes jeg, at det går meget fint med at holde artiklen ajour, og jeg synes, det er nogle meget fine tabeller, der er lavet.
Lige et lille tip på falderebet: Det er almindelig praksis her på Wikipedia, at man svarer der, hvor diskussionen er opstået, så egentlig burde du bare have skrevet nedenfor min kommentar på din egen diskussionsside. Det gør det lettere at se. I dette tilfælde sætter jeg nok lige en henvisning hertil, så andre, der eventuelt kigger med, kan se, at du faktisk har reageret. Fortsat god arbejdslyst - og OL! Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 19. aug 2016, 10:46 (CEST)

Ny skabelon[redigér wikikode]

Hej Arne. Efter som du arbejder på fodboldartikler, vil jeg gøre opmærksom på at EileenSanda og jeg har oversat {{Engelsk fodboldopdatering}} og {{ENGLs}}, samt oprettet tilsvarende danske ({{Dansk fodboldopdatering}}, {{DANKs}}). Du kan se bruge af dem i blandt andet Arsenal F.C. og Brøndby IF. mvh Tøndemageren (diskussion) 25. aug 2016, 21:11 (CEST)

Tak for tippet. Og tak for eksemplerne, for dokumentationen giver ikke nogen videre hjælp :-)
Skal vi ikke have en bot til at opdatere de øvrige klubber på dette område? --Arne (Amjaabc) (diskussion) 25. aug 2016, 21:21 (CEST)
Hvis det er muligt, ville det være fantastisk. Jeg ved dog ikke lige hvordan botterne fungerer. Det tager i hvert fald lang tid at gøre manuelt. mvh Tøndemageren (diskussion) 25. aug 2016, 21:43 (CEST)
Arne, se også min diskussionsside. Der er tale om at indsætte skabelonen på fodboldklubbernes sider i infoboksene. Derved hentes data fra de to skabeloner. Skabelon:Engelsk fodboldopdatering og Skabelon:Dansk fodboldopdatering skal kun opdateres efter at sæsonen er slut, eller hvis der kommer nye klubber til, eller hvis en klub ændrer navn. Skabelon:DANKs indeholder en lister ov danske fodboldklubber og Skabelon:ENGLs indeholder en liste over fodbolddivisioner og klubber i England. Ja, du har ret i, at forklaringen på dokumentationssiden kunne være bedre :) vi har bare oversat de engelske sider. Men ved at se på en af de engelske Premier League klubber fra England på en-wiki, så kan man se, hvordan de bruger skabelonen. Se f.eks. en:Arsenal F.C.

| league = {{English football updater|Arsenal}}

| season = {{English football updater|Arsenal2}}

| position = {{English football updater|Arsenal3}}

På dansk Wikipedia kan vi så gøre det samme, bare med danske titler. Skal vi mon vælge flertalsformen i stedet for ental? Dvs. Danske fodboldopdateringer i stedet for Dansk fodboldopdatering? Mvh. --EileenSanda (diskussion) 25. aug 2016, 22:10 (CEST)

Ja, jeg fandt ud af det bagefter, at det "bare" var de tre parametre det drejede sig om, og at de nye skabeloner jo egentlig var uhyre simple - det er man ikke lige vant til! Det er da smart, at man fremover kan nøjes med at gå ind ét sted ved sæsonafslutningen og rette til, hvorpå det slår igennem overalt. -Arne (Amjaabc) (diskussion) 26. aug 2016, 00:43 (CEST)
Præcis. Tror på at det gør det hele meget lettere. Man kunne vel også forestille sig at det er en form for forstadie til noget Wikidata-styret halløj tænker jeg? mvh Tøndemageren (diskussion) 26. aug 2016, 08:29 (CEST)

Sandkasse3[redigér wikikode]

