Brugerdiskussion:Amjaabc

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search

Dette er Amjaabcs diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Amjaabc.

Jeg håber du er ok[redigér wikikode]

Jeg så dit indlæg her og håber inderligt, det er bedre med dit helbred. I hvert fald ønskes du alt det bedste herfra Skåne! mvh Per (PerV) (diskussion) 26. maj 2018, 10:20 (CEST)

Jamen dog Arne, sikke en skam at du skulle blive indlagt på hospitalet. Jeg håber også inderligt på, at du er rask igen, eller er ved at blive det. God bedring! Kærlig hilsen EeveeSylveon 26. maj 2018, 10:22 (CEST)
Jeg er ked af at høre, at du sådan er blevet ramt af sygdom - men er omvendt også glad for at se, at du er, i hvert fald en lille smule, på højkant igen. God bedring herfra :) mvh Tøndemageren (diskussion) 26. maj 2018, 10:29 (CEST)
Vil bare ønske God bedring Happy face --Zoizit (diskussion) 26. maj 2018, 10:57 (CEST)
Også et ønske om god bedring herfra. —Pugilist (diskussion) 26. maj 2018, 12:16 (CEST)
Enig i ovenstående. Du har arbejdet så hårdt for dette projekt, og det er forhåbentlig ikke alvorlige problemer, du står overfor.--Ramloser (diskussion) 26. maj 2018, 13:05 (CEST)
Tak for de venlige hilsner. Jeg er ret sikker på, at det ikke er alvorligt, men lægerne kan ikke rigtig finde forklaringen på mine symptomer. På grund af tidligere alvorlig sygdom er det i bund og grund standardprocedure for mig at komme ind til kontrol. Jeg fornemmer, at teorien hælder mod en barsk virus, og den skal jo bare have sin tid. Alt tyder på, at jeg er ude på mandag. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 26. maj 2018, 15:32 (CEST)

Nyheder for juni 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 6 - udgivet 4. juni 2018

Hej Arne[redigér wikikode]

Vil du ikke lige se på Bruger:Hn1975wiki flytten rundt af Tænketanken Grøn Energi. Jeg aner ikke hvad man gør! mvh Per (PerV) (diskussion) 11. jun 2018, 14:19 (CEST)

Ja, det er da en værre omgang rod, der er lavet der. Det er tilsyneladende en ny bruger, der ikke rigtig har styr på, hvordan vi gør. Nu har jeg prøvet at komme i dialog med ham/hende på Brugerdiskussion:Hn1975wiki; så må vi se, om det giver resultat. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 11. jun 2018, 14:33 (CEST)
Ja - jeg så det, tak for hjælpen Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 11. jun 2018, 14:35 (CEST)

Rio Negro (flod)[redigér wikikode]

Vil du kigge på den ref jeg har sat ind, den virker ikke. Den originale ref er udkommenteret <!-- -->. Jeg kan ikke finde ud af at rette den :-( --mvh Per (PerV) (diskussion) 29. jun 2018, 09:04 (CEST)

? Jeg kan ikke finde nogle udkommenterede refs? Jeg kan se to ref-angivelser, hvoraf den ene bruges to gange, og det ser godt nok ud. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 29. jun 2018, 11:08 (CEST)
Nå, nu kan jeg se, at du er gået andre steder hen, og derfor er der gjort noget. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 29. jun 2018, 11:11 (CEST)
Ja, der kom en "klog" forbi - Tøndemageren - undskyld forstyrrelsen Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 29. jun 2018, 11:58 (CEST)

Nyheder for juli 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 7 - udgivet 1. juli 2018

Fokusmåned[redigér wikikode]

Hej Arne. Jeg har tilbagestillet din ændringer på Fokusmånedudvælgesen - det er først deadline kl 20 i aften :) mvh Tøndemageren (diskussion) 10. jul 2018, 15:39 (CEST)

Tusind tak Arne[redigér wikikode]

Jeg syntes der var behov for at få konkluderet i diskussionen Wikipedia:Landsbybrønden/Nibøl og andre Slesvigske navne, så den ikke kørte af sporet, som den slags diskussioner ofte gør, begge synspunkter var representeret, der skulle bare drages en konklusion! Du gjorde det forbilledligt! mvh Per (PerV) (diskussion) 12. jul 2018, 17:27 (CEST)

Kreis Nordfriesland / Nordfrisland[redigér wikikode]

Hej Arne, jeg ser du er gået i gang med rette i Nordfrisland. Jeg vil lige gøre opmærksom på at Kreis Nordfriesland er det administrative område, Nordfrisland er en kulturgeografisk betegnelse og har sin egen artikel. - Nico (diskussion) 25. jul 2018, 16:38 (CEST)

