Brugerdiskussion:Amjaabc

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Dette er Amjaabcs diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Amjaabc.

Tak[redigér wikikode]

Luikske vaffler (gaufres de Liège) som tak for din hjælp. KroySquare.jpgDirkVE diskussion 22. nov 2017, 10:04 (CET)

Tak for de første rettelser. Al hjælp er velkommen Face-wink.svg, se ny artikel. KroySquare.jpgDirkVE diskussion 22. nov 2017, 08:35 (CET)

Så har jeg været gennem hele artiklen. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 22. nov 2017, 09:13 (CET)
Mange tak! KroySquare.jpgDirkVE diskussion 22. nov 2017, 10:04 (CET)
Uhmmm, tak! --Arne (Amjaabc) (diskussion) 22. nov 2017, 10:16 (CET)
Jeg har også en ny artikel om Fu Hao, hjælp er velkommen. KroySquare.jpgDirkVE diskussion 23. nov 2017, 16:42 (CET)
Desværre, jeg har ferie nogle dage. Jeg er tilbage i større omfang på mandag. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 24. nov 2017, 09:26 (CET)
Intet problem, jeg venter til mandag eller tirsdag KroySquare.jpgDirkVE diskussion 24. nov 2017, 09:39 (CET)

Tak for hjælpen[redigér wikikode]

Hej Arne Mange tak for din hjælp og feedback i forbindelse med min artikel! Christian Breunig

Nyheder for december 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 12 - udgivet 1. december 2017

L. A. Ring fødselsår er forkert i forsideartiklen[redigér wikikode]

Ugens artikel: Laurids Andersen Ring (1865-1922): Fødselsåret er forkert. Jeg kan ikke finde ud af at rette det.

der er brugt følgende reference til fødselsår: https://www.kulturarv.dk/kid/VisKunstner.do?kunstnerId=932&wsektion=alle Villy Fink Isaksen (diskussion) 3. dec 2017, 12:10 (CET)
Det er ny rettet på forsiden. Tak for at påpege fejlen. Villy Fink Isaksen (diskussion) 3. dec 2017, 12:16 (CET)
Tak for hjælpen. Jeg har prøvet at finde ud af, hvad årsagen til disse underlige årstal, men forgæves. Jeg prøver såvidt muligt at tage en lignende UA og kopierer den, så man kunne forestille sig, at jeg brugte en anden biografi og glemte at rette årstallene. Men vi har ikke i år haft en UA-biografi med de to årstal. Så det har nok bare været en momentan hjerneblødning. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 3. dec 2017, 13:57 (CET)

Ændring af artiklens titel[redigér wikikode]

Hej Arne jeg har tidligere skrevet en artikel om Tension and Trauma Releasing Exercises TRE. Nu har jeg fået flere henvendelser fra folk, der fortæller mig, at jeg burde lave om på titlen. Det drejer sig om, at folk ikke søger på nuværende titel "Tension and Trauma Releasing Exercises TRE", men kun på "TRE". Men søgeordet "TRE" finder ikke artiklen, selv om det står med i titlen. Kan du give mig et råd, hvad jeg kan gøre? Venlig hilsen Christian--Christian Breunig (diskussion) 4. dec 2017, 17:37 (CET)

Christian Breunig så skulle det være løst, altså at man kommer til artiklen Tension and trauma releasing exercises TRE når man søger på TRE ---Zoizit (diskussion) 4. dec 2017, 17:45 (CET)
Da 'TRE' ligner 'Tre', var det måske endnu en forbedring at lave en flertydig-side? Her er noget at se på : wikidata:Q360936no:Tre_(andre_betydninger) er den norske variant
-- Mvh PHansen (diskussion) 4. dec 2017, 18:26 (CET)

være sød og rar og fortælle mig[redigér wikikode]

Hvorfor fjerne du min redigeringer. Nattejeflad (diskussion) 13. dec 2017, 01:59 (CET)

Hej Nattejeflad. Jeg har kun tilbagestillet to af dine redigeringer. På Lars Løkke Rasmussen handler det om, at du udskiftede det helt almindelige "Danmarks statsminister" med det meget formelle "Kongeriget Danmarks statsminister". Det er jo ikke ukorrekt, men bare ikke dagligt anvendt eller særlig mundret. Der er jo link på Danmark, og så kan man følge det og finde den officielle betegnelse på vores land. Den ande, på Orjol, hvor du udskiftede "de Nazityske styrker" med "Værnemagt styrker" er ikke sprogligt korrekt, hvor du erstatter et tillægsord med et navneord, men mere vigtigt er, at det måske ikke er alle, der er bekendt med, at Værnemgten i Rusland var fra Tyskland. Her kunne jeg gå med til et kompromis, så der i stedet står "de tyske værmemagtsstyrker" - så er det både grammatisk korrekt og mere tydeligt, end det var før.
I øvrigt vil jeg foreslå, at du lidt mere konsekvent opsummerer dine redigeringer, også når de er mindre, som i de to tilfælde. Så har andre mulighed for at få en ide om, hvorfor du gør det du gør. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 13. dec 2017, 07:52 (CET)

bare for at være fair[redigér wikikode]

