Brugerdiskussion:Amjaabc

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Dette er Amjaabcs diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Amjaabc.

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 07. Dec 2016 05:31

POTD undertekst[redigér wikikode]

Hvor stammer den ganske fejlfyldte {{POTD undertekst}} for i dag fra? --Madglad (diskussion) 29. sep 2016, 20:45 (CEST)

Så er det vel heller ikke værre - men jeg har oversat (i dette tilfælde en del af) teksten fra Commons:Dagens_billede, som jeg altid gør. Jeg har ikke taget stilling til korrektheden af teksten, idet jeg går ud fra, at den er ok på Commons. Du har rettet den, og det er naturligvis ok. Så er der vel ikke mere i den sag. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 29. sep 2016, 23:04 (CEST)
Næ, bortset fra slåfejlen var den danske bearbejdelse da bedre end det engelske forlæg. --Madglad (diskussion) 29. sep 2016, 23:43 (CEST)

The Danish language[redigér wikikode]

Hi Arne, thanks for appreciating my work. Let the better win on Saturday :)))) I cordially greet, Wolfgang (diskussion) 7. okt 2016, 19:47 (CEST)

Oh yes, that will be an exciting match! --Arne (Amjaabc) (diskussion)

Maglebjerg[redigér wikikode]

Hej

Kan se at du har flyttet geodata fra selve siden til Wikidata. Fint - Kan dog ikke finde ud af at lægge geodata ind på Wikidata - forsøgte at søge Maglebjerg i Wikidata - fandt 2 3 forskellige, men under forskellige navne. Kende du til et sted, hvor man kan se hvordan men lægger geodata ind i wikidata?

Har lagt en skabelon ind på Maglebjerg siden i wikien. Det ser ud til at den skaber lidt rod i geo henvisning oppe i højre hjørne! Kan ikke finde ud af at rette det til. Har du et forslag. Vil gerne genbruge skabelonen på andre sider om danske 'bjergtoppe'.

(Winbladh (diskussion) 23. okt 2016, 10:41 (CEST))

Hej Winbladh. Jeg kan se, at Nico har rettet koordinatproblemet på Maglebjerg. Den skabelon udnytter ikke Wikidata-informationen, så man er nødt til at skrive koordinaterne i den for at vise stedet på kortet. Så løsningen er indtil videre her at fjerne {{coord wd}}.
Jeg er ikke nogen ørn til Wikidata, men fandt ud af, hvordan man angav koordinater ved at se på et andet element, der havde sådan nogen. Så kopierede jeg dem og rettede tallene til, så de passede med Maglebjerg. Jeg havde ikke set de andre Maglebjerge, så måske er en af dem "vores" Maglebjerg - det må jeg nok lige tjekke op på og rette. Jeg ved ikke, om det er nogen hjælp - prøv evt. at spørge igen. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 23. okt 2016, 12:13 (CEST)

Takker for info --Winbladh (diskussion) 24. okt 2016, 07:32 (CEST)

Månedens fokus[redigér wikikode]

Tak for dine bidrag, jeg regner med at komme på bane lidt senere, da jeg lige nu har andre ting i støbeskeen. Jeg regner med at tage nogle fotos af og i kirker, hvor der mangler i nærheden af Aarhus - plus at oprette et par artikler. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 3. nov 2016, 12:48 (CET)

Det lyder godt - du plejer jo i hvert fald at være super til at tage billeder. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 3. nov 2016, 13:18 (CET)

,[redigér wikikode]

Hej Arne Du rettede et komma tilbage vedr. Rom. Var det bare lige det, eller er det et eller andet generelt; jeg fik nemlig samtidig en besked om noget med autokontrol?Morten Svensson (diskussion) 6. nov 2016, 13:46 (CET)

Hej Morten. Jeg måtte lige tjekke engang, for jeg må tilstå, at jeg ikke kunne huske det. Jeg ser nu, at du havde rettet to kommasætninger, og jeg tror kun, at jeg så den ene. Ved nærmere eftertanke tror jeg faktisk, at når du fjernede kommaet foran "men", var det ok, omend der - så vidt jeg kan se på sproget.dk - er valgfrihed på kommaet i denne type situationer Til gengæld ser jeg nu også, at du - ganske korrekt - fjernede et andet komma længere oppe i samme afsnit. Jeg kan derfor se, at jeg var lidt for hurtig på aftrækkeren. Jeg undskylder min fejl og retter tilbage. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 6. nov 2016, 23:21 (CET)

Angående artikler om dokumentar[redigér wikikode]

Hej hej.

Jeg faldt over disse programmer i sidste uge og ville skrive en artikel herinde omkring det. Jeg var presset på tid og fik ikke gjort mere ved det(en anelse sløset fra min side). Programmerne udlagde en skarp kritik af hele måden det offentlige system er skruet sammen på og hvordan personer med misbrug kan ende i en klemme mellem to offentlige instanser. Jeg fandt de relevant for den gruppe mennesker der står i samme situation som de unge der figurerer i dokumentaren at kunne finde information om dokumentarer der belyser dette emne. Hvis jeg uddyber artiklerne lever de så ikke op til kravene? (Denne usignerede kommentar er skrevet af Trac007 (disk. • bidrag) 8. nov 2016, 19:46‎)

Det er bedre at diskutere dette på de pågældende artiklers diskussionssider. I dette tilfælde er der dog oprettet et sletteforslag, hvor diskussionen foreløbig kører. Jeg har kopieret dit indlæg dertil, og så må vi se, hvilke reaktioner, der kommer der. Selv tænker jeg lige over det. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 8. nov 2016, 20:08 (CET)

Diskussion[redigér wikikode]

Sandsynligvis har du en mening om Wikipedia:Landsbybrønden/Wikipediaer mvh Per (PerV) (diskussion) 17. nov 2016, 16:11 (CET)

Projektskabeloner[redigér wikikode]

Du har sikkert en mening om Wikipedia:Landsbybrønden/Projektskabelonerne. Deltag gerne. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 20. nov 2016, 09:40 (CET)

Ang. Anders Fogh Jensen[redigér wikikode]

Hej Amjaabc, tak for din kommentar, som jeg har svaret på. Ser frem til en konstruktiv dialog :-)

dbh, Rhoegh

Generalguvenøren[redigér wikikode]

I forlængelse af vore snak om brandene: her er et fint link til generalguvenøren:

--Bruger:Ramloser

Tak for det. Jeg har ikke så meget sammenhængende tid her i weekenden, så hvis du selv har lyst, kan du bare skrive om ham. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 3. dec 2016, 14:54 (CET)

Moth[redigér wikikode]

Vi ser ham vist også et antal gange på Dansk Vestindiens guvernører, blot stavet lidt anderledes. --Palnatoke (diskussion) 3. dec 2016, 16:28 (CET)

Ja, det er rigtigt. Jeg påtænker at skrive en artikel om ham og komme ind på de forskellige stavemåder - samt lave nogle redirects. Jeg ar et par eksterne referencer med flere stavemåder (med og uden "von", forskellige stavemåder af fornavnet); jeg tror ikke, man gik så højt op i stavningen på den tid. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 3. dec 2016, 17:48 (CET)
Det gjorde man med sikkerhed ikke. Det ser ud til at Frederik Moth var aktiv efter Frederik von Moths død, så måske er det en søn eller en anden slægtning. --Palnatoke (diskussion) 4. dec 2016, 02:04 (CET)
Ja, han havde i hvert fald en søn med samme navn, og det var ham, der var generalguvernør i 1770'erne, men der er også en senere litteraturhistoriker ved navn (Claus) Frederik Moth. Den første generalguvernør kan have taget/fået "von" undervejs. Selv om listeartiklen ikke nævner det, var der tilsyneladende generalguvernører før dens liste begynder. Listeartiklen mangler i øvrigt også kilder. Jeg laver lige en flertydig-side. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 4. dec 2016, 08:27 (CET)

Nyheder for december 2016[redigér wikikode]

Annoncer
Bliv Patruljant!

WikiProjekt Feminisme