Jeg går ud fra, at jeg har lavet en eller anden form for fejl. Men jeg bliver nok nødt til at have mere info, for det eneste, jeg egentlig gør, er at trække sogne/herreder længere ned - jeg rører egentlig ikke ved Kreis Nordfriesland / Nordfrisland. Men det er måske det, jeg også bør gøre? Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 25. jul 2018, 16:46 (CEST)
Det er nok det - jeg tager den med i de næste rettelser. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 25. jul 2018, 16:53 (CEST)

Sorry, det var mig der så forkert fordi det var flettet ind i den sætning du rettede, men det er vist en generel fejl der er kommet i forsøget på at bruge danske navne generelt :-( ... men som du skriver kunne Du lige så godt rette det når du er der i gang ;-) Vær opmærksom på at i infoboksen rettes kun fra Frisland til Friesland, - boksen indsætter automatils Kreis. Vi har også et hængeparti med artikelnavngivningen i Slesvig og Holsten ... - Nico (diskussion) 25. jul 2018, 17:44 (CEST)

Jeg er igen lidt forvirret: De par eksempler, jeg har kigget på, har "Nordfrisland" stående i råteksten, hvilket skabelonen laver til "Nordfriesland (district)", der så er en omdirigering til Kreis Nordfriesland, hvilket vel ikke er optimalt, men idet mindste ikke forkert. Så den kan vi vel godt lade stå, i hvert fald indtil nogen evt. ændrer skabelonen til at hente fra Wikidata. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 25. jul 2018, 20:49 (CEST)

Du har ret i at det er lidt uskønt, - det er en gammel, men meget funktionel skabelon Sir48 lavede 2008 eller 09, længe før Wikidata, som med små tilpasninger kan importere infoboksen fra (lettest) engelsk, men også tysk Wikipedia . - Nico (diskussion) 25. jul 2018, 23:22 (CEST)

Jeg går ud fra, at jeg har lavet en eller anden form for fejl. Men jeg bliver nok nødt til at have mere info, for det eneste, jeg egentlig gør, er at trække sogne/herreder længere ned - jeg rører egentlig ikke ved Kreis Nordfriesland / Nordfrisland. Men det er måske det, jeg også bør gøre? Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 25. jul 2018, 16:46 (CEST)
Nordfrislandskredsen og Slesvig-Holsten-kredsen er i centrum for det arbejde vi har gang i, du og jeg og ArvidS. Indtil videre sætter jeg sognene fra Trap i datid og skriver: "I den danske tid lå Y i sognet X etc.", men jeg håber vi får svar fra Kratja, som jo har arbejdet på mange af disse artikler. Jeg går frem via artiklen Slesvig-Holsten og dens liste over Kreise. Så tager jeg den første Kreis og dens liste over lokaliteter.. og begynder øverst i listen. En anden mulighed var, at gå ud fra Kratjas brugerbidrag.
Hvis nogen kan finde ud af at koordinere dette arbejde, så skal det være velkomment hos mig. --Cayrouses (diskussion) 2. aug 2018, 13:15 (CEST)

Ugens artikel i august[redigér wikikode]

Hej Arne

Kunne jeg får dig til at tilføje et emne hver uge af de emner jeg har fundet til "ugens artikel" i august, da jeg er forhindret pga. flytning - emnerne er opliste her Bruger:Villy_Fink_Isaksen#Mulige_kandidater_til_ugens_artikel? Villy Fink Isaksen (diskussion) 28. jul 2018, 09:37 (CEST)

Det vil jeg gerne - hvis jeg husker det! Ros for din ihærdighed med støtten til denne del af projektet. Og held og lykke med flytningen. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 28. jul 2018, 09:52 (CEST)
Lille opfølgning: Jeg har kigget lidt på din liste og synes, at det er et problem, at der ikke er noget om Katy Perrys karriere i de seneste mange år - det samme kunne i og for sig siges om Stevie Wonder, men en-wiki har nu ikke ret meget om ham efter årtusindskiftet, så måske er han droslet helt ned. Jordskælv har været valgt, og Sydkorea og Nicolai Eigtved har ret korte indledninger - det kan der dog rettes op på, så det vil nok blive de næste, jeg tager, men pt. er nu også ganske mange at vælge mellem. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 6. aug 2018, 09:13 (CEST)

To identiske artikler med forskellige overskrifter[redigér wikikode]

Hej Arne

Jeg har taget et blik på artiklerne Skandinaviens historie og Nordens historie, og begge artikler er identiske, og jeg vil bede dig om at slette den ene af dem Nordens historie, eftersom Skandinaviens historie er integreret som en del af Wikidata, mens den anden ikke er. Mvh. Nessumsaram (diskussion) 28. jul 2018, 11:33 (CEST)

De er ikke ganske ens, men man kan via deres diskussionssider forvisse sig om at tanken har været at de skulle være det. Hvis vi skal have et sted at beskrive fællestræk mellem Islands, Finlands og de skandinaviske landes historie, er Nordens historie det oplagte sted. Men dén diskussion hører til på artiklernes diskussionssider. --Palnatoke (diskussion) 28. jul 2018, 13:14 (CEST)

Nyheder for august 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 8 - udgivet 1. august 2018

Anonym bruger[redigér wikikode]

Kære Arne Møller Jensen,
Jeg kan se, at du som administrator har tilbagerullet noget vandalisme på Thailands-artiklen – tak for det – derfor kontakter jeg dig i din administrator rolle. Vi har en anonym, tilsyneladende norsktalende bruger, der angiveligt er samme som for et årstid siden rettede i artikler om norske forhold, og artikler omhandlende Thailand. Dengang havde jeg en dialog med KnudW – som jeg kan se er på deltid lige nu – om brugeren. Jeg kunne se, at Nico har tilbagerullet nogle sletninger på Bangkok-artiklen (se historik). Jeg har tilladt mig delvis at tilbageføre nogle redigeringer i Thailands-artiklen, der forekommer over et par dage med forskellige IP-numre på bruger – angiveligt ISP-udlejede IP-numre, der skifter hver 24. time – men antageligt samme bruger. Kan virke som måske et politisk synspunkt (?), eller noget uigennemskueligt (for mig, og tilsyneladende andre) som baggrund for nogle af ændringerne. Jeg tillader mig høfligst at nævne dette, hvis administratorer ønsker at holde øje med anonyme brugeres redigeringer. Med venlig hilsen Per Meistrup (diskussion) 20. aug 2018, 20:43 (CEST)

Kære Per Meistrup
Perhaps your best contribution would be to support and aid the creation of language links to Danish, for
most (or all) spin-off articles, mentioned at en-wiki's "Thailand".
Also, I suggest that you compare - and keep comparing - how much about a sub-topic is written in en-wiki's "Thailand", compared
with "your" version of the Thailand article.
I expect to soon chose a section that I will try to bring closer to "a standard as high" as English-wiki's Thailand-article.
(Likely there is some text that should be moved out of "our" article.
Also, I can't remember seeing political bias or other agendas in
the article. (But there might be no harm, in looking out for any edit that diminishes the quality of the article.) Hilsen 178.232.5.227 20. aug 2018, 21:38 (CEST)
Jeg skal nok holde øje med anonyme bidrag, og som du nævner har jeg også et godt øje til de IP-adresser, der deler interesser med en navngiven norsk bruger, der har genoptaget sine aktiviteter på det seneste.
Og til den anonyme bruger, der svarer herover: Der er ganske vist ingen regel om, at man skal skrive dansk på diskussionssider, men hvis man annoncerer, at man vil oversætte et større afsnit fra en-wiki, kunne man vel også forvente, at man i givet fald vil diskutere på dansk. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 20. aug 2018, 22:01 (CEST)
Mange tak for svar. To the English speaking user 178.232.5.277. Thanks for your interest in Danish Wikipedia, however would it be possible for you to make a user-profile instead of IP-numbers, so we can communicate about the subject, and preferably communicate in native Danish language. Danish Wikipedia is written with purpose of what might interest Danish users, not as a plain translation of English Wikipedia; for example why there are comparison to Danish statistics in a number of paragraphs, and why it matters to mention, that no Danes were among bomb victims. Venlig hilsen/Kind regards Per Meistrup (diskussion) 20. aug 2018, 22:22 (CEST)
@AmjaabcYou seem to be trying to paraphrase, something I said: "I expect to soon chose a section that I will try to bring closer to "a standard as high" as English-wiki's Thailand-article."
@Per Meistrup: I can not remember having spoken about plain translations.
I am looking forward to seeing the text in the Thailand-article, being improved.
All are expected to have some understanding of Good-Faith policies, on Wikipedia" - one might say. 178.232.5.227 21. aug 2018, 00:27 (CEST)
Ligeledes er det forventet at du har de rette kompetencer til at bidrage konsktruktivt. Det viser erfaringen jo desværre at det kniber med. KnudW (diskussion) 21. aug 2018, 09:37 (CEST)
Ligeledes er det "forventet" at de som har de rette kompetencer til at bidrage konsktruktivt, i Thailand-artikelen, bidrager.
"Fejl tekst" eller "malplaceret tekst" i Thailand-artikelen, synes underkommunisert i denne diskusjonen.
"Fejl tekst" eller "malplaceret tekst" i Thailand-artikelen, viser erfaringen jo desværre at det ikke kniber med ( - i artikelen). 178.232.5.227 21. aug 2018, 12:04 (CEST)
Diskussion:Thailand, I regularly check (and
"our" thread (on Brugerdiskussion:Amjaabc) will likely have to run its course, without further reading on my part.) Regards! 178.232.5.227 21. aug 2018, 12:23 (CEST)/ 178.232.5.227 21. aug 2018, 12:25 (CEST)