Hej Arne. Da jeg rettede de forskellige wikikoder, så Skuespillere i Harry Potter fremstod som FL, studsede jeg lidt over, at der stadig på Speciel:Seneste ændringer stadig står, at der er en kandidat til FL. Efter lidt søgning ser det ud til, at det er din sandkasse3, der er placeret i den kategori og derfor får tallet til at være 1 i stedet for 0. Jeg vil nødigt rette i din sandkasse, hvis du skulle bruge den (om end det ikke lader til, at nogen andre sider henviser dertil), så jeg ville bare lige gøre dig opmærksom på, at hvis du ikke skulle bruge skabelonen på siden til noget, så ville det nok være optimalt, at skabelonen f.eks. blev subst:-et og kategorien fjernet. Jeg kan se, at de på en.wiki har nogle smarte metoder til at undgå problematikken, men de danske skabeloner lader ikke til at have funktionerne. Noinclude virker åbenbart ikke til formålet. Nå, men det var bare det. Hilsen --Masz 26. aug 2016, 09:13 (CEST)

Den er bare slettet - jeg oprettede den, da jeg baksede lidt med et problem, som Metalindustrien berettede om på Skabelondiskussion:Milepæle#Når "Højeste" er en anden, tredje eller fjerde nominering... - jeg har en tendens til at glemme dem bagefter, så tak for tippet. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 26. aug 2016, 10:15 (CEST)

Translation notification: Template:Usurpation requested[redigér wikikode]

Hello Amjaabc,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Template:Usurpation requested is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is medium.


Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

You can change your notification preferences.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 6. sep 2016, 00:26 (CEST)

Translation notification: Template:Usurpation requested[redigér wikikode]

Hello Amjaabc,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Template:Usurpation requested is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is medium.


Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

You can change your notification preferences.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 6. sep 2016, 00:28 (CEST)

POTD undertekst[redigér wikikode]

Hvor stammer den ganske fejlfyldte {{POTD undertekst}} for i dag fra? --Madglad (diskussion) 29. sep 2016, 20:45 (CEST)

Så er det vel heller ikke værre - men jeg har oversat (i dette tilfælde en del af) teksten fra Commons:Dagens_billede, som jeg altid gør. Jeg har ikke taget stilling til korrektheden af teksten, idet jeg går ud fra, at den er ok på Commons. Du har rettet den, og det er naturligvis ok. Så er der vel ikke mere i den sag. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 29. sep 2016, 23:04 (CEST)
Næ, bortset fra slåfejlen var den danske bearbejdelse da bedre end det engelske forlæg. --Madglad (diskussion) 29. sep 2016, 23:43 (CEST)

The Danish language[redigér wikikode]

Hi Arne, thanks for appreciating my work. Let the better win on Saturday :)))) I cordially greet, Wolfgang (diskussion) 7. okt 2016, 19:47 (CEST)

Oh yes, that will be an exciting match! --Arne (Amjaabc) (diskussion)

Maglebjerg[redigér wikikode]

Hej

Kan se at du har flyttet geodata fra selve siden til Wikidata. Fint - Kan dog ikke finde ud af at lægge geodata ind på Wikidata - forsøgte at søge Maglebjerg i Wikidata - fandt 2 3 forskellige, men under forskellige navne. Kende du til et sted, hvor man kan se hvordan men lægger geodata ind i wikidata?

Har lagt en skabelon ind på Maglebjerg siden i wikien. Det ser ud til at den skaber lidt rod i geo henvisning oppe i højre hjørne! Kan ikke finde ud af at rette det til. Har du et forslag. Vil gerne genbruge skabelonen på andre sider om danske 'bjergtoppe'.

(Winbladh (diskussion) 23. okt 2016, 10:41 (CEST))

Hej Winbladh. Jeg kan se, at Nico har rettet koordinatproblemet på Maglebjerg. Den skabelon udnytter ikke Wikidata-informationen, så man er nødt til at skrive koordinaterne i den for at vise stedet på kortet. Så løsningen er indtil videre her at fjerne {{coord wd}}.
Jeg er ikke nogen ørn til Wikidata, men fandt ud af, hvordan man angav koordinater ved at se på et andet element, der havde sådan nogen. Så kopierede jeg dem og rettede tallene til, så de passede med Maglebjerg. Jeg havde ikke set de andre Maglebjerge, så måske er en af dem "vores" Maglebjerg - det må jeg nok lige tjekke op på og rette. Jeg ved ikke, om det er nogen hjælp - prøv evt. at spørge igen. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 23. okt 2016, 12:13 (CEST)

Takker for info --Winbladh (diskussion) 24. okt 2016, 07:32 (CEST)