Hej Amjaabc. Jeg er ret sikker på at have gættet dagens julequiz, men jeg orker ikke at oprette artiklen. Så du får mulighed for at tjene lidt af de point tilbage, jeg tog fra dig forleden. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 14. dec 2017, 18:42 (CET)

Jeg har været optaget siden mit sidste indlæg, så tak for det - men det var ikke noget jeg forventede, du tog pointene fair and square. I øvrigt sjovt, at ikke andre greb chancen i mellemtiden. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 14. dec 2017, 23:13 (CET)
Velbekomme. Jeg tror, at de fleste opfatter det som en uskreven regel, at den, der gætter rigtigt, også har "førsteretten" til at oprette artiklen. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 15. dec 2017, 07:03 (CET)

Finpudsning på artikel, der er indstillet til ugens artikel[redigér wikikode]

Hej Arne

Mange tak for din indstilling af artiklen Jan Ullrich til UA. Det blev jeg glad for at se. Lige et spørgsmål. Kommer det med i visningen af artiklen, hvis jeg går ind og finpudser på noget af det, jeg har skrevet på artiklen? Eller må der ikke røres ved artiklen frem til efter ugen, den har været UA? --JBM (diskussion) 20. dec 2017, 19:12 (CET)

Hej Jesper. Du må hjertens gerne forbedre artiklen til hver en tid. Jeg har oprettet et resume til visning i uge 3, og du må hjertens gerne forbedre det også. Resumeet finder du på Wikipedia:Ugens artikel/Uge 3, 2018 heri er også links til selve artiklen. Jeg har, som jeg normalt prøver, mere eller mindre taget artiklens indledning (uden referencer), og i dette tilfælde tilføjet lidt om karriereafslutningen, som ikke var omtalt i indledningen. Jeg ledte også - forgæves - efter noget om, hvad han egentlig laver nu, men selv ikke på tysk Wikipedia kunne jeg rigtig finde noget ( udover noget med spritkørsel). Som udgangspunkt skal resumeet helst ikke blive ret meget større, for så fylder det uforholdsvis meget på forsiden til den tid. Men klø bare på - god arbejdslyst. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 20. dec 2017, 19:44 (CET)
Min helhjertede støtte til Amjaabcs kommentar. Indstillinger kan netop være en opfordring og god anledning til at give artikler den sidste finpudsning inden, at den kommer på forsiden. Rmir2 (diskussion) 20. dec 2017, 21:58 (CET)

Nyheder for januar 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 1 - udgivet 1. januar 2018

Jesper Haandbæk Jensen[redigér wikikode]

OK mht. mellemnavnet. Havde ellers forsøgt at forsikre mig om rigtigheden på adskillige hjemmesider, bare uden held. mvh. --Hofkas (diskussion) 3. jan 2018, 19:34 (CET)

Jeg kan pt. ikke logge ind[redigér wikikode]

Jeg er desværre kommet i en situation, hvor jeg har fået mig logget ud, glemt min kode, genereret ny kode, men kan ikke komme ind igen, fordi der er gået kuk i min 2-faktor-autentificering. Gode råd modtages gerne (enten her eller pr. wikimail). Situationen er som følger: Jeg kan generere en 6-cifret kode på min Google Autenficierings-app, men verifikationen fejler hver gang, når jeg skal bekræfte mit nye Wiki-kodeord. Jeg fatter ikke en lyd. -- Amjaabc (130.225.169.3 8. jan 2018, 09:49 (CET))

Det lyder ikke godt, men jeg kan ikke hjælpe på det tekniske. Du kan måske tage det op på brønden ? Fik selv i går en besked om et mislykket login på svensk Wiki, hvorfor jeg var ved at ændre til 2-faktor-autorisering, men jeg hører gerne, om problemet løses før end jeg sætter det i værk .... --Pugilist (diskussion) 8. jan 2018, 11:07 (CET)
Jeg havde (og har) det samme problem. Jeg måtte bruge en anden (helt ny) indgang for at kunne logge ind og forsat bruge mit brugernavn. Tidligere brugte jeg firefox nu oracle for at kunne logge ind. Rmir2 (diskussion) 8. jan 2018, 12:42 (CET)

Så er jeg tilbage - stor tak til Cgt! --Arne (Amjaabc) (diskussion) 11. jan 2018, 11:36 (CET) Thumbup.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 11. jan 2018, 12:22 (CET)

Lige til din orientering[redigér wikikode]

Hej Amjaabc. Jeg har fjernet Aymara fra listen over forslag til ugens artikel. Artiklen Aymara har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 1, 2015. Blot til din orientering (måske du selv var opmærksom på det?). venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 15. jan 2018, 13:01 (CET)

Ups, tak skal du have - det plejer jeg egentlig at tjekke, men det smuttede denne gang. Jeg var alt for forhippet på, at der skulle flere valgmuligheder til. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 15. jan 2018, 13:03 (CET)

Hvad har du gang i ???[redigér wikikode]

Stop med at fjern diskussioner herinde https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Ugens_artikel/Nomineringer&action=history !!! det er simpelthen noget svineri at fjerne hvad andre skriver i diskussioner !!! --BillyDK (diskussion) 20. jan 2018, 01:17 (CET)

Fald lige ned. Man skal henvende sig i en ordentlig tone og antage god tro. Der er ingen grund til at hidse sig på den måde, over den redigering Amjaabc har lavet. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 20. jan 2018, 08:05 (CET)
til Savfisk; skrevet til dig jeg ikke kan se noget galt i tonen; tværtimod, spørg hvad han har gang i og det os det jeg søger svar på - skriver ikke at brugeren er idiot, dum eller what so ever, skriver om hærværk og censur. BillyDK (diskussion) 20. jan 2018, 13:26 (CET)
@BillyDK: Punkt 1: Det er ikke en diskussionsside, så der gælder ikke reglerne for opførsel på den type sider. Punkt 2: Det er faktisk dig, der går ind og bryder reglerne ved at stemme for tidligt. Du har afgivet en stemme på Karl Marx, der er nævnt under "Artikler der kun ønskes nomineret og valgt til en helt specifik uge", og i allerførste linje her står der "som man ikke ønsker der skal stemmes på endnu". Marx er ønsket på forsiden til uge 18, og så flyttes den op i afstemningsafsnittet i uge 10, hvorpå der er fire uger til at stemme på den på lige fod med andre forslag (ligesom forslaget om Hjernerystelse, der netop er hentet op). På det tidspunkt kan du og alle andre stemme på artiklen. Jeg håber, du er med på, hvorfor jeg fjernede din stemme, og hvorfor jeg så gør det én gang til. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 20. jan 2018, 09:50 (CET)
Har ikke stemt, hvad er der galt ? Har du fået den Hjernerystelse du selv skriver om? Det var en diskussion !!! Lad vær at fjern det igen --BillyDK (diskussion) 20. jan 2018, 13:01 (CET)
Mener du reglerne ikke følges, så argumenter for det i stedet for hærværk ! --BillyDK (diskussion) 20. jan 2018, 13:02 (CET)

Valgt at spørge efter hjælp i denne sag, da jeg ikke tror vi enige - se her Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Hærværk fra Bruge:Amjaabc --BillyDK (diskussion) 20. jan 2018, 13:14 (CET)

Bruger:BillyDK - Øh, når du skriver "Stemmer for artiklen, dog noget travl for tiden - BillyDK (diskussion) 15. jan 2018, 19:14 (CET)" hvordan kan det så opfattes som andet end at du har stemt for en artikel, som vi først må stemme om på et senere tidspunkt? Så vidt jeg kan se har du fjernet flere stemmer ved denne tilbagerulning. Mvh. --EileenSanda (diskussion) 20. jan 2018, 13:34 (CET)
Jeg mener jeg diskuterede med PerV om artiklen skulle op som ugens artikel, om min formulering så var uklar, det var den nok; det er sådan set heller ikke det, hvis jeg var blevet spurt og bedt havde jeg nok fjernet kommentaren, men synes ikke vi skal yde hærværk herinde og i stedet diskuter med hinanden om ændringer - godt lagt mærke til at jeg kom til fjerne stemme nogle stemmer, det jeg os ked af :/, lagde dog først mærke til dem efter jeg tilbagerullede, ellers havde jeg gjort det andreledes - BillyDK (diskussion) 20. jan 2018, 13:39 (CET)

Jeg foreslår, at yderligere diskussion om dette problem fortsættes på Wikipedia-diskussion:Ugens artikel/Nomineringer. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 20. jan 2018, 15:27 (CET)

Nyheder for februar 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 2 - udgivet 2. februar 2018

Wikipedia:Flytteforslag/Verdens største byer[redigér wikikode]

Jeg tror du har en mening om flytteforslaget. mvh Per (PerV) (diskussion) 3. feb 2018, 10:04 (